Моля за съвет във връзка с непълнолетния ми син

• 29 371
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
...Ако момичето искаше да се възползва финансово и беше меркантилно, щеше да намери някой по-заможен мъж на 30-35 г., който няма майка-орлица, която да бди над него...
Не мога да повярвам че зряла жена не прави разлика м/у 16 г девственик и 35г зрял мъж. Защото  обсъжданата ''девойка'' ако съдим по казаното в темата е много наясно и то не от разказите на приятелки  Wink.
Какво може да очаква от единия и какво от другия,какво би очаквал той от нея ,колко  усилия и старание би вложила във всеки за да го манипулира, колко дълго би приковала вниманието на всеки ,как би погледнал всеки от тях на факта колко бързо и лесно сама си сваля бельото... Thinking newsm78
А и мъжете на тази възраст(35)  имат и финансови и не само отговорности все пак,а около свободните и заможните гравитират рояци реални Лолитки.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 13:05 от mamamari

# 256
Избройте ми 5 риска, ако забрани. Само пет от многото.

Ти пък Mr. Green

От темата - ще избяга от вкъщи.  Laughing Ще намрази мама!!! (защото стои на пътя му към вагината). Ще спре да споделя. Ще се увреди завинаги връзката майка-дете. Ще прави тайно от мама някакви лоши неща. Grinning Ще тръгне по лош път.

Оф, не знам, струва ми се, че родителите ги е страх от децата им. Това нормално ли е?

Има нещо подобно. Страх, че "детенце" ще си вирне носа и няма да погледне мама никога повече.

Не съм с деца на такава възраст, но все си мисля, че това са тийнеджърски истории и в крайна сметка всичко това отминава с възрастта.

# 257
...Явно има начин да си намерят терен, най-вероятно, когато мама и тате отсъстват от семейното жилище.

Мхм. Аз също имах гадже от друг град, но подробности няма да пиша, че да не сервирам идеята наготово на децата Mr. Green
Никога не съм се замисляла да питам родителите си за преспиване у нас. Има доста по-лесни начини...

# 258
...Ако момичето искаше да се възползва финансово и беше меркантилно, щеше да намери някой по-заможен мъж на 30-35 г., който няма майка-орлица, която да бди над него...
Не мога да повярвам че зряла жена не прави разлика м/у 16 г девственик и 35г зрял мъж. Защото  обсъжданата ''девойка'' ако съдим по казаното в темата е много наясно и то не от разказите на приятелки  Wink.
Какво може да очаква от единия и какво от другия,какво би очаквал той от нея ,колко  усилия и старание би вложила във всеки за да го манипулира, колко дълго би приковала вниманието на всеки ,как би погледнал всеки от тях на факта колко бързо и лесно сама си сваля бельото... Thinking newsm78
А и мъжете на тази възраст(35)  имат и финансови и не само отговорности все пак,а около свободните и заможните гравитират рояци реални Лолитки.

Ами, познавам доста мъже на тази възраст, които се занимават с ученички, вкл. по интернет. Не е кой знае колко трудно да намери такъв и да й върже. Друг е въпросът дали ще успее да го задържи. Simple Smile
Имам много близък свободен приятел на 32, който вършее именно сред такива девойки в гепиме. Според него с тях е много по-лесно, отколкото с жени на 25-30 г., защото нямат такива високи очаквания. И ги сменя на 2-3 месеца, когато му омръзнат. С приятелите му даже си ги разменят понякога.

# 259

Оф, не знам, струва ми се, че родителите ги е страх от децата им. Това нормално ли е?

Има нещо подобно. Страх, че "детенце" ще си вирне носа и няма да погледне мама никога повече.

[/quote]

Е все някога тоя син ще разбере простата истина, че на света има повече от 1 Златна Вагина...и че всъщност въобще не са златни, нито са Обетованата Земя. Едва ли ще се сърди дълго...особено като му извъртят 2-3 номера и се усети какво точно е гонил, ще се върне при мама не, ами с подвита опашка и извинения направо.

То ако така лесно се ставаше свободен и независим, с едното вирване на носа...

# 260
Или аз остарявам и започвам да не вдявам, но според мен тази ''дама'' не си търси бърз секс.
Тези неща винаги са се постигали бързо, лесно удобно и дискретно с някой женен сексапилен съсед.
Кой ще си причинява толкова главоболия ,да чати с часове ,да трупа сметки и да губи ценно време да търси някакъв дечко на стотици километри?

# 261
От тази тема оставам с впечатление, че на практика доста деца са оставени на самотек от страх, че заради скършване на хатъра им ще отхвърлят мама, за която са единствена радост и смисъл в живота. Отношенията син-мама са като между приятелКи. Ходи се на пръсти, за да не се фрустрира наследникът. Какви мъже се възпитават така - с никакъв толеранс към неизпълнени желания, мама търчи да изпълнява всяко желание и да урежда...

# 262
Никоя жена не търси просто бърз секс; тръпката е в аферата, в заробването на някой, в това някой да тича след теб с навирена ...опашка и течащи лиги и да ти четка егото.

# 263
От тази тема оставам с впечатление, че на практика доста деца са оставени на самотек от страх, че заради скършване на хатъра им ще отхвърлят мама, за която са единствена радост и смисъл в живота. Отношенията син-мама са като между приятелКи. Ходи се на пръсти, за да не се фрустрира наследникът. Какви мъже се възпитават така - с никакъв толеранс към неизпълнени желания, мама търчи да изпълнява всяко желание и да урежда...

И аз следя с интерес темата и от някой от мненията оставам с подобно впечатление. Родителят понякога трябва да знае да каже "Не". Аз лично в къщи не бих приела чуждо дете с нощувка от друг град, независимо от пола. В случая на авторката деликатно бих се опитала да разубедя сина, а преди това бих научила моето дете, че има толкова приятни/умни/способни хора в реалния живот, а интернет е само за забавление, но не и за запознанства и връзки/особено на този етап/

# 264
Аз пък съм изненадана как уж деца, които са digital natives, толкова се зарибяват по чатене. Едно време го пробвахме, видяхме, че е келешлък и толкоз...сега има 50 вида чат и не се спират.

# 265
Още по зле ще става с чатовете,току виж  измислили  холограмно присъствие  някакво.
Вече се е случило.
Жената търси решение  нататък.Възможно е момчето да разбере навреме което виждаме ние ,възможно е  и  повече да се увлече.

# 266

От гледна точка на обгрижвания е точно обратното - мама изобщо не изпълнява всяко желание Simple Smile...
Аз съм израснала точно в семейство, където за единствено родителско задължение се считаше да се осигури покрив, храна и училище на децата. За всичко останало - да се оправят. Децата се оставят да си правят каквото си искат и да си трошат главите сами, стига да не нарушават спокойствието на мама и татко с проблемно поведение. Може и да правят бели, но ако е тайно и не се разбере, няма проблем. Ами този модел не ми хареса и не смятам да го прилагам с моите деца.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 16:05 от Анонимен

# 267
и аз съм на мнение, че след като това те притеснява е по-добре да забраниш, отколкото да си усложняваш живота.
Мен лично подобно нещо не би ме притеснило и съм склонна да угодя срещу добри бележки в училище например, но хората са различни.
След 2-3 г. като пълнолетен може да си ходи където си иска.
Успех

# 268
Не да забраниш- да отклониш, да преподадеш урок, да обясниш.

# 269
Аз пък съм изненадана как уж деца, които са digital natives, толкова се зарибяват по чатене. Едно време го пробвахме, видяхме, че е келешлък и толкоз...сега има 50 вида чат и не се спират.
Защото това им е начина да общуват. Mоят пубер, седi в парка с още няколко такива като него забучили пръсти и очи в whatsapp. Те не говорят помежду си, пишат. Да им се неначудиш как не си причиняват това неудобство.

Общи условия

Активация на акаунт