Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 768
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Перник
Да, сетих се, че много от вас казаха, че децата са си в отделни стаи. Той още си е в спалнята при нас.

Агнес, честито ти младоженстване Grinning

Ние сме на Боровец. Сняг, студ и гаден вятър, та май и на разходка няма да можем да излезем.
Весело посрещане на Новата година на всички!

# 466
  • varna
Да напиша, докато е рано още Mr. Green Весело посрещане на новата година, момичета! Дано и догодина сме заедно по всякакви въпроси Laughing
Кате, влизай по-честичко, мъчно ни стана за тебе Simple Smile

# 467
Аз да ви разкажа за моя племенник и коледния му подарък. Помните ли как ви питах тук за някаква идея, какво да му подарим? Помогнахте ми много и ми подсказахте за неща, за които никога нямаше да се сетя. Купихме бинокъл и челник. Уверени, че сме избрали невероятно интересен подарък го поднесохме и какво мислите?! ..... Имал твърде много бинокли, вече. Е, не точно бинокли, но два микроскопа и един уред за нощно виждане. А, и още един бинокъл, все пак. Той оптични уреди никога не бил искал. Искал неща за възрастни. Казах, че бинокъла не е играчка, а е за възрастни и то си е така, съвсем не взехме най- простия и най- евтин. Да, но той не го искал. Попитах го какво иска - нищо не искал.... За челника каза, че било фенерче и нямало да го ползва.  Mr. Green  Аз се благодаря, че скоро няма повод за подаръци! За следващия му рожден ден освен да му бия два шамара, белким го изненадам.  Twisted Evil
Аз няма да ви пожелавам нищо на изпроводяк, защото никъде няма да ходя, тук съм си  Laughing

# 468
За следващия му рожден ден освен да му бия два шамара, белким го изненадам.  Twisted Evil
Joy hahaha
трябва да ви снимам нашето ново легло, може да ви дам идея за такива като мен страхливи да не им паднат децата. Но това след малко, че съм се разготвила, да не ми изгори нещо. Че довечера предвиждам капама, и трябва да ми е свободна фурната  chef

# 469
Пина, аз на моят му взех дрон. Имаше добре намалени по черния петък в Амазон. Така и не успя да го вдигне на повече от 2 метра, за да му пробваме камерата, но много му се зарадва.

Страшно ме изнервят тези от Виваком. От 14 декември сме в постоянна "кабелна повреда". Всеки ден си бая на боб дали ще имам интернет или не. Обаче нямало 14 дни, затова не можели да ни намалят сметките. А че ми изгоря един месец онлайн курс в Кабината, нищо не може да се направи. Имали сме право на безплатна флашка с мобилен нет, докато трае повредата. Само дето мобилния нет не стига за нищо.

Весело посрещане на всички  Hug

# 470
Скарлет, ще чакам снимки, макар че нямам нужда от идеи, ама да видя Simple Smile
Дейзи, значи трябва да видя и това. Той има хеликоптер с дистанционно, не че има много общо с дрон, но ако няма да снима става все същото. Ох, не ми се вярва да му хареса, пък може и вече да има... Много е капризен.

# 471
  • София
Весело посрещане на 2016! 🍢🍡🍷🍻🍸

За мен изминалата година бе толкова хубава, че чак ми е мъчно, че я изпращаме...

# 472

не мога нещо директно да дам снимката на леглото затова ето тук https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png и не питайте какво има под чаршафа  Mr. Green - ще го махнем скоро

# 473
Пине, съжалявам, че съм те подвела. Бинокълът беше моя идея! Дано пък да му намери приложение някой ден. Мъжете обичат бинокли  Mr. Green

Дрон е супер идея наистина! Отдавна ги гледам при чайниците, но нещо не ми вдъхват доверие. Дейзи, ти за колко го взе от Амазон?

Аз не само, че също съм си тук, а май ще съм и сама. Мъжете вече спят, чакам единият да стане, но няма гаранция. Помня, че 2014-та я посрещнах с вас, не очаквах да се повтори, но то всъщност и вас ви няма, де...

Хайде, наздраве за старата! Пък после ще има и за новата...

# 474
  • София
И аз съм тук! Къде без мене Simple Smile  Предишните години ми се размина, но усещам, че тази ще успокоявам уплашени дечурлига в първите минути на 2016. На всяка пиратка подскачат, страхуват се и ме разпитват какво е, къде е, кой прави така. Досега гледахме зарята над Сидни, за да им покажа, че е красиво и да им обясня, че хората правят така, когато се радват. Стискайте палци да спят дълбоко!

# 475
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Скарлет харесва ми стаята на принцесата ми,а гардероба е уау........за всичко си има място.
И аз съм тук........Прибрахме се днес от Несебър.Няма такъв студ просто.То хубаво печеше слънце,но този вятър и тези минусови температури развалиха плановете.Тази сутрин и басейна в двора беше замръзнал.Иначе всеки ден не пропускахме плажа.Това мойто му дай море и нищо друго.Та плановете за посрещане на новата година там отпаднаха и сега вкъщи тримцата.Приготвила съм си винце и май май сама ще си посрещам като гледам мм как се прозява.

# 476
Моето диване нали не спи следобяд дълго, да ама на миналата нова година, беше единственият ден за тези 2,5г в който спа 4 часа, а днес 3 часа, и ще изкара до 12 без проблеми. Та сме си тримцата в нас. Не знам дали има други деца, които ще изкарат до 12.

# 477
Бемоли, и други дадоха идея за бинокъл, освен това не си ме подвела, просто детето е невъзможно, сигурно и нашите ще станат такива след 8 години....
Аз се наспах идеално. Легнах си в 21ч и да си призная, едва изчаках и до тогава. Много бях уморена!
Скарлет, честито да ви е! Леглото си е съвсем по стандарта за детско легло, така си ги правят, има безброй модели с такава полутабла. И нашето, в някакъв смисъл, е така, но от желязо, ако се сещаш.
При нас също от следобеда загърмяха пиратки и аз подскачах на всяка, а дребен - не. Вечерта спа като пън, аз се разбудих от зарята, не знаех, че кмета ни пак избухва, но този път май само 10 минути гърмежи.

# 478
  • Перник
ЧЕстита Нова Година на всички!
Много здраве, късмет и щастие през цялата година.

Христо за първа година устиска и не заспа до 12ч. Радва се на зарята и после как легна, така се отряза.

# 479
  • София
За много години! Бъдете здрави, радвайте се на вътрешен мир и удовлетворение и всеки ден откривайте радостта от живота! Благодаря ви, че сме заедно вече толкова време!  bouquet

Моите молби снощи бяха чути и колкото и да е изумително, никой не се събуди. За сметка на това мен ме удари стомашен вирус, та празничното настроение отиде... в тоалетната. Разминах се с шампанското, но пък от баницата ми се падна късмет: "Всички само теб ще слушат", така че аз съм доволна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт