Моля за съвет във връзка с непълнолетния ми син

• 29 957
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
И затова точно мама трябва да му го уреди?

# 181
Форумен фолклор: не може да кажеш нищо напряко на тийна, защото ще избяга от къщи.

Ама като чета хрониките, избягалите тийнове са съвсем малко и обикновено крушката си има опашка, не е така да си вдигнат чукалата за счупване на единия хатър.

Те тука ме убедиха, че и за спиране на нета у дома може да избяга дете, абе за всичко- хваща сака и бяга.

Как'Сийке, ми да ходят на магистралата, може да се засекат с въпросната кифла по случайност.

А след като за сефтето на сина има такава грижа, я кажете за дъщерята да приготвям ли отсега чаршаф и блага ракия?

# 182
Поуспокоихме топката.  Peace Преспиване в дома ни няма да има, нито отсъствия от училище, поне на думи прие аргументите ми, макар че не му стана никак приятно. Ако иска да идва, на квартира, организирана от родителите й. За лятото може да помислим, стига все още да се искат и да не развали успеха междувременно.
Придобих усещането, че цялата работа започва да му се вижда прекалено сложна. Wink

# 183
Ми сложна е, кой е казал, че е проста- то проблемът нали казват, че не е в секса, а в търчането около секса:)

Сериозно, много е важно да си обмисля ходовете и да предвижда и избягва драми, защото светът няма да го "подкрепя" като маминка и за единия секс може да го отнесе по много начини, вкл. да провокира насилие, следене, драми, ревност...

# 184
А след като за сефтето на сина има такава грижа, я кажете за дъщерята да приготвям ли отсега чаршаф и блага ракия?

Е, не следиш ли форума?
За дъщерята преобзавеждаш детската - изхвърляш леглото и купуваш спалня с удобен матрак, ново спално бельо, червени абажури и посрещаш... ъъъъ, опрашителя с топла погача и паничка мед.

# 185
По темата според мен авторката не е осъзнала истинския си проблем,а то е не как ще пусне  ''девойката ''у дома а как ще се отърве после от нея. Popcorn
Стига бе, наистина ли вярвате, че умно, свястно момче ще хукне да бяга от къщи, само защото мама не пуснала кифлата у тях да се сексят в детската?
Да го качва бащата на колата тогава и на магистралата - да потърсят нещо за сефтето на младежа.  ooooh!
Почвам да се чудя вече кой е по-инфантилен днес - децата ли, майките ли...
Идеята не е толкова лоша след като въпросът не търпи отлагане  doctor Peace,но има и по-готини каки от магистраните.
И много сериозен разговор за разликата м/у понятията любов и секс.

# 186
И затова точно мама трябва да му го уреди?

Не, мама не трябва да му пречи, единственото, което казвам е да не започне да възприема мама като враг или пречка за осъществяването на сексуален контакт.

# 187
Е как да му пречи- да му тури девствен колан?

Да не съдействаш активно != да пречиш.

# 188
Не, мама не трябва да му пречи, единственото, което казвам е да не започне да възприема мама като враг или пречка за осъществяването на сексуален контакт.

Задължението ѝ е да информира за безопасен секс, а не да сводничи. Не ѝ е работа да му осигурява терен, да му води девойка, да ѝ плаща пътни(?!), за да прави секс синът ѝ и т.н. Някак всички сме успели да си загубим девствеността и без мама да ни завива с юргана, докато го правим за първи път.

# 189
И пак: доста надценено ми идва това "споделяне". Даже като майка бих се зачудила защо момчето ми идва с тия планове при мен, а не при някой мъж за мъжки акъл как да ги реализира.

# 190
Поуспокоихме топката.  Peace Преспиване в дома ни няма да има, нито отсъствия от училище, поне на думи прие аргументите ми, макар че не му стана никак приятно. Ако иска да идва, на квартира, организирана от родителите й. За лятото може да помислим, стига все още да се искат и да не развали успеха междувременно.
Придобих усещането, че цялата работа започва да му се вижда прекалено сложна. Wink
Ама разбира се....нали е във възрастта, в която си мислят, че всичко, що хвърчи, се яде.    Laughing
Явно просто е очаквал, че след като ви информира за намеренията си, вие ще  smile3505, тя ще се телепортира някак в леглото му, и Воала, работата свършена.
Да, ама не.

# 191
И пак: доста надценено ми идва това "споделяне". Даже като майка бих се зачудила защо момчето ми идва с тия планове при мен, а не при някой мъж за мъжки акъл как да ги реализира.

Е не е дошъл да ми показва интимните си чатове, ако намекваш за нещо по-особено. А и все пак нямаше как да я вкара вкъщи без знанието ми Peace.

Love, точно така си мислеше в интерес на истината Grinning То и на мене в първите няколко мига не ми се видя голям проблем. Но после размислих.

Свалянето на Земята не е приятно никому.

# 192
Аз бих говорила с родителите на момичето, че я пускат и бих я приела. Също така бих разрешила на сина си да отиде. Не виждам нищо толкова кой знае какво в цялата ситуация. Че момичето е меркантилно и т.н. не мога да коментирам. Той и сина ти не е чичко паричко, че да говорим за такива неща. Просто двама млади искат да се опознаят и колкото и брутално да звучи да се и.....т.

Била съм точно на 16 когато ходих при гадже от София в Добрич. Е да малко по различни бяха нещата, че аз си го познавах от преди от София. Имали сме нещо като връзка, но после той се премести при баба си и дядо си в Добрич. Ходенето ми там беше за нещо като сдобряване.

# 193
Е да малко по различни бяха нещата, че аз си го познавах от преди от София. Имали сме нещо като връзка, но после той се премести при баба си и дядо си в Добрич. Ходенето ми там беше за нещо като сдобряване.

Това е ключовият момент Peace
А вашите как те пуснаха?

Меркантилността може да се изразява не само в стремеж да вземеш нечии милиони. Ами ако е бременна в момента и спешно търси някой будала да му го тропоса? Ами ако просто й харесва идеята да поживее лятото за чужда сметка на морето (имаме имот и прекарваме летата там)? Ами родителите  й са някакви откаченяци, които се занимават с изнудвания?
Не мога да твърдя със сигурност нито едно от тези неща, но не мога и да ги изключа със сигурност, просто защото не знам абсолютно нищо за тези хора.
Но дори и да е съвършено и чисто момиче с прекрасни родители, връзка от такова разстояние е свързана с прекалено много проблеми и разходи, които на една такава възраст едва ли си струват. Само дето блокира всички останали възможности, защото синът ми еднозначно заяви, че докато е с нея, всякакви закачки с други са табу (хем ми е мило, че е така невинен, хем донякъде се притеснявам, че при неподходяща партньорка това може да го направи много нещастен).

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 18:37 от Анонимен

# 194
Сега е важно "възлюбената4" как ще реагира като разбере че няма да има екскурзия с преспиване
И не за друго , а защото може да започне да го подковава  и утре той да запее същата песен

Е, не следиш ли форума?
За дъщерята преобзавеждаш детската - изхвърляш леглото и купуваш спалня с удобен матрак, ново спално бельо, червени абажури и посрещаш... ъъъъ, опрашителя с топла погача и паничка мед.

Въх , такъв ли е бил обичая с дъщерите
ИИИ язък пропуснала съм момента

Общи условия

Активация на акаунт