Дванайсетокласници - 2016/2017

• 113 901
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София-Младост
Успех и от мен да всички които са на изпит днес. Вариант 2 се е паднал каквото и да значи това.
Това по какво, защото предполагам се явяват на различни предмети Simple Smile
Така или иначе стискам палци!

# 451
  • Пловдив
Успех и от мен да всички които са на изпит днес. Вариант 2 се е паднал каквото и да значи това.
Това по какво, защото предполагам се явяват на различни предмети Simple Smile
Така или иначе стискам палци!

Сутринта казаха само, че за днешните матури е изтеглен Вариант 2. Сигурно това е варианта за всички предмети, по които днес има матури. newsm78

# 452
Мнение вече на девойката - много трудна биология. Дано просто стреса да и е повече.

# 453
  • България
По история било лесно, Крум и Омуртаг.

# 454
  • I want it all and I want it now.
Успех на всички деца!

# 455
  • Пловдив
Влизам да ви се оплача. Моето момче си предало работата и си тръгнало. След 10 мин. му се обадили квесторите, че са забравили да му дадат да се подпише в протокола.  #2gunfire Синът ми вече пътувал с автобуса.Притеснил се ужасно много, тичал две спирки обратно до училището. После му се извинили, че грешката е тяхна. Обаче той се прибра с адско главоболие от притеснение.

# 456
  • I want it all and I want it now.
Доста неприятно и безотговорно да го  стресират по този начин.  Някой с мнение за математиката?

# 457
Момичета, моля за малко информация - има ли деца които ще правят и трета матура по желание? В кой ден се провежда тя, знае ли някой? Има ли някакво условие за да те допуснат до трета матура, или всичко зависи от желанието на зрелостника? Аз се замислям за трета матура заради неособено добрата диплома на моя син, който ще е зрелостник догодина. Доколкото знам, с още една оценка има шанс да се повлияе на крайния резултат от дипломата. Ако е добра оценката, разбира се  Wink

# 458
  • София
Г.Д. Моята девойка ще прави трета матура по желание, както и около 90% от класа й. Всеки може да поиска трета матура, посочва се в заявлението, което попълват (през април като че ли беше). Третите матури са на различни дати, тази година от 26.05 до 31.05.
http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=32

# 459
Благодаря!

# 460
  • София
И моята дъщеря каза, че матурата по история е била лесна. Голяма част от класа им се е явила на английски език. Лесно е било. Всеобщото мнение е, че българският и литературата се били по-трудни от втората матура.

# 461
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Дали излязоха вече тестовете и отговорите им? Не ми се отваря сайта на МОН. ...

# 462
# 463
# 464
  • София
Излязли са отговорите в сайта на МОН.

Общи условия

Активация на акаунт