Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-6

• 104 295
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
  • Русе
 sagitarius_f, много непремерен и тенденциозен пост.Много ограничено изказване.

# 781
Три последователни поста, да се каже че хората които пътуват с градски транспорт са "ниско качествени хора", а живеещите в апартаменти са бедни. Stop
Комплексарска работа, дай да ритаме падналия българин. Sick

# 782
sagitarius_f, много непремерен и тенденциозен пост.Много ограничено изказване.
няма проблем за  "квалификациите"   Ви ..имате право да ги правите !
погледнах , че сте от Русе...  нормално е да пречупвате всичко през русенска призма!
продължението на поста ми би означавало да Ви вляза в тона ...но ще е нехигиенично !

# 783
 newsm12

Какво би следвало да е нивото на хора работещи нощни смени? Защото аз познавам хора, който работят така и взимат 2500 заплата и изобщо не смятам, че са второ качество. Имат възможност да си вземат кола, но казват че предпочитат градския транспорт и аз им се чудя, но това е въпрос на личен избор.

# 784
Три последователни поста, да се каже че хората които пътуват с градски транспорт са "ниско качествени хора", а живеещите в апартаменти са бедни. Stop

госпожо , защо ?!?!
никой не се упражнява в-у главата на паднал българин...това е недостойно !
репликирах по една единствена причина : "чула жабата , че подковават коня и вдигнала крак"

смятате ли , че ако сте лекар , примерно....а аз зидаромазач ..имам право да давам мнение по медицински въпроси ,
само защото има къде да го правя , в случая .........във форума!??
никой не следва да мери околните Само със собстевните си мерки  ....
възможностите Ви са за апартамент а коментирате парцели за къщи ...но нямате аргумент ?!?!......просто  е  Simple Smile

добронамерен  съм  , но ако съм зидаромазач....не коментирам лекали...не ми е в ресурса !!!

българинът винаги иска да е Там , където не може да бъде ........това е Коплексарщината за която Пишете !

# 785

госпожо , защо ?!?!
никой не се упражнява в-у главата на паднал българин...това е недостойно !
репликирах по една единствена причина : "чула жабата , че подковават коня и вдигнала крак"

смятате ли , че ако сте лекар , примерно....а аз зидаромазач ..имам право да давам мнение по медицински въпроси ,
само защото има къде да го правя , в случая .........във форума!??
никой не следва да мери околните Само със собстевните си мерки  ....
възможностите Ви са за апартамент а коментирате парцели за къщи ...но нямате аргумент ?!?!......просто  е  Simple Smile

добронамерен  съм  , но ако съм зидаромазач....не коментирам лекали...не ми е в ресурса !!!

българинът винаги иска да е Там , където не може да бъде ........това е Коплексарщината за която Пишете !
Не коментирам парцели, купила съм си 3 апартамента, с парцелите не съм в час все още, ще му дойде времето. Коментирам низките ви изказвания по повод гражданите които не могат да си позволят къща.
Постовете ви са всичко, но не и добронамерени. Добрата новина е че ви схванахме гледната точка и всичко което добавяте е най вече спам.
Искрено се надявам, че живеете в огромна къща, и сте щастлив в нея. Противно на вашите представи милиони хора по света живеят в апартаменти( аз не, аз живея на кораб предимно), и не само спят, а и се радват на собствен дом. Wink

# 786
  • София
sagitarius, в профила Ви сте отбелязали, че сте мъж. В шарения женски форум ли намерихте да се изявявате като такъв? Коментарите Ви всъщност  са напълно безсмислени и излишни.

# 787
Не коментирам парцели, купила съм си 3 апартамента, с парцелите не съм в час все още, ще му дойде времето. Коментирам низките ви изказвания по повод гражданите които не могат да си позволят къща.
Постовете ви са всичко, но не и добронамерени. Добрата новина е че ви схванахме гледната точка и всичко което добавяте е най вече спам.
Искрено се надявам, че живеете в огромна къща, и сте щастлив в нея. Противно на вашите представи милиони хора по света живеят в апартаменти( аз не, аз живея на кораб предимно), и не само спят, а и се радват на собствен дом. Wink[/quote]

sagitarius, в профила Ви сте отбелязали, че сте мъж. В шарения женски форум ли намерихте да се изявявате като такъв? Коментарите Ви всъщност  са напълно безсмислени и излишни.

Госпожи..защо толкова злъчно , успокойте си ... Simple Smile
............................
реплика № 1 - Лъки Wink
хората са различни  , но  Не в претенциите си а в Основанията си..
Не живея в огромна , дори в Малка къща...но не разбирам озлоблението Ви !  Simple Smile
Чудесно е ,че имате три апартамента...значи не сте бедна...за да се чувствате засегната ....

Три апартамента са най-малко 200 000 Евро...това е Повече от Средна класа ...
още веднъж...ЗАЩО и  Вие влизате в тона на тълпата ?
??

става въпрос за Самооценка ....а не за дискриминационно мое мнение...
Критикувайте ако можете поговорката : "Всяка жаба да си знае Гьола" ...
 въпрос е на Логика а не на Мечти

реплика №  2 Вайана  Simple Smile
......
това че форумът е женски и шарен (термин Ваш) не Ви   дава Никакво предимство..ако на това залагате
аз , както сте видяла съм нов член , и то заради съвсем друга тема.....Никът ми Не говори за имотни интереси а за???? .....трябва да започнете да се досещате.. Simple Smile

или вижте в историята  ми ..какви теми съм коментирал ...

починете си , идете на въздух , вземете  гадже ..и гледайте положително на околните ..
ще Ви помогне в избистряне на концепциите   за добро и лошо , правилно и неправилно

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 10:51 от sagitarius_f

# 788
  • София
Сериозните финансисти имат специализирани форуми.
Набедените и мислещите се за такива се изявяват в бг-мама  Wink

# 789
Сериозните финансисти имат специализирани форуми.
Набедените и мислещите се за такива се изявяват в бг-мама  Wink

sagitarius е име на Зодия   Laughing

освен с финанси се занимавам и с Астрология Wink
в момента събирам допълнителен материал за Зодиите , пиша нова книга..
а в този форум има много информация за обобщаване  Simple Smile

както сама казахте..форумът е шарен

# 790
  • София
Стига да можете да определите кой ник каква зодия е  Wink

# 791
  • София, Bulgaria
Тук стана говорилня и добрият тон изчезна някъде....предлагам да се абстрахираме и да се върнем към идеята да си бъдем полезни. Дискусията започна от твърдението на, че Парцелите край София поскъпват масово, защото хората с възможности бягат от града, и sagitarius е прав няма как зидаромазач да се изказва компетентно в тема по медицински въпроси, както и ако не специалист в сферата на недвижими имоти може да даде компетентно мнение и то ОБОБЩАВАЩО, което дори хората в бранша не го правят, защото рядко разполагат с необходимите статистически данни.
И последно, избор крайградска къща/30-40 км./ около София или апартамент в града е избор не по финансови причини, а начин на живот.  Дори напротив, имотите са по-евтини именно в тези крайградски зони, разбира се има и изключения, което доказва правилото.
За статистиката: има апартаменти в София, който струват колкото 2-3 къщи в Бояна и поне 10 в така наречените край градски зони.
Моето лично мнение е, че не бих инвестирала пари в такъв парцел, не бих инвестирала хиляди Евро да строя и обзавеждам къща по простата причина, че парите, който ще налея ще си ги взема точно никога, ако реша да продавам. Съжалявам, но в населените места около София положението е такова. За сега!

# 792
Мога да се съглася условно, че къщи в южните квартали се купуват от хора с възможности. Обаче тотално се потресох и  всеки път се изумявам, на хора, които считат градския транспорт за средство за придвижване на бедните хора. Това в България сме страшна работа... Защо това не го кажете на кмета на Лондон, който ползва метро. Метро, което между другото, е доста по-западнало от това в София по мой вкус. И да не вадя статии с дълги списъци от богати хора, които ползват обществен транспорт. Причини много освен финансовата, понякога е по-бързо и удобно, можеш да четеш, вместо да шофираш, тровиш въздуха по-малко и т.н. Аз лично използвам метро от работа до вкъщи толкова често, колкото и кола. Еднакво бързо ми е и с двете (от центъра до Младост).

П.С. Не говоря за хора, на които наистина  им се налага колата, все пак аз също притежавам и ползвам. Става дума за отношението към услугата на градския транспорт.

# 793
Мога да се съглася условно, че къщи в южните квартали се купуват от хора с възможности. Обаче тотално се потресох и  всеки път се изумявам, на хора, които считат градския транспорт за средство за придвижване на бедните хора. Това в България сме страшна работа... Защо това не го кажете на кмета на Лондон, който ползва метро. Метро, което между другото, е доста по-западнало от това в София по мой вкус. И да не вадя статии с дълги списъци от богати хора, които ползват обществен транспорт. Причини много освен финансовата, понякога е по-бързо и удобно, можеш да четеш, вместо да шофираш, тровиш въздуха по-малко и т.н. Аз лично използвам метро от работа до вкъщи толкова често, колкото и кола. Еднакво бързо ми е и с двете (от центъра до Младост).

П.С. Не говоря за хора, на които наистина  им се налага колата, все пак аз също притежавам и ползвам. Става дума за отношението към услугата на градския транспорт.

Подкрепям с две ръце! И с нетърпение чакам да направят целия център и прилежащите му квартали "зона" с платено паркиране плюс такса за влизане. Иначе няма оправия с този трафик.

За коментарите на "зодия стрелец" не си струва да пиша изобщо - вижте му само стила, правописа и пунктуацията на човека  - и той книга пишел....  ooooh!

# 794
  • In the shadows of my mind
Подобни провокативни постове са толкова елементарни и лишени от смисъл, че дори не си правя труда да ги чета. С радиото не се спори  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт