Февруарчеее, мама подлуди - последно момче или момиче ще си ти?-тема 6

• 32 386
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
За плацентата - мисля, че не се сменя. Вероятно леко се движи- в смисъл като напредва бременността,  зависи на къде нараства матката. По-скоро лекарите се объркват - дори може да е грешка и на езика в някои случаи според мен. Тях повече ги вълнува да не е ниско долу, и след това все тая. Аз съм била на прегледи- вечерта на един ден и на сутринта на другия- и за плацентата ми казаха предна на единият преглед и задна на другият. Това бе в ранните седмици - 11-12. Сега вече всички потвърждават предна.

# 256
  • СОФИЯ
Миеринче, аз съм точно при д-р Андреева.

Много се забавляваше с мен тя а знаеш, че не е от най лигавите и засмяни докторки  Peace
Радвам се, че си при нея  Heart Eyes Hug Най добрата.

# 257
  • София
lolr mierin  Hug само хубави новини и сладки бебчета на финала за всички  Peace

mierin отиди на отворени врати във 2-ра градска, безплатни са, само трябва да се запишеш.
Според мен е по-добрия избор от Тина Киркова, но ти ще си прецениш като ги видиш. Аз в Тина Киркова не съм ходила, само съм слушала за там, почти всички мнения от познати и техни познати не бяха добри и дори няма да ходя да я гледам. Но ти виж и ще разкажеш  Peace

# 258
  • Sofia
Привет мами,

Благодаря ви отново за думите и съпричастието, но в такъв момент няма какво да се каже. Тежко е и не го пожелавям на никои. Важното е че проблема се откри в последния момент и може да се предприеме нещо.
Проблема го откриха в Марковс ( изключително съм доволна от отношение на д-р Марков, Атанасова и Евтимова), като последната ме гледа 2 часа преди да постави диагнозата.
Проблема е че сърцето на бебето няма да издържи до 9 месец или раждане, защото има голям дефект.
Поплаках си два дни и вчера вече бях готова да посрещна поредната отрицателна диагноза, но не така го прие съпруга ми. За сега се държа заради детето и съпруга, може би ще се скапа като ме приемат в болницата. Незнам какво да кажа....

Много ще ми липсвате всички, ще минавам да ви чета тук от време на време и очаквам да направите хубави снимки на шкембоците и после на бебоците  hahaha
И да не сте посмели да си вкарате някоя кофти муха сега заради мен, че ще ви намеря и ще ви дърпам ушите на всичките Naughty
Това ще мине, вдигам глава и продължавам да мисля за положителните неща - тръгване на ясла, преместване в ново жилище и още нови емоции

Прегръдки на всички  Hug

# 259
Здравейте мили февруарски мами. Тъй като вече сте минали по този път, да питам и вас. Аз съм от майските мами.  Предстои ми ФМ.  В момента съм в 10 г.с.+ 3 дни. Според вас другата седмица добре ли ще бъде ако отида. Благодаря ви предварително!

# 260
Маргаритка, не мога да си представя какво преживявате в момента, бъдете силни и се подкрепяйте с таткото. Само хубави неща да ви се случват отсега нататък. Гуш Hug Praynig

# 261
  • СОФИЯ
Марги ти си много силен човек  Heart Eyes Hug когато дойде момента да знаеш, че всички ще сме с теб  bouquet bouquet както казват хората живота продължава но с цената на какво само ние си знаем. Силно те прегръщам и ще се радвам да се появяваш чат-пат при нас  newsm51 newsm51

# 262
Margaritka, ужасно е всичко, което се случва с теб. Изживявам го като лично. Стискам палци ти да преминеш бързо и възможно най-безболезнено през това и скоро да си пак в редиците на чакащите. Прегръщам те.  Hug

# 263
Margaritka_2014 , много, много ми е мъчно и не знам дори как да го изкажа - в такива случаи думите винаги изглеждат слаби и не на място. Мога само да си представям каква е болката, която изживявате. Никой не знае защо така се случва, желая ви силите да го приемете. Дори и в най-черният момент, човек търси някаква утеха, и се надявам вие да я откриете бързо. Много е тъжно, че бебчето ви няма шанс, но поне проблемът е открит в период, в който да е безопасно за теб да се предприемат мерки, а не, да знаете и да очаквате кога и как може да се случи и какви рискове може да има и за теб. Давам си сметка, колко нищожна утеха е това, но...надявам се да ви даде сили да продължите нататък. Пожелавам ти много кураж в това, което ти предстои... Подкрепяйте се и нека детенцето ви да ви радва. Вярвам, че след най-черните моменти, винаги следват по-добри и ви желая да дойдат бързо.  Praynig

# 264
Да, Миеринче, Андреева е моят човек и аз съм я усмихвала, понякога.

Маргаритка, още веднъж и днес те прегръщам. Не знам какво да ти кажа, освен че ти се възхищавам и се моля за теб и по-доброто ти бъдеще!

# 265
Маргаритка, мило момиче...поплачи си, не го задържай в себе си, а след това го приеми. Така е било писано...
Имаш прекрасно детенце, което да ти е утеха. Ще видиш, ще мине време и нещата ще си дойдат на мястото. Ти си млада, животът е пред теб.  Hug
Намини, когато можеш, да ни кажеш как си.  Heart Eyes

# 266
Lolr и аз днес бях на феталнаекография при Евтимова към 11:00, много подробно ми обесняваше, много мила жена

# 267
Peeval, сетих се. Видях те, като излезе. Влязох след теб към 11.15 ч, някъде. Аз бях срещу вратата, в червена туника. Ех, ако сме знаели.
 В събота съм там на училище за родители. И в следващите две съботи.
Ти там ли се следеше?

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:36 от lolr

# 268
  • София
Margaritka_2014    Hug Бях свидетел на такава ситуация, но с друга диагноза съвсем скоро, когато бях да ми правят амниоцентезата... това е ужасно..., но в същото време мисля, че си имала голям късмет, че си попаднала на професионалисти, които са го открили проблема сега, въпреки, че времето вече е доста напреднало... Не падай духом! Бъдете сплотени с половинката и се радвайте на детенцето ви. Ще чакаме да ни намериш къде се подвизаваме в нета и специално да ни се похвалиш първо с 2 чертички, а после и със сладко бебче. Бързо възстановяване  Hug

mierin ето тук са телефоните за запис на отворени врати на отделните болници
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
а това е цяла тема за втора градска http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464639.0;topicrefid=20
Трябва да се обадиш на посочения телефон и те казват кога има отворени врати и се записваш. Peace

# 269
Момичета, в събота, който ще ходи на лекция в The Mall ако иска да се видим да ходим заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт