90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 313

• 23 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ох, май най- накрая ми мина стомаха, ама се наложи да дъвча някакво хапче, и чак след него ме отпусна Cry Cry
Почти не съм яла, само на чай и около полвин килограм грозде, довечера след английския ще наваксам с диня.
Хайде лека и до утре

# 721
Sunny29, ще взема и аз да го пробвам та да мирясам  Mr. Green

# 722
MinaCankova, лека и да се оправяш по-бързичко Hug

# 723
Пробвай, пише, че са много полезни в изгарянето на мазнини.

# 724
Пробвай, пише, че са много полезни в изгарянето на мазнини.
Май е само реклама това. На мен не ми се отразяваше добре на стомаха, подуваше ми се и имах газове. Освен това сухо е твърдо и аз или във вода го киснех от предната вечер, или в мляко. Но след няколко седмици ми стана много неприятно и спрях да го ям.

Но ако на някой му харесва, на закуска или в плодов става

# 725
Само реклама е, Стаси, права си! Обаче, ко на някой му допада като вкус и наистина не му е зле на стомаха, няма проблем да си го яде за закуска.

# 726
Е то не са ли едни ситнички такива червенички  Thinking то аз бая трябва да си хапна ако реша да закусвам с тях а май в по-големи количества и аз четох че се подува стомаха  Crossing Arms добре де както и да е благодаря ви за споделените мнения  Hug

# 727
  • Русе
Ейййй, за една седмица изписахме една тема, няма такъв рекорд..    Party 
Тинки ще се шашне...  Mr. Green
жгмъц страхотен минус, Гени пък за твоя нямам думи...  Браво, дано ги удържите!!!
Мойта почивчица върви добре, омазвания, влизане в правия път...  Joy Днес съм на плодове, мислех само на банани, ама и едни броколи с моркови си задуших, та това ще вечерям...
вангоби  Heart Eyes  Heart Eyes
Годжи бери съм яла само в сурови бонбони, иначе е мноуу гадно, да..  Crazy
Хайде, хубава вечер, до по-късно  Hug  Flutter

Стаси откога ще те питам, на коя марка си купуваш извара, че не мога да улуча хубава, все една такава безвкусна и като слама, да не кажа тебешир, намокрен.. Hug

# 728
жгмъц, ти не си ли от темата за Хашимото или греша?

# 729
  • София
Същата. Wink

# 730
Внимавайте с Годжиберито, не се яде в големи количества, изрично пише колко зрънца, то е от Соланацеа, картофовите и съдържа алкалоиди, които действат на нервната система.... Peace
Отделно що пръскане му  е ударено докато дойде до нашата страна....
затова избягвам чуждоземни плодове и продукти....

# 731
Стаси откога ще те питам, на коя марка си купуваш извара, че не мога да улуча хубава, все една такава безвкусна и като слама, да не кажа тебешир, намокрен.. Hug
Жули, ами каква искаш? Обезмаслена, нискомаслена, маслена  hahaha
От марките на пазара, май всичко съм яла, без на Опицвет кашкавалената, че беше мазна.

На Олимпус не е лоша, нискомаслената. Има сол в нея. На Маджаров не е обемаслена и е хубава също. А Жоли е нискомаслена, без сол и е тебеширена, както ти казваш, аз за десерти я ползвам, но и така свикнах да я ям  Peace

# 732
Привет и от мен. Днес ми е втори ВГХ(Вълничке, заедно вървим). Дотук -2,2кг, ама вече трети ден задържам, което съвпада и с МЦ. След плодовия дано има промяна. Напоследък и водата ми е малко и това си оказва влияние.

Между другото сте прави за шоколада. Преди 4 години като спазвах режима изобщо не съм яла ЧШ и никога нямах минус. А сега след почти всеки ВГХ имах минус. Аз си взимам на Колефф от Билла 72% и не е горчив даже ми харесва повече и от млечните  Peace

Днес бях на:
З - 2 големи хубави банана
О - геврек и черно хлебче, без салата за съжаление
В - тиквеник с малко тиква и ред ЧШ

Прочетох за телешки бульон с кус.кус - според мен не би трябвало да се смесват  Peace

Годжи берите, ако беше толкова вкусно, колкото го рекламират... аз лично предпочитам шоколада.

Гени, много се радвам за твоя минус, помня как се мъчеше да свалиш под 70, а сега си доста надолу. Поздравления  Hug

Хубава вечер на всички.

# 733
  • Русе
Жули, ами каква искаш? Обезмаслена, нискомаслена, маслена  hahaha
От марките на пазара, май всичко съм яла, без на Опицвет кашкавалената, че беше мазна.

На Олимпус не е лоша, нискомаслената. Има сол в нея. На Маджаров не е обемаслена и е хубава също. А Жоли е нискомаслена, без сол и е тебеширена, както ти казваш, аз за десерти я ползвам, но и така свикнах да я ям  Peace
Аааа, много мерсаж  Heart Eyes , тъй като обичам мазни млечни  Crazy , май ще пробвам на Маджаров..  Flutter Аз я обичам ей така, пълня една сурова чушка и айде..  Mr. Green

# 734
  • Targovishte
Eхо, банда   bouquet Много сте активни, страшно ме радвате  Hug

ГЕНИ
  Hug Браво за минуса, страхотен резултат. Сега се готвя за земетръса....  hahaha hahaha

ЖГМЪЦ  Hug и твоят минус е страхотен!   bouquet

Гледам РЧШ обсъждате - ами на мен пък си ми харесва горчиляка. Засега най-много ми допадна един с портокалови корички от ЛИДЛ - над 70 % беше, но не знам до колко е режимен newsm78

Най-после ви изчетох, релаксирайки на стола в магазина. Днес пак търчах като финикиец - много работа, много нещо. НО! Обядвах навреме, спирайки всЕкви други дейности!  Naughty
Сега след малко ще се самоизнасиля да вечерям - хич не съм гладен, по-скоро обратното. Но трябва да хапна.

Не знам кой беше с кус-куса (моля да ме извини), но тези готовите кубчета бульони са пълна химия и е желателно да ги избягваме. А и мисля че е правилно мнението, че не е режимен телешкия бульон в ден за въглехидрати.

Сега още малко релакс и ще вечерям, и ще ви наглеждам. Отивам да изпуша едно кафе.  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт