Февруарчеее, мама подлуди - последно момче или момиче ще си ти?-тема 6

• 32 387
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • В сбъднатите си мечти :)
Тая мой лентичка всеки ден си е на различно мнение  Mr. Green писна ми постоянно да я оправям.
Сигурно откачените ни хормони и на лентичките се отразяват Grinning Моята преди да я сменя беше се побъркала - ту смяташе седмицата за 7 дни, ту за 6 ... ама то вече ни щъркелите-щъркели, ни лентичките-лентички... Да кажа и аз като баба ми - едно време какви лентички имаше начиииииии  hahaha hahaha hahaha

# 241
  • СОФИЯ
Елизка точно това е проблема. Ма при мен и по 2-3 дни я избързва я изостава  ooooh! ooooh!
Ми, че баба ти е права  hahaha hahaha

Да се оплача/скоро не съм го правила  hahaha/ нещо ме наболва глава, гърло ... усещам нещо некомфорно да е положението  newsm78 почвам с чайовете, лимона ....  ooooh!

# 242
И аз не се чувствам много във форма днес... едно ми е никакво и главата ме боли странно  Confused

# 243
  • СОФИЯ
Направих си чай от липа с мед и лимони  Grinning ох а така не мога да пия чайове  ooooh! ма за всеки случай, че не ми се рискува. Ако нещо по така стане ще взема ефералган. С главата не искам да имам проблеми/няма да ми е за първи път/  Naughty

# 244
Момичета, благодаря ви за милите думи и подкрепата, но аз ви напускам.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и накрая да гушкате пухкави и здрави бебчета 😙
Hug

Днес и аз не съм във форма. Едно ми е заспало и не ми се мърда. Можех да спя и до обяд ако детето не се беше надигнало. Да взема и аз чай да си направя  Laughing

# 245
Здравейте, мина и моята фетална ехогардиография и всичко е наред. Тези сенки на сърчицето се срещали често в 5 процента от бременностите. Израствали се и щом всичко останало е наред в сърцето и в другите органи в съпоставка,-нямало проблем. Обясниха ми и защо има отворче между двете камери. Всички бебета били така, защото още не дишали и не ползвали белите дробове. Затваряла се при раждането. Попитах дали трябва преглед, след раждането. Обясниха ми, че не е необходим. Само в случай ако педиатърът долови шум със слушалка. Може за свое успокоение човек да прегледал бебето си около третия месец. Но повтарям, че аз разпитах за това. Много съм доволна от д-р Наталия Евтимова, в клиника Щерев. Гледа сърцето на бебчето ми почти час.Същата е и детски кардиолог в Първа Детска Болница.
Сега дишам по-спокойно.
Хубав ден!

Миеринка, и аз пия чай. Даже всеки ден-шипка, с мед. Отделно си цедя лимон и го пия разреден с вода.

Относно косопада. Отидете да Ви подстрижат с гореща ножица и да ви направят професионална маска. При мен и преди и сега ефекта е голям.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 14:15 от lolr

# 246
  • СОФИЯ
lolr страхотно миличка, браво на юначето  Heart Eyes Hug Всичко ще е наред. Много правилно правиш задавай винаги въпрос ако нещо те притеснява те докторите са за това да ни обясняват.
Ти евентуално за раждане/далеч е още/ но в Щерев ли си се насочила ?

# 247
Ами да, за там. Живот и здраве. Доволна съм за сега от тях. А и съм била и за хистероскопия и за инвитро при тях. Влязох преди 2 години и половина през вратите им. И сега ходя с удоволствие. Вярно цакаш за всичко, но си заслужава. Много дължа и на себе си, защото питах, разпитвах, интересувах се, пусках сама дори някои изследвания. Но смятам, че са много добри специалисти и персоналът им е внимателен. Има ред и уют, а това не е малко, също.
Дай боже, и доволни да си излезем след щастлив финал!

А, ти къде мислиш?

# 248
  • СОФИЯ
Аз също бях тяхна пациентка близо 3 год., вярно не ми помогнаха но пък въпреки всичко останах доволна. При Андреева бях.
Ще проверя две държавни болници/в едната имам позната/ иначе вариант №1 е Надежда. Ще го решавам тези 1-2 месеца  Hug

# 249
И моята ФМ мина успешно. Само да вметна, че заглавието на темата и мен споходи. Както имаше предположения за момче, хоп на 180 градуса се обърна... Много сме щастливи всички, тъй като тайничко си се надявахме на мома.
Останах доволна от доц. Томова. Тя малко си спести театрото с 3 и 4D и само веднъж видяхме бебка триизмерно, но и моята цел беше да се успокоя, че всичко е наред. Сега планирам и трета фетална да направя. Някоя от Вас има ли такова намерение?

# 250
  • СОФИЯ
transi1 много хубаво миличка, че всичко е наред. Честита девойка  Heart Eyes Hug
Ами доки онзи ден ми каза за 3-та ФМ и остави аз да реша дали ще я правим. Каза ми от 30-32г.с май беше  newsm78/ще проверя в тефтера записките/ Има време до тогава но най вероятно ще я направя  Peace

Елизка така мила както щяхме да се бием за момите сега май младежи ще търсим по другите месеци  hahaha hahaha hahaha

до сега за протокола да се запише smile3529 40 моми/без момата на  transi1 защото не е записана/ на 33 младежа.

# 251
  • София
Здравейте момичета, ето ме най-накрая и мен  Hug
Margaritka_2014 съжалявам, че ни напускаш  Hug ... наистина понякога живота ни слага препядствия, които трябва да преминем, да станем по-силни и да ни се случат и по-хубави неща. Въпреки, че в момента предполагам имаш чувството, че света се е сринал и по-лошо няма какво да ти се случи и сигурно си казваш ... от страни е много лесно... то абсолютно вярвам, че съвсем скоро ще бъдеш отново щастлива  Peace  Hug Помни, че това което не ни убива, ни прави по-силни!!! Heart Eyes

Много се радвам за всички момичета, които са чули и видяли хубави резултати от ФМ тази седмица и вече са по-спокойни  Hug Желая хубави резултати и на тези на които им предстои ФМ  Peace
Спокойствието вече трябва да се настани у всички мамчета, половината път е изминат.
Сега да дам и аз малко отчет от днес.
Днес бяха на 2-ра ФМ при Д-р Д. Марков в МЦ Марковс. Да ви кажа приятно съм изненадана. До сега не съм била там, само четях отзиви. Радвам се, че вече и аз мога да дам своя положителен такъв.
Прегледа абсолютно всичко на бебето - глава (нухална гънка, очи), мозък, лице (горна и долна устни, нос), вътрешни органи - бял дроб, сърце (кръвоток, камери), пъпна връв, големина на крачета, ръчички, брой пръстчета, гръбначен стълб иии още разни неща. Още докато се намествах на кушетката и каза - Момче е! Аз казвам, че от амниоцентезата същото ми казаха, а той - е, значи потвърждаваме ДНК резултата, защото съм имал два случая на грешен ДНК резултат за пола и след моето наблюдение, резултата е сменян от лабораторията.... #Crazy Представям си какво са изпитали родителите... Но каза, че мъжлето е 320гр. отговаря си на седмиците и не е необходимо да ходя на 3-тата ФМ, освен, ако на прегледите в ЖК нещо не се констатира, което да е притесително.
Каза още, че ако съм била отишла на БХС - 11-14гс при него е могъл да види достатъчно, за да няма основание да правя и амниоцентеза, но вече всичко е минало, за щастие успешно. Каза ми - Питай каквото те интересува, като аз не питах почти нищо, тъй като беше изчерпателен. Питах каква ми е плацентата и той каза задна. Не спомена, че има възможност да се сменя. Така, че имаше момичета които се чудеха дали се сменя - явнно не се сменя. Пожела ми успешна бременност и раждане, даде ми протокол, диск със снимки и клипче и си тръгнах щастлива.  newsm44
Преди 2 седмици бях на ЖК и бебока го измериха , че тежи 230гр. Явно добре си наддаваме двамката. Аз съм +9кг за сега, до края явно ще каче поне още толкова, че и повече. Изследванията са ми перфектни и нямам притеснения за сега. С предишните бременности съм качвала по 23 и 25кг, така, че сега се успокоявам, че имам да наваксвам още  Mr. Green
за раждането живот и здраве мисля пак да съм във 2-ра градска. Останах доволна от там с предишното раждане.
Някое момиче, четох, че ми беше писало да спирам лактофлор-а, че при нея имало обратен ефект. Ами само да кажа, че не мисля да го спирам тъй като при мен има отличен ефект върху запека в комбинация с овесени ядки и пълнозърнест тахан с мед  Peace
Хайде стига писах, че пак дълго стана, като се отчитам рядко.
Пазете се и бъдете здрави всички.  Hug

# 252
С тая смяна на цветовете сигурно изпадате вече в ужас. ..  ooooh! Като бях на прегледа преди ФМ Доки ми каза - да знаеш, че има повече момчета, които са станали момичета, обратното е много по - малко вероятно  Laughing. Аз реших, че се презастрахова за ФМ да не ми честитят за момиченцето, ама не било така. Явно право си е казал човека  Laughing

# 253
  • СОФИЯ
fishi_fishi на мен също Втора Градска болница ми е в полезрението  Peace заедно с Тина Киркова. Тях мисля да ги споходя, че не знам какво е положението. Моя приятелка ражда във Втора ГБ и е много доволна но искам аз да се убедя в това.  
Надежда ми е ясна като бял ден  Rolling Eyes

Сега искам да си спокойна и да се радваш за малкия юнак на воля  Heart Eyes И искренни пожелания за щастлива и безпроблемна до финала ти пожелавам Heart Eyes Hug И аз същ щастлива когато всяка една от вас е щастлива и доволна  Heart Eyes Hug

# 254
Fishi, Tranci, браво и на вас момичета. Хубав ден ще да е днешния.

Така да ни е безпроблемно до финал, на всички.

Забравих да ви кажа, че моя синковец взе здравето на докторката измъчи я с пируети, салта, кълба.
Душата и взе. Тя дори каза, че нямала нужда да ходи на сафари той и го е организирал днес.

Миеринче, аз съм точно при д-р Андреева.

И да-аз мисля за късната фетална.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 16:46 от lolr

Общи условия

Активация на акаунт