Снимки, направени със смартфон

• 47 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • USA

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 16:26 от SkyBlue

# 421
  • Враца
Фея, да знаеш тази поредица с мостовете - с най-голямо удоволствие бих си разпечатала за постер на стената  Heart Eyes. Ние имам един такъв - работници седнали на скеле.

Такива красоти има в тази тема, понякога направо оставам без думи.
Да попитам - някой да е снимал делфини? Много ще се радвам да видя такива снимки.

От мен пак облаци -

# 422
  • Бургас
За съжаление с делфините се разминах този път, но имам снимка на Немо, кофти е снимката но се оказа че калъфчето ми за водни снимки, не е водоустоичиво  Mr. Green

# 423
Делфини имам желание и аз да снимам , ама за сега си остава само като желание . Моето момче снима китове наскоро . Не се вижда много, но все пак ...

А от мен една голяма "златна" рибка Grinning

# 424
  • Някъде там...
За съжаление с делфините се разминах този път, но имам снимка на Немо, кофти е снимката но се оказа че калъфчето ми за водни снимки, не е водоустоичиво  Mr. Green

Какво е това калъфче?

# 425
  • постоянно
здравейте , ето и едни облаци и от мен с Самсунг s5

и река

wa-wa ,
здравей  Hug

# 426
  • Euskal Herria
Ех, аз не мога да се включа със снимки на водни обитатели. Единствено кучето снимам  Joy.
От Ноче Бланка:

# 427
  • Враца
her_76  Hug привет, колко отдавна не сме се засичали. И ти гледам с облаци Simple Smile

_Jack_, уоу китове. Супер!

Рибките са голяма красота. В софийската зоологическа имаше Немо, мисля, че можех цял ден да стоя и да го гледам.

YanaDG, много е цветно около теб

Котка сред зеленина в Черепишкия манастир

# 428
# 429
  • Euskal Herria
wa_wa, всяка година през юни се провежда Ноче Бланка. Избират се различни сгради и се осветяват в различни цветове или се ползват като екрани за прожекция. Много е зрелищно. Отделно си има и други прояви, подготвени за тази нощ.

*Пепи*, впечатляващо!

# 430
  • Бургас

Какво е това калъфче?
Ами от китайските сайтове си поръчах образно казано "торбички с цип" в които се слага телефона и се снима във вода. И понеже имах предположения за качеството си поръчах от 3 разл. Продавача.НО след тест в къщи само 1 не пропускаше. Обаче отново НО на "терен" се оказа че и то пропуска хубаво че бях на топло суших леко мокър тел. на слънце

# 431
  • София
Скрит текст:

Какво е това калъфче?
Ами от китайските сайтове си поръчах образно казано "торбички с цип" в които се слага телефона и се снима във вода. И понеже имах предположения за качеството си поръчах от 3 разл. Продавача.НО след тест в къщи само 1 не пропускаше. Обаче отново НО на "терен" се оказа че и то пропуска хубаво че бях на топло суших леко мокър тел. на слънце
Дъщерята изпра телефона на внука в пералнята,час и половина с гореща вода,прах за пране и омекотител, с центофуга, абе с всички екстри..И даже беше със счупено стъкло.След едно денонощие в ориз, работи си перфектно, все едно никога не е мокрен.

# 432
Тайна - каква марка е телефона? Много интересно.

# 433
  • София
Тайна - каква марка е телефона? Много интересно.
Самсунг ACE3, евтин , не е от големите. Ама много издръжлив се оказа.

# 434
Преди години ми изтърваха телефон Нокия в морето. 5-6 минути търсене и го намериха. Проработи ама след ремонт, а го бях отписала вече. Стават чудеса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт