Юлска тема- 34- ЗАЕДНО ЗА ПАВЧО!

• 66 767
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
За много години! ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Бъдни вечер и Коледа минаха с 39.2 температура, а снощи като се почна едно повръщане към 21.00 и се спря в 2.00 часа. И всичко това все от Лазар. Даже снощи и не разбрах кога е станало 00.00 часа. Телевизора работеше без звук, аз бях в спалнята до Лазар с гръб към телевизора и го бършех за пореден път, защото той избълваше както спи. ММ влезе и каза "ЧНГ". Това беше. Миналата година бях сама, тази с болно дете. Късмет, какво да правиш. Дано това да са ни болестите за цялата година, да минат и да не се връщат повече.

# 481
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2016 ГОДИНА! Да ни донесе много здраве, щастие и късмет! Много прекарани мигове с любимите хора! Да е мирна и щастлива!
Весе, бързо оздравяване на Лазар!
Честит имен  ден на всички празнуващи!

# 482
Ооооох, Весе..... На първо място ви пожелавам да са здрави децата! И ние покрай тях. Това е ужасна възраст, явно. Всички постоянно са болни. Още две- три години ще е така, после ще укрепнат, ама до тогава как ще издеяним?! Изобщо не си представях майчинството така.

# 483
  • Перник
Ох, и аз не си представях майчинството точно така, но уви.
Весе, бързо оздравяване. Много е гаден вируса.

# 484
Честита нова година! Желая ви здраве, щастие и любов! И честит имен ден на всички именници!
Пине, естествено, че не е само това легло с предпазител или както там се казва, но аз след обиколка на всички мебелни магазини не видях нищо от готовите с нещо подобно, а на Икеата аз лично не съм им фенка иначе там по каталозите бях виждала, че имат такива.

# 485
  • varna
Честита 2016! Да сме живи и здрави най-вече, пък останалото каквото вие си пожелаете Simple Smile
При нас мина супер като за наличието на 4 деца. За моя изненада Ема беше най-кротка от всички, редиха пъзели и гледаха ютуб с най-голямата кака, която е на 7, докато останалите две на 4 и 5  бяха заети да рушат къщата Laughing Обаче за поредна година се отзовахме като в Ирак, то бива, бива, ама това е прекалено, чак Брена дето 5г. досега не е реагирала се попика от паника в коридора, а аз нарочно не я пуснах на балкона, че всички бяхме там накачулени. Ема пък наобратно, смееше се доволно, а моите уши пищяха - луда работа! 10 мин. по-късно си каза "кака глото спи" и я сложихме, откърти веднагически.
Скарлет, много е хубава стаята, особено цветовете много ми харесват!

# 486
И на мен ми харесват цветовете, макар че бях голям противник на розово- лилавата гама, но взех да се настройвам. И блузи на писита не си представях да купувам, обаче толкова много им се радва....!

# 487
 hahaha
Аз лилаво не искам да видя. Не заради децата, а заради мен. Повечето дрехи, които си харесам и вземат, че ми станат са в розаво лилавата гама. Ши повърна вече.
Стаята на Вики и на мен ми хареса. Какво има под чаршафа? Не разбрах.

# 488
Агнес не питай така дееее.  Mr. Green
Влизам да ви се оплача, че за пореден път съм супер много възмутена и ядосана от безхаберието на хората.
Скрит текст:
Преди 2 чАса излизам на терасата да готвя и виждам, че пред съседната кооперация тече вода, в тъмното не мога да разбера откъде е. Казвам на ММ, той ми вика, ами утре ще звъннем на ВиК, викам абе я слез виж какво е, че да не останем без вода до утре. Слиза той и какво да види, от първият етаж /над гаражи/ шурти вода. Обиколил кооперацията видял един комшия на терасата, казал му, че има наводнение, той му отговорил, че не е от тях и се прибрал  #2gunfireможе ли такова чудо, бил видял още преди един час, но нищо не можел да направи #2gunfire в крайна сметка нашият му дал акъл да се обади на домоуправителят им, който има телефоните на всички живущи, и открили собственичката на апартамента, та сега отиде да отводнява, че не ме слуша да викнат пожарната, виждала съм, че те отводняват такива апартаменти. Оххх, да не дава господ, да ни се случват такива неща, не можеш да разчиташ на никого. Сега каза мрънкали, че им се наводнили гаражите и мазетата, че идва за метла.

# 489
Честита нова година и от нас Simple Smile
Весе - пожелавам ти наистина това да е последното боледуване за годината!
Скарлет - такива са хората. И мен това винаги ме е дразнило как всичко свършва до прага на вратата - вкъщи рай, навън може да е кочина и свинщина, но на кого му пука.

При нас бяха бумтежи и ехтежи от 4 часа следобяда. Първоначално Емилия взе едно одеало и се скри в коридора под него, но после й показахме бенгалския огън и към 20 ч я убедихме да излезем навън за да пуснем две батерии със заря, които бяхме купили. Тук в Германия батерии с фойерверки за 1-2 минути и височина към 50 м продават в абсолютно всички магазини.
Еми издържа до 12ч, оставихме беба да спинка на тихичко в едната стая и излязохме на моста пред нас. Имаше супер много хора по улиците и всички пускаха въпросните батерии. Имаше страхотно настроение - фойерверки, прегръдки и поздрави от непознати хора. Някакво всеобщо веселие, мен това много ми хареса , че хората са навън и са заедно с други непознати без да са специално организирани, просто са навън и празнуват. Не са затворени в домовете си, а се кефят на зарята, която сами си правят и въобще на празника.

# 490
Вчера станахме неволни свидетели на изключително нелеп инцидент! Едно дете падна от кола в движение. Бяхме заедно на светофара, но ние завихме наляво, а другата кола (нов и скъп джип) зави на дясно. При завоя задната врата се отвори леко, после се отвори повече и провисна нещо бяло, което след малко се претърколи на асфалта и се видя, че е дете, момиченце, на около 5-6 години. Остана да лежи на асфалта за миг и слава богу нямаше кола в това платно, която ако беше засилена направо щеше да мине отгоре му. После се изправи и хукна да бяга към колата, която вече беше спряла и майката с по- голяма сестра в паника бягаха към него. Със сигурност има наранявания, но поне беше на крака. Голям шок и ужас изживяхме ние, а за тях не зная. Обаче хора! Слагайте поне колани на децата, блокирайте задните врати, защото това може да се случи, да, видях го с очите си!

# 491
  • Перник
Мале направо настръхнах от ужас докато четях Пине. Децата са непредсказуеми, но ние сме длъжни да направим всичко което можем за да се избягват инциденти.

# 492
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ужас..........Винаги,винаги като се качим в джипката казвам на мм да блокира задните врати и прозорци.
Пина кажи как е със сняг по морето?Много ли е студено?Иска ми се да видя на живо,а не по снимки плажа покрит със сняг. Blush

# 493
Захарче, поне край нас в момента няма вятър и времето даже омекна, в сравнение с предните 2 дни. Снега е няма и 5см и утре го дават да обръща на дъжд и да вали 3-4 дни, така че по- скоро лед върху пясъка ще видиш, вместо сняг.
Предполагам, че детето се е заиграло и е отворило вратата, а после е решило да я затвори, но в завоя вратата е тръгнала и то не е могло да удръжи тежестта, то възрастен трудно удръжа... Вратата го е повлякла. То така увисна, държеше се за дръжката на вратата, но се изтърва и падна. Но очевидно не е било в столче, не е било с колан от столче или на самата седалка, вратата не е била блокирана. Детето не е виновно, а възрастните в колата.

# 494
Ужас! Добре че Виктория се научи да стои с колана, даже ако забравя ме подсеща да й го сложа. Но да, възрастните са виновни.
При нас за пръв път от 5 години насам вали много сняг. Ужасно е, не ми харесва, студено ми е. А само като се сетя, че утре трябва да изляза и да ида на работа  Sick Детето беше много доволно, прави снежен човек, пипа за пръв път сняг, досега все има малко и не искаше да го пипне, нооо в момента в който отново заваля почна да мрънка, че й влиза в очите нещо  Laughing а то снежинките й се залепили за миглите. Сега излезе и вятър та навява, и който излизал, излизал, аз приключих за днес. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт