Моля за съвет във връзка с непълнолетния ми син

• 29 357
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Аха, и то на маймуница Mr. Green

# 271
Шт, тихо сега, аз и с мъжа си пиша и чатя, защото така по-лесно се изясняват планове и идеи, освен това има история на чата и може да си я прочетеш пак.

А баба ми едно време са "чатили" с Игрите на Амура. Даже имаше проучвания, че това писане на бележки всъщност предизвиквало повече емоции и от жив разговор.

Въпросът е, че още го правят масово и хаотично, с хора, дето не ги знаят в реала...

# 272
Моят не пише на маймуница, няма как  Laughing, ама е абсолютно непонятно за мен. И аз използвам чата много, обаче не ми е основният начин на комуникация. Да не говорим, че в тези чатове нама нищо лично. Биг Брадър вижда всичко. Особено ми е весело, като се развихри някой политически скандал и започнат да им изкарват кореспонденцията. Е, няма такава простотия.

# 273
Бри интересно ми е какво стана с момичета, дето водеха момичета вкъщи. пропаднаха ли?

Не зная. Ние работехме заедно с майката, аз смених работата и не поддържаме връзка.
Същата, голямата беше започнала да взима тайно колата на майка си и да я кара из града без книжка докато беше на 16. Блъсна се, съсипа колата, имаха разправии с полицията.

Знам, че майката за да я отдели от поредното неподходящо гадже я буташе да кандидатства във Франция и мисля, че замина накрая.

Всичко ставаше пред очите на малката и с този светъл пример пред себе си, предполагам е очаквала и получила същата свобода.

И всичко това идваше от криворазбрано желание да бъде близка с децата си, да не им реже крилете и да ги подкрепя. Имаше много крясъци в къщата им, караше им се демек, не одобряваше някои действия, но когато се стигнеше до налагане на мерки, то дъщерите ги налагаха на нея.

Това семейство все още ми е модел за това как не трябва да възпитаваме децата си.

# 274
Моят не пише на маймуница, няма как  Laughing, ама е абсолютно непонятно за мен. И аз използвам чата много, обаче не ми е основният начин на комуникация. Да не говорим, че в тези чатове нама нищо лично. Биг Брадър вижда всичко. Особено ми е весело, като се развихри някой политически скандал и започнат да им изкарват кореспонденцията. Е, няма такава простотия.

Първото нещо, което си направих на смартфона, беше да махна Viber и What's App. Едното е пълно с изневерители, второто- с тийнове; съответно може да те накацат някакви дивни потребители от контингента на тия апове. Едно време ICQ така изгърмя, нещо не се справиха с контрола над случайните връзки и психо-потребители.

Ама пак- иска се малко акъл, за да знаеш, че чат не се пренася толкоз лесно IRL.

# 275
Вайбър не се ползва у наше село и не го познавам. Другото го ползвам с контактите които имам в телефона , извън тях дори не съм знаела че може  Laughing.
В интерес на истината много фирми тук го използват за комуникация със служителите си. По им излиза сметката да плащат някаква такса за интернет в руминг, отколкото разговори.

# 276
  • София - Рим и обратно
Тук в БГ много не се ползва whatsapp, не разбирам защо. Ползват пробития вайбър, скайп, или още по-зле - месинджъра на фб, което си е все едно си пишеш с биг брадър, голяма простотия. А whatsapp направиха и много добра телефонна връзка, работи идеално дори и с по-бавн интернет.

# 277
  • София
Аз ползвам основно моя ipod touch и за жалост Whatsapp не върви на него, тъй като не е телефон. Но вайбър и фб и скайп вървят Simple Smile Но и аз нямам много приятели, които ползват whatsApp

# 278
Их, какво я дъвчите още тази тема?! Много ясно, че майката няма да позволи разврат в дома си, факт! И за какви деца говорите, въобще....показващи половите си органи по скайп, чудейки как да си го сложат!!!Като им се чука, да се чукат, но за болести и бебета да си носят последиците сами!  Peace

# 279
Като им се чука, да се чукат, но за болести и бебета да си носят последиците сами!  Peace

...каза някой, който едва ли има деца!

Моля модератор да заключи темата  bouquet

# 280
  • София
За да заключат темата пиши лично на модератор.
Под всеки пост има "Информирай модератор" - там го помоли.
Едва ли някой от тях преглежда постоянно всички теми.

# 281
А сега на къде, не им се ядосвай, те тук всичко разбират. По всички въпроси.

# 282
Нали затова са учили - да разбират и да знаят.
Който го е мързяло да учи - силно се впечатлява.

# 283
Хм, не съм обидена никому, просто за първи път пускам тема и мислех, че такъв е редът (авторът да помоли за заключване в темата), когато авторът прецени, че няма какво повече да се каже. Във формата "Информарай модератор" пише, че е за обидно съдържание. Така че просто ще оставя темата, тя сама ще си потъне.

Наистина съм трогната от интереса и сериозното отношение на всички, беше полезно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт