90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 939
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома
Добро утро, бясна съм Кантарев беше до тук с 'изявите". Мерене след водният следващата сряда, после на финала. Аман от то кантар, днес след грах +700 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не стига, че хапнах малко, наблягах на салатите и пак плюс. Айде кажете сега къде греша Crossing Arms Вода, вчера 2,5л. Нито водата си пропускам, следя да не прекалявам с режимната храна и ям огромни салати, и пак днес + #2gunfire
Днес ВГХ: З-кафе и 3-4 сливи, О-пз спагети и салата айсберг с краставици, В-някаква баница с нещо, две бисквитки +рчш
Ир, благодаря за кафенцето, днес ще си хапна от шоколада, м/у другото и ние не сме от послушковците, но и тук ги стопират в "зародиш" пакостниците hahaha
Пешеходче, страхотна закуска Hug
Хайде лек ден от мен, засега ще ходя да оставя шилото на детска, че от сутринта ми спира тока, днес е станала в 6.30 #Crazy Сега ме ръчка с една сламка ooooh!

# 46

Добро утро  Hug Как сте в мразовитата сутрин?
Нещо не ме кефи това време, така ми липсва лятото  Cry

Genni , и аз имах + след варива. Особено след картофи. Според мен ще изчистиш + след въглехидратения ден, може и да си задържала вода.

izgariashtata , ехе, повече от 1 кг минус! Стрували са си усилията. Пожелавам ти разкошен ден  Simple Smile

Стaси , браво за минуса, въпреки плескавиците  Laughing И аз обожавам този хляб между другото!  Hug

Желая ви хубав ден.

# 47
Добро утро.

Genni
Скрит текст:
Не се ядосвай, никъде не грешиш!Нещото което ми е направило впечатление за варивата  е ,че успее ли корема да се справи с тях всичко е ок .За съжаление в повечето случай стомаха ни се държи все едно сме му хвърлили пирони да меля.Няма човек дето да не е плакал от глад и плюс в деня за варива.
Аз мислех тотално да ги спра, но намерих начин да туширам  поне плюса- колко е режимен не знам, но от последния случай с боба който едва не ме уби се храня така и положението е малко по добре.Ям варива само на обяд. Опитвам се да изям нужния грамаж колкото мога, като за целта гледам ястието да е с минимално количество вода ,колкото може по гъсто.Вечер карам на салати  и някакъв плод--корема пак не е в настроение но поне не ме боли толкова и спя като хората,  а на другия ден има  и минус- не извънземен плюс от 2 кг.
Хранила съм се по голямата част от живота ми почти като веган ,но трябваше да стана на 37 г за да си отворя очите  и ушите и да чуя тялото си че всъщност единствената храна която е приятел на стомаха ми е месо-дори любимия ми най много от всичко кашкавал ми е докарвал колики,хляба също ,а има ли колики винаги има и +.
izgariashtataСтрахотен минус,браво Hug
soleil11 Hug

# 48
  • У дома
Тамии, чаках те да се включиш Hug Ще послушам съвета ти и на следващите варива ще направя като теб, въпреки, че аз заявявам най-отговорно, че няма да се меря вече.
Харесвам се и само се дразня на тия цифри, така че по-добре да не знам цифрата и да харесвам отражението на огледалото, отколкото да знам цифрата и само да се ядосвам. Ще ви давам отчет след водните, а те останаха само още два, единият е във вторник (добре, че е тогава, че ММ си идва в сряда и да няма съботаж), в сряда ще дам отчет в цифри, другият ми, последен воден, е началото на другият месец, тогава пак отчет и всъщтност сваленото за тази врътка. Rolling Eyes
Тами, благодаря още веднъж Hug Hug Hug

# 49
  • планетата Земя
Genni ,вероятно е временен плюс,да.
Аз също мисля да се тегля след водните дни.Даже обмислям на 28 мия ден,т.е преди първия воден,защото от водния ще има фалшиви минуси според мен.Но имам многоооооо време дотогава.Чак 28 ми октомври.Аз съм в началото на Пътя.  Grinning
С бонбонката излизаме на разходка.Днес времето светна.Има слънчице и май ще е топличко

# 50
Светле, ама аз без хляб  newsm78 Само плескавицата и салатата ядох, другото не го ядох. А те нали са само месо  newsm78. Поне така казват, 100% месо.
Гени, аз пък искам всеки ден отчет да даваш  hahaha

# 51
  • У дома
Стиситке fight  Ако съм категория "Комарче", като теб всеки ден ще ви давам отчет, но докато съм буца, ще давам отчет на воден hahaha hahaha hahaha

# 52
Genni много правилно си го казала. Важното е ти да се харесваш в огледалото, а не да се съсредоточаваш върху цифрите на кантара  Hug

Milena___ аз не бих имала търпението да чакам чак до воден, за да се претегля.  Grinning

Момичета, сега се замислих, а всъщност мога ли да ям за вечеря варено жито с мед и орехи? Орехи в ден въглехидратен?

# 53
и аз след белтъчен +0,600
днес
з-1 банан
о-картофена яхния+салата
в-същото
Сигурно и от картофите ще съм+,направо ме е страх от кантара утре
Да питам от 5-6 дни сутрин вземам по 1 лъжица смес от джинджифил,мед и лимон Дали това не ми играе лоша шега с +.Да спра  ли тази лъжичка сутрин

# 54
Гени
Скрит текст:
мисля че тоя кантар само ни бърка работата.Преди малко се премерих с метъра, не съм се мерила от началото на диетата  и за пореден път се изумих имам всичко на всичко само 1 килограм свален и -3 сантиметра от талията.Е затова въобще не го гледам тоя тъп кантар--споделям го не за друго ма аз казах ли ти и преди че тялото  само си привежда нещата в ред .До сега свалях само в ханша сега ханша стои на едно място а свалям от корема. Другото което е мисля че хората които тренираме  е време да си хвърлим кантарите!!!--За пореден път се убеждавам че мускул и сланина не тежат и не изглеждат еднакво, че кантара да е критерии за нещо.Да не си си пипнала безценното коремче--помни ми думата че ще се стопи  и то!!! Hug

# 55
  • Берлин
Да се разпиша и аз в новата тема...Тинки, огън си ти  Hug
Снощи имахме гости за барбекю...оплесках положението. Нищо нережимно, но салата към 8 и вечеря към ..10  Embarassed Прескочих кантара днес, за да не си скапя скапаното настроение. Подута съм като балон и съм като кит - коремът ми стърчи 5 минути пред мен и ми е гадно и в устата и тотално. Мрън!
При предния ми опит с режима на варива намерих как да се стопират плюсовете - порциите ми са нормални с малко салата, а вечерята я правя между 5,30 и 6. Това помогна.
Тамара, минах през този ад.
Скрит текст:
Последната ми криза се случи при пристигането ми в Берлин и беше отчайващо - новобранка по лекари. Изписаха ми едно лекарство /ако искаш, ще ти пиша името довечера,че е вкъщи - има БГ аналог/. Пих го 1 месец. Сега мога да ям всичко,без никакви тревоги и болки. Споделих с няколко човека със същите проблеми - и при тях резултатът е супер. А такива болки яко саботират режима.
Гени, горе главата. Красива си - виждам те през монитора. Мъжът ти ще се ококори другата седмица  Hug
Курдов, и аз като теб си сипя главата с пепел, но не помага. Дай да пийнем по едно кафенце от почерпките горе! Каквото било -било. Днес е нов ден и няма да направим старите грешки.
Илианка, красива си и на 2те снимки

# 56
  • У дома
Тамии, права си, хич вече го няма да го гледам тъпия кантар, засилих го под повивалника на Лили в банята и хич не ми трябва да го гледам вече hahaha
Папурче, аз съм мнооого лакома и ако не ям мнооого салата, ще пукна от глад, аз не мога да ям само манджорляк, че ми става много тежко и ме боли стомаха, а вчера съм хапнала 200гр грах с картофи, домати и моркови на О, на вечеря само 70гр, салатаа мноооого, вечерям около 16-16.30, най-късно 17 часа Rolling Eyes Вода след 20часа не пия, защото задържам и от нея, абе толкова много неща съм открила за себе си и пак плюсове имам. Знам си, че съм си "мръвкарка" и белтъчният е моят ден, ама на, ето го поредното доказателство, варива и ВГХ носят + за мен #2gunfire Карай, здраве да е, това са бели кахъри Peace
А относно ММ, той не иска да слабея и е против диетата ми, само спорим и сме на въпреки като стане дума за храна Simple Smile

# 57
Добро утро  Hug
Леле Ирка засрами ме, най-вероятно си ми оговорила когато бях на Гърция и тогава отгоре-отгоре ви прочетох, но бяха над 20-на стр.
Браво на теб, че си прекарваш приятно и имаш дечица, браво и на малкото добро дете на мама за заниманията-класовете  Hug  Аз днес също съм на родителска в детската градина на баткото! Прати малко градуси при нас  cold
Значи, ако нямаме кафе някоя сутрин, веднага те извиняваме, много ангажименти покрай теб и малкия, а като вкл. и ежедневните домашни задължения  Whistling майка-геройня   Hug
Пешеходка   bouquet
Изгарящата браво за минуса, днес си нахрани душичката.....и коремчето  Hug И аз съм 24/7 с две дечица  Crazy
Светле   bouquet
Аз днес съм плодче-круши, ябълки и грозде имам, ще го мисля в движение  newsm78
Приятен ден на всички  Hug

# 58
PAPURCHE MEHURCHE
Скрит текст:
Искам лекарството и още как...аз не съм от хората дето лесно се плашат от болка, но последния път си изкарах акълите ...щом карах мъжът ми да ми обещава че няма да умра прави си сметката какви жестоки болки бяха. По принцип и на болка търпя съвсем сама съм си дупчила ушите с игла ,майка ми щеше да припадне като ме видя мен ми беше все тая --ама тоя боб ме побърка.Свекърва ми е мед сестра казва че може да е било жлъчна криза -то реално почна от дясната страна на кръста и до минути вече ме болеше целия труп до гърлото ,болката беше все едно ме ръгат от всички страни с ножове ,повръщаше ми се ,станах вир вода ,ръцете и краката имах чувството че ми замръзват а беше поне 32 градуса жега,не можеш по никакъв начин да се изправя стоях наведена половин час.Такова чудо не ми се беше случвало никога, до сега.Пих 2 фамотидина ,1 спазмалгон, 1 валидол и 1 аспирин--кажи речи каквото носех всичко пих не знам от какво мина.Всичко продължи около час после изчезна изведнъж както и се появи.
.

# 59
  Уф, страшен плюс след плодовия...ама явно от малкото вода. Дано намалее с намаляващата луна.
 Днес белтъци, нямам възможност за еднакъв обяд и вечеря затова о- гъби със сирене и кашкавал, в- млечна салата. Да видим ще бухне ли още по-голям плюс.

Общи условия

Активация на акаунт