Пине защо не я заведете да язди пони някъде във Варна. Страхотно удоволствие за детето. За 10-15 минути става, но за повече не е ок за костите. Емилия язди пони тук в един увеселителен парк, отделно я водихме на специално място само с понита, където ги хранят, галят и се запознават с животните.
Днес бебешката ми количка съвсем се разпадна. Пролетта се спука едната спойка на предното колело. Завариха я мега калпаво и вървеше на една страна. Днес се спука спойката на коша за покупки отдолу, та сега нямам къде да си слагам багажа. Направо ме е страх, че ще се разпадне на улицата с Ивет вътре. И това е прехвалената германска марка Зекива....800 лв. с кошче за новородено и летен кош. Не може и две деца да отгледа. За пореден път се убеждавам, че парите не са от такова значение за качествените неща. Имаме лятна количка на Макларън обаче е с мрежичка за да е по-лека и не става за зимата. Отделно загубихме едната част на бъги борда(платформата, на коята се качваше Еми) и сега съм тотално не-мобилна с двете. Мрън, мрън, мрън!
Прави опити и да ги обува, почти успешни, но не съвсем. Докато обувките си (с каишка с лепка, наистина) и ботушите си ги обува идеално.