90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Bobinaaa, аз нахута го ям основно в салата, с домати краставици, лук, зехтин сол. Изцеден от консерва. Също така може и на яхнийка, с малко картофи, моркови, грах.
Или с ориз. Все едно ориз с грах, но вместо грах, нахут. Уникално става.
Или както си правиш боб, така и нахут. Ако ти е суров, го накисваш предната вечер.  Crazy

# 31
Айде и аз да се разпиша в новата тема....на трета стр.  ooooh! Ходих за обувки на децата,а вие пишете ли пишето. Времето застудя и темата ни е активна, лятото по-лежерно го карахме- то капани, почивки, прегрешения  hahaha
Тинки   bouquet
Заната   Hug
Мими благодаря ти и на всички, които ми дадоха съвети-спрях се на една серия, дано и на моята кожа действа добре  Peace
Айде и лека от мен, да оставим път на Ирка да сервира кафето  Hug

# 32
  • Калифорния, САЩ
Айде и лека от мен, да оставим път на Ирка да сервира кафето  Hug

Heart Eyes Hug Heart Eyes
     Виле, не знам кой не чете, аз ти отговорих с два-три дни закъснение. Имам си – вече са девет (6 момиченца и три момченца – 7, 8 и 9-годишни, всяка събота).  Ще минаваме материала за втори клас – граматика, четене, малко история и география на България; мноооого са ми сладки дечицата. А и си имам две частни ученички, и с тях се занимавам веднъж седмично. С малкия тръгнахме на едни класове – по три пъти седмично за по четири часа. В понеделник вечер имаме задължителни родителски срещи – от 6 до 9!!!, ама е весело (вторник съм с наднормено тегло – всеки носи традиционна храна, ядем и говорим, омазването е тотално (а как обичам азиатска и и ндийска кухня, не е за разправяне)). Та във вторник го давам по-кротко, по-ниска съм и от тревата. Но ми е много гот там, оставям малкия на баща му и съм сред възрастни, това толкова ми липсва тука. Аз затова нямам време, че все с писане на домашни се занимавам, всичко аз определям, съставям и пиша за българското училище. Опитвам се да ви чета, но понякога е отгоре-отгоре.
    Стамбули, аз те помня – честита ти рожба! Не мисли за килцата сега, кърми, ако можеш и се наслаждавай на сладкото вързопче в ръцете си – нямаш си напредстава колко бързо растат! Сега прочетох, че не кърмиш, пак не ти препоръчвам да започваш толкова рано. Хормоните ти са „хаотични” сега, тялото ти е различно, дай си едни три-четири месеца и тогава, не си навреждай на здравето. Само съвет приятелски!
    Говорите за температури – тук вече десетина дни е 32-34, прогнозите за следващите седем дни са същите.

# 33
# 34
  • София
Добро утро,
Ир, благодаря за кафето и благородно завиждам за приятните родителски срещи. Тази вечер съм на род. среща на щерката и ми се рИве, седим всички виновно навели глави и се чудим как да потънем по- дълбоко в земята, дори и да не споменат детето ти се чувстваш неудобно за друго дете. Shocked И за топлото време завиждам,  Mr. Green тази сутрин съм с вълнен елек и пак ми е студено.
Пешеходка, грабвам час от закуската и много сладко бебе отново показваш Grinning GrinningДа те поздравя за тортата, че вчера пропуснах. Златни ръце имаш Hug Hug Hug
Аз не съм се мерила още, че всяка сутрин събуждам ММ като се меря, в случай че успея после ще допиша.
Спокоен и усмихнат ден на всички  bouquet

# 35
  • Калифорния, САЩ
Добро утро,
Ир, благодаря за кафето и благородно завиждам за приятните родителски срещи. Тази вечер съм на род. среща на щерката и ми се рИве

О, мила, хич и не оставяй с впечатление, че синът ми е от "добрите деца".  Naughty Не, даже е от онези "лошите", немирните, трудно контролируемите, абе - "кошмарът" на педагога . А аз - учител, баш на мене ли се падна такова дете?  Blush
  Да ми е жив и здрав, но е ОГЪН, всички го знаят колко е палав и с какъв характер е, а тук това не се толерира, пречупват ги отрано или ги обявяват за деца с "проблеми" - да видим  Crossing Arms.
   Лек ден за всички ви, аз отивам да мия два ката  Wink зъби и да лягаме!  Hug Hug Hug

# 36
  • Targovishte
Добро утро, банда

ИРКА  Hug Hug Радвам се, че си намерила реализация и там, далеч зад океана. Доколкото разбирам от написаното това те радва и теб. Браво!!!

ПЕШЕХОДКАТА  Hug Hug Hug

Аз днес съм точно като момиченцето от картинката на Пешеходката - усмихвам се , въпреки гнева който се надига в мен. Спрямо мен самия. Не се удържах и се "видях" с Кантарев. Ами плюса е точно толкова голям, колкото беше и минуса след плодовия. Един ден глад напразно. Както и да е, продължавам напред.

Менюто днес: З - ябълки, О - ориз на фурна и салата (може би и ФПХ), В - кисело мляко и салата

Желая на всички приятен ден   bouquet Hug  bouquet

# 37
Добро утро и от мен  Hug Благодаря за кафенцето   bouquet

Бързам да напиша менюто си за днес и да излитам за работа  newsm52

з. круши
о. овесени ядки с вода
в. жито с мед и орехи

После пак ще пиша. Успешен ден на всички фиданки и фиданчовци  Hug

# 38
Добро утро   bouquet

Менюто днес:
з-ябълка
о-кисело мляко и краставица (няма да го правя на таратор  Laughing )
в- две яйца и салата

Отивам на работа и ви пожелавам успешен ден  Hug

# 39
Добро утро,
Снощи вечерята се превърна в свинско-телешка плескавица със салата зеле и моркови, малко тежичко дойде и днес кончето избяга. Но пак съм -200гр.  newsm78

За днес менюто:
З - 2 малки ябълки
втора 3 - приготвих още една малка ябълка
О и В - извара и домати,
че ще вечерям в офиса. За О и една филийка 102 зърна на Елиаз приготвих, много ми харесва този хляб  Heart Eyes

# 40
  • софия
Добро утро.След белтъчен -800.Днес закуската е банан, другата част все още е неясна.
Хубав ден!

# 41
  • планетата Земя
Добро утро.Благодаря за кафето и закуската

Как го чакам този въглехидратен ден  Laughing

з-банан 2 бр
о-спагети с доматено-зеленчуков сос
в-пастичка+РЧШ

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 08:16 от Milena___

# 42
  • София
Добро утро!  Laughing
Тази сутрин след въглехидратен съм само със 100 грама отгоре, мога да го приема и за отклонение на кантара, нали ?  Mr. Green Laughing Mr. Green
Вчера малко омазах нещата, размених сладкото и соленото по неволя.
Сутринта запретнах ръкави да правя хляб с квас, ама от де да знам че ще втасва 7 - 8 часа.  ooooh!
И така него го хапнах на вечеря, а едни толумби на обяд.  Wink
Днес на плодчета...

Успех на всички!  Hug

# 43
Добро утро  Hug
След водния -1,200кг
Ир, грабвам от кафето, прекрасно както всяка сутрин
Пешеходке, това бебе да го намачка направо човек
Милена, менюто се оцветява ако си в почивка Peace
Гени, колко добре те разбирам за умората по обгрижването на малкото 24/7. ММ като отиде да води група за по две седмици в планината и ми се събират очите... ooooh!
Днес белтъчен:
З: нектарини
О: шаран със салата и ФПХ
В: същото, но наполовина

# 44
Добро утро!

Колко бързо се изписват 10 страници, докато вляза да прочета и вече нова тема  Laughing

Браво на всички за минусите (забравих вече имената), все такива резултати да имате!!! А видях и, че някои много се притесняват за плюсовете и прекрасно знам колко е разочароващо като видиш нежеланата цифра на кантара, НО не позволявайте това да ви демотивира! Режима работи когато правилата се спазват и важното е, че крайния резултат винаги е минус!!

Илианка, на втората снимка ако нямаше бебе до теб не бих и предположила, че е правена след раждане  coolcool
Стамбули, честито бебче! Да ви е живо и здраво, много усмихнато и щастливо! Ще следя с голям интерес как върви свалянето на кг след раждане  Mr. Green макар че не съм сигурна дали аз ще мога само след 13 дни да вляза в крак, ще видим живи и здрави  Simple Smile Иначе и предния ти резултат е направо супер - 22 кг за 6 месеца си е мечта  Grinning
Тамара, категориите за бореца, нормалния и вманиачения човек много ме разсмяха  Laughing Laughing толкова много си постигнала...просто евала!

Хубав ден на всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт