Искам да кажа ... (56)

• 44 186
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
И моето осемгодишно не успява съвсем да си върже връзките на обувките /връзва, но остават дълги или се развръзват/. А тъй като носи 36 номер обувки, рязко започват да намаляват моделите със залепване.
Алечка , напълно те разбирам за дискотеките. То си е направо мъчение в петък вечер Simple Smile

# 631
  • До хладилника, който обичам
Най-странното е, че го е научила по някакъв много странен и лесен начин, който сега пък аз не мога да усвоя от него  Mr. Green Двете ръце правят едно и също, и изглежда като едно супер елементарно и мигновено движение. А аз си карам със сложното премятане, промушване, издърпване оттук, издърпване оттам...

Това ли Grinning

# 632
  • София
Гена, утре ще ходите ли на "Хитър Петър"?

newsm78 Не. Театър ли е? Първо прочетох-Хари Потър  hahaha.Съвсем съм се повредила  ooooh!

И моят не може да си вързва връзките много сполучливо.Все намира някоя добра девойка да помага  Mr. Green.
Аз да кажа ли,че му затоплям дрехите,предвидени за деня на парното  Embarassed,помагам,ако се налага и припалвам колата 10ина минути преди да се качи  ooooh!.Много мЪ и срам....снахата има да ме кълне  Laughing,ама се надявам,че и към нея ще е тъй грижовен...или пък -към мен,току виж  Whistling
  Joy
Не, състезание по математика. Нали сте математици, мислех, че може да се засечем.
И моят трудно си връзва връзките, оправя се криво-ляво, но не много добре.

# 633
Лина, ние сме в нова къща, майка идва за пръв път в нея. Няма идея кое къде е. Жаки е оставала с нея само веднъж за три години и нещо. Тя не познава режима и, не знае кога и с какво се храни, как я обличам, за инхалациите и другите неща пък да не говрим. За да я улесня направих пликове с дрешки за всеки ден и няколко резервни за смяна. Ако Мими си беше в къщи, нямаше нужда от нищо тя се оправя идеално, но е на училище и майка ще се побърка. За яденето писах разнообразни закуски, защото Жаки много си измисля и спокойно може да й каже, че мама е казала да яде само шоко топчета:)
Знам, че изглежда налудничаво, но не сме свикнали да оставяме малката и КИ е много притеснено, майка живее в друг град, рядко се виждат, не е свикнала. Много е вмайчема, само ме целува и ми се обяснява в любов:) Вече е голяма, трябва да я оставям веднъж- дваж годишно, за по 5-6 дни и ние сме човек с баща и:)))

# 634
Най-странното е, че го е научила по някакъв много странен и лесен начин, който сега пък аз не мога да усвоя от него  Mr. Green Двете ръце правят едно и също, и изглежда като едно супер елементарно и мигновено движение. А аз си карам със сложното премятане, промушване, издърпване оттук, издърпване оттам...

Това ли Grinning

Yessssss, ти си моят човек  Mr. Green Той го прави много по-бързо, и аз нищо не виждам. Това от клипчето е бавно, и има шанс да го науча  Mr. Green

# 635
  • София
Като чета за 7 годишните фръцли...
Това към дъщеря ми е насочено, нали?
Ще те помоля да се въздържаш от подобни квалификации.  Peace

Сега вече разбирам защо повечето в темата се въздържат да споделят каквото и да било.
Накрая ще останат водещите теми като кокошите тръни, кваса и стоте рецепти за тиквички.

# 636
  • Пловдив
И моето осемгодишно не успява съвсем да си върже връзките на обувките /връзва, но остават дълги или се развръзват/. А тъй като носи 36 номер обувки, рязко започват да намаляват моделите със залепване.
До 40-ти номер има с лепки. После ще видим Simple Smile В интерес на истината старшия син може да връзва.

# 637
Като чета за 7 годишните фръцли...
Това към дъщеря ми е насочено, нали?
Ще те помоля да се въздържаш от подобни квалификации.  Peace

Сега вече разбирам защо повечето в темата се въздържат да споделят каквото и да било.
Накрая ще останат водещите теми като кокошите тръни, кваса и стоте рецепти за тиквички.

Тони ,просто използвах твоите думи .Т.е. ти си използвала '7 годишните лигли',а аз какво съм чела ,не знам .  И се чудех дали не прекалявам с тази независимост и приучване към всичко отрано .
Извинявай ,не съм дори и помисляла да правя квалификации . Peace

# 638
  • Sofia
Не, състезание по математика.....

Mr. Green Математици,математици,ама не колкото вас  Hug
Успех на набора! Моят се гласи за кино....не за математика  Thinking

# 639
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да ви кажа, че и аз съм го правила това с топленето на дрехите преди да ги събудя. И даже съм им обувала чорапите докато още спят, за да имат още две-три минути сън, много им се спеше сутрин. Не съм ги хранила след 3-4 годишната им възраст, но съм помагала с обличането, обуването, ципове, връзки и т.н., защото  вечно бързахме.
Искам да ви успокоя - няма поражения. Истински мъже са си, грижат се за жените и децата си. Отразило се е може би в това, че и те се отнасят с голяма любов към децата си.
Не се възприемаше като глезене, а като помощ.

По мои наблюдения момичетата по-лесно се справят с обслужването си, момчетата са по-непрактични и туткави.

# 640
  • Телиш/Плевен
И на мен като малка ми беше трудно с връзките на обувките, всички ми показваха някакви сложни начини и се чудеха как може да не схващам. Rolling Eyes Една нощ сънувах, че си ги връзвам по мой си начин и на сутринта го пробвах и се получи. Joy И до днес ги връзвам така. А сега гледам, че има хиляди клипчета със стотици начини, още по-лесни. Това например. Вторият показан начин е "моят".

# 641
  • София
Моята е на десет и още не може да си връзва връзките на обувките.
Мислех,че само моята не може.
Успокоихте ме, обаче. Моето зверче абсолютно на инат не иска да се научи да връзва обувки. Виках, карах се, сега вече я оставих. Все някога ще се научи. В нета има толкова клипчета - като е на зор, да гледа от там.
Жаки, страхотно изкарване в Дубай!!!   Hug
А сутрин като затръгват за училище, ужасно много обичам да им помагам в обличането, да реша и връзвам голямата.

# 642
  • София
Светалчо, наблюденията ти за момчета и момичета съответстват и на моите.
Аз все още обличам и храня малкия. Може и сам, но е твърде баааавно и протяжно и нямам търпение и време да го чакам. Големият пък, яко не го проконтролирам ще излезе с блуза обърната наопъки, чорапи на сестра си (малки ще са му, разбира се и ще му стигат до средата на стъпалото, но няма да се впечатли) и някой лекьосан домашен панталон. Щерката се храни, облича, реше и дори сама си връзва косата (справя се по-добре от баща си).
Аз полудявам със сутрешното чудене на голямото момче. По 5-6 пъти го будя, ръчкам,бутам... става и като изляза от стаята пак си ляга. А малките още преди да съм ги побягнала и вече са скочили. Две чучулиги и една нова си имам явно.

# 643
Е и аз да се разпиша Embarassed. Точно сутринта обух чорапите на сина, защото така зверски се мотаеше, че щеше да откара закъснението, а баща му седи долу и го чака... Направо спеше и предпочетох вместо за 1 минута три пъти да мина покрай него, го обух, а той ми каза - "о, много ти благодаря и да знаеш, вчера съм си връзвал точно 4 пъти маратонките", голям дерт са му. Връзва се ама хлабаво и те бързо се отвързват. Какво да го правя, може, ама да му е спокойно и да не го пришпорвам. За връзките му бях купила една книжка с възли, много интересна и много добре обяснено, а те и в детската ги бяха понаучили. Аз и сега се случва да го вържа, ако бързаме, няма как да го чакам да се чуди от кой крак да започне.

# 644
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е и аз да се разпиша Embarassed. Точно сутринта обух чорапите на сина, защото така зверски се мотаеше, че щеше да откара закъснението, а баща му седи долу и го чака... Направо спеше и предпочетох вместо за 1 минута три пъти да мина покрай него, го обух, а той ми каза - "о, много ти благодаря и да знаеш, вчера съм си връзвал точно 4 пъти маратонките", голям дерт са му. Връзва се ама хлабаво и те бързо се отвързват. Какво да го правя, може, ама да му е спокойно и да не го пришпорвам. За връзките му бях купила една книжка с възли, много интересна и много добре обяснено, а те и в детската ги бяха понаучили. Аз и сега се случва да го вържа, ако бързаме, няма как да го чакам да се чуди от кой крак да започне.
Joy Joy Joy
Да, много сладки като се зачудят. Joy Тийнеджърката на една приятелка на подканата "хайде, мий си ръцете, ще ядем!" много замислено я попита :Кои ръцеее?

Хубавото е, че всичко това се надживява, научават се на всичко все един ден.  Остават само сладки спомени от времето, когато са били малки и невинни.

Общи условия

Активация на акаунт