Искам да кажа ... (56)

• 44 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Стига де! Храните и обличате 7 годишни деца?! Rolling Eyes
Аз явно съм много строга в такъв случай
Да ви питам пак нещо. Позволявате ли снимки на децата ви да се показват по фейсбук, примерно?

Аз пускам във ФБ,ча тя си има инстаграм и пуска там. Обучена е отлично кое е опасно, но пак пуска снимки с униформа, от която можеш да я идентифицираш. Но опасността е минимална.

# 661
Друго имах предвид. В ДГ има разни фейсбук страници - на групата, на градината, на кръжока по нам кое си....
Аз нямам фейс, а и не ми допада това непрекъснато пускане на снимки  - кой какво готвил, какво ял, къде пил кафе....
Току- що ми каза, че съм била много строга, защото не съм я разкопчавала Crazy Копчета, които минават през илик са и трудни все още. А е висока и носи дрехи за 2-3г по-големи деца, които се предполага, че вече имат умения
Важното е, че прегледът мина добре. Зачервено е гърлото, затова има температура

# 662
  • София
Привет!
Днес правих бухтички, на тях поне съм майстор. Изядоха се за нула време. Утре ще направя двойна доза, че днешните не можах да ги усетя. Ядем ги с боров мед.

Рамацоти, във фейса си слагам снимки на детето много ясно. Виждат се от хората, които са ми приятели, не са публични.

Е, ти преди няколко поста я нарече пикла, какъв е проблема, че така "скачаш"  newsm78
За никакви пикли не съм писала. В грешка си.

# 663
Е и аз да се разпиша Embarassed. Точно сутринта обух чорапите на сина, защото така зверски се мотаеше, че щеше да откара закъснението, а баща му седи долу и го чака... Направо спеше и предпочетох вместо за 1 минута три пъти да мина покрай него, го обух, а той ми каза - "о, много ти благодаря и да знаеш, вчера съм си връзвал точно 4 пъти маратонките", голям дерт са му. Връзва се ама хлабаво и те бързо се отвързват. Какво да го правя, може, ама да му е спокойно и да не го пришпорвам. За връзките му бях купила една книжка с възли, много интересна и много добре обяснено, а те и в детската ги бяха понаучили. Аз и сега се случва да го вържа, ако бързаме, няма как да го чакам да се чуди от кой крак да започне.

Че те и моите се развързват! Затова им правя двоен възел. Обясни му да прави двоен възел, тоест връзвам ги веднъж, и после пак с висящите крайчета. Абсолютно всички обувки си връзвам така!

# 664
Привет!
Днес правих бухтички, на тях поне съм майстор. Изядоха се за нула време. Утре ще направя двойна доза, че днешните не можах да ги усетя. Ядем ги с боров мед.

Рамацоти, във фейса си слагам снимки на детето много ясно. Виждат се от хората, които са ми приятели, не са публични.

Е, ти преди няколко поста я нарече пикла, какъв е проблема, че така "скачаш"  newsm78
За никакви пикли не съм писала. В грешка си.
Скрит текст:
Е, лигли или пикли...все тая. Недоумявам (познавам те от форума като уравновесен човек) как може да се ядосваш на съвсем приличното "фръцли"... Та затова така реагирах.

# 665
Ще се гръмна! Жаки се разболя, язък ми за списъците и за организацията, почти сигурно е, че ми направи и пристъп. Започнах веднага лечение, дано я овладея. Като не е писано нещо да стане, не става Confused. Само да не се усложни, като миналия път, другото е маловажно. Гърлото и е червено, освен Коризалия има ли друго за смучене за тригодишно?

# 666
Жаки, много съжалявам
Днес за зачервено гърло преписаха беладона + тантум верде

# 667
Ами в аптеката само Коризалия дали на мъжа ми, за друго била малка. Но тя казва, че я боли много, а това не я облекчава. Засега не се е задъхала, но по очичките я познавам, че не е добре.
Не трябваше да я пускам преди два дни на рожден ден, но толкова се радваше и вълнуваше...много дечица в градинска възраст, уж нямаше видимо болни, ама нашата  цъфна.

# 668
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много съм учудена за беладоната - тя ускорява пулса.

# 669
 Sunglasses

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 19:06 от Г-жа Рамацоти

# 670
  • София
Жаки, направи ѝ компрес с извара на врата. Най-добре да преспи с него. Прави чудеса

Мразя автоматичното поправяне на това което пиша. Скапан редактор имам на телефона Twisted Evil

# 671
  • някъде ... тук ...
Или с настърган картоф.

Онна, изключи редактора.

# 672
  • София, Младост
Жаки, коризалия е за хрема. От хомеопатичните Хомеожен 9 или Тонзилотрен са за гърло. Стават за Жаки. Даже на Иван на 2 и половина му изписаха Ефизол Тонзилотрен да редувам през час. Веднага го пресече. Тогава беше с висока температура и червено гърло. Бързо да се оправя и дано не ви се провалят плановете.

# 673
  • София

Онна, изключи редактора.
Не знам как Embarassed

# 674
  • някъде ... тук ...
По принцип е в настройки - език и клавиатура. Разгледай опциите там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт