Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 079
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От ЛФ ми писаха по повод обърканият адрес.
Чакат да получат кутията обратно(хайде още 3 седмици поне),та тогава може да предприемат нещо...тоест те няма да се мръднат,аз трябва да ги подпитвам дали са я получили обратно,че да се задействат.

Направо съм отписала кутията.Вината си е изцяло моя!!

# 46
Докато сме на тема коледни кутии и т.н-ето списък с всички коледни кутии ,които може да се поръчат в Англия

http://thoushaltnotcovet.net/2015/10/04/every-single-beauty-adve … r-christmas-2015/

# 47
  • София
Докато сме на тема коледни кутии и т.н-ето списък с всички коледни кутии ,които може да се поръчат в Англия

http://thoushaltnotcovet.net/2015/10/04/every-single-beauty-adve … r-christmas-2015/

Много благодаря, харесах само календара на  M&S  Hug

# 48
  • До хладилника, който обичам
Аз може и да се прежаля за календара на Буутс тази година. Но толкова неща имам, че ми е съвестно.
Впрочем Буутс имаха на място и по-малки колекции - със 7 и 12 продукта, ако не греша.
Ако някоя от кутиите направеше коледен календар обаче, сигурно няма да устоя.

# 49
  • Street of Dreams
Ако трябва да избирам - определено Боди Шоп Crazy Heart Eyes

# 50
  • Варна
Този на You Beauty ми хареса, също на Бенефит (ама е само за 12 дни) и на M&S. Peace Ще видим. В немския Амазон са по-евтини календарите по принцип, може и някой с бижута да си взема. Rolling Eyes

# 51
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз мисля да си взема един календар.Колебая се между Lush и Тhe body shop.
Кога ги пускат в продажба?...защото ако са вече налични и още през окт си го взема,да не си мислите,че ще имам воля да търпя чак до декември,за да ги отворя. Crazy

# 52
  • До хладилника, който обичам
На Body Shop e £60... може да е хубав, ама толкова пари не ми се дават. Иначе влиза в продажба в края на октомври, 26-28 някъде.
Реших обаче на голямото дете да взема един по-евтин вариант на Technic, идва на £14, което за 24 козметични дреболии е добре.

# 53
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Щатите пише,че ще е около $50 и аз не знам дали си струва..календарите се вземат заради изненадата по принцип.
Страхотно финансово попадение са празничните сетове на Боди Шоп след Коледа и Нова Година.Неизкупените ги пускат винаги на 50% намаление.

# 54
И аз все още го мисля календара на ЛФ newsm78 Скъп е доста, но ме вълнува да пробвам. Сигурно ще поръчам, ако не се изчерпа докато се наканя. Не , че вече не съм затрупана с какво ли не и няма свършване, но пусто женско любопитство Crazy

# 55
  • Варна
Този е-мейл получих току-що за адвент календара на ЛФ (цък на снимката):

Доста скъп ми се струва на мен... Някаква идея за съдържанието?!

Явно това ще е първия продукт, доколкото разбирам от тиизъра:

# 56
Аз попитах дали в Адвент календар-а ще има продукти от кутиите през годината и ми отговориха:

"The Advent calendar will be filled with a variety of different products."

От което не получих никаква конкретна информация.  Laughing

Пробвал ли е някой дали ще се лови кодът за намаление с 15 процента през октомври?

П.П.  Пробвах преди малко - не става.   Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 10:41 от wilian

# 57
Аз току що поръчах календара на Clarins. Тази година никой от календарите не привлече интереса ми, но на този не можах да устоя. Допадна ми най-вече това, че има списък на продуктите и реално знам, че ще използвам почти всички.

Освен това има чудесни подаръци като бонус към поръчката. Четири продукта за лице, които избираш според типа кожа на обща стойност около 76 паунда.

+ обичайните три мостри към всяка поръчка, които реално са не точно мостри, а продукти в мини размер.

Ако се използва Quidco - 7 % cashback.

И безплатна доставка в Англия.

Как да устоиш на офертата Laughing

# 58
  • София
Toni, чудна оферта, но мнооооого се дразня да купувам мостри от по 2-8мл.  newsm78

Иначе спор няма, подаръците са супер  Hug

# 59
Toni, чудна оферта, но мнооооого се дразня да купувам мостри от по 2-8мл.  newsm78

Точно така е, Наде. Аз затова спрях да получавам каквито и да било кутии - омръзна ми от мини-продукти и от "изненади". Да не говорим, че част от тях изобщо не ми влизат в употреба. Предпочитам да купя един продукт за тази сума, но да е нещо, което искам.

Но в случая претегляйки плюсовете и минусите, определено плюсовете надделяха. Видях всеки един от продуктите и прецених, че всичко ще ми влезе в употреба, пък било то и в мини-размер.
Всъщност 3 -  8 мл. за серум или крем за очи са си съвсем прилично количество. На мен ми стигат за седмица-две. А и като са от една марка, поне знам, че ще се съчетават добре и реално ще ги използвам. Плюс това в кутията има продукти, които отдавна искам да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт