Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 574
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Аз мога да се кандидатирам в категориите на Фокси и Дарето, да най-неготвеща и непрахосмучеща.
Най-мързеливата казвам да я махнем, че конкуренцията е огромна  Joy
Креми, да е жива и здрава майка ти   bouquet

# 646
добре, че сядам от време на време на компютъра Simple Smile Аминини, Две в Едно - много са ви сладки лентичките Simple Smile
Танчето, кво рече?

# 647
Нямам аз такова вълшебно копче, ама днес отказвам май да правя каквото и да е...вали и не ми е кеф за нищо. Сложх снимки в хоби албумчето, но всички с главата надолу, не мога да ги оправя ни от тел, ни от компютър.

Креми, да ти е жива и здрава мама   bouquet

Ето ни го домашния любимец мяумяу:

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 13:58 от mimche

# 648
Ох, преядох със заешко задушено с домашни бейби морковчета и цвекло и му ударих по случая половин бутилка мерло.... ммм, то било хубаво да си безработен Mr. Green Сега мисля да подремна и да сънувам лятото (тамън едно слънчице проби облаците Sunglasses) После ще ви прегледам, дано ви е минал прахосмучещия период, че се уморявам да ви чета ooooh!

# 649
  • В полите на Пирин планина
Лелеее Мимче, къщата и градината са прекрасни а за хортензиите направо завидях  Mr. Green

# 650
Мимче прекрасен домашен любимец. Направо искам и клип как Тео и вика "мяу-мяу"  Heart Eyes
Лейди  hahaha, добре, че съм на работа. Два месеца ако съм безработна и ще се търкалям с ядене, пиене и спане по обяд  Joy.Голям кеф описваш.

Танче и аз така  Shocked за градината.Хортензиите са огромни.Камък и стари дървета, катерички и поляна.Чак снощи видях снимките в албума.Мимче да сте много щастливи и спокойни ви желая в този приказен дом.

# 651
Танче  Hug да, те са ми любимите май. Много работа са хвърлили предишните собственици, аз затова толкова я мисля тая градина, ще помагате градинарките Simple Smile
Ава, благодаря, да точно мислех, че просто си иска видео Тео, хехе

# 652
  • В полите на Пирин планина
+1 за видеото с "МЯУ-МЯУ" Grinning   Мимче и папратите са прекрасни  Peace

# 653
 Мимче,разкошна градина и много сладък домашен любимец.

Обърнах снимките.

# 654
А и с бау бау искам клипче на Моника Simple Smile отивам да зяпам фотоси
Мимче, голям зор викаш с градината. Ама е красота. Бившите собственици биха ли ти давали съвети кое как се поддържа? И при нужда ще назначаваш временно Ава и Танчето за градинарки Wink

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 14:52 от *Дара*

# 655
  • София
Лили, добре сте си дошли в къщи! Да си все така доволна и щастлива, бебка да папка, да спинка и само да те радва! Дано скоро направиш консултация с кардиолог. А какво се има предвид под „да следиш яйчниците”?. За кърменето не се коси, каквото - такова.

Мария13, подкрепям те за операцията на бюста. И моят не е цвете, но мисля, че чак за операция не съм. 

Ината, май е време да понамалиш темпото. Точно такъв почти бял, с имитация на състарено дърво паркет имаме у нас в хола и съм много доволна от избора.

Ауууу, Хоуп, ама вие много здравословно я карате, браво! Ще живеете значи 100 години. Аз пък туршийка много обичам, е, домашна разбира се, и кисели краставички правим, домати белени нарязани също, тази година и лютеница направихме. Във фризера слагам зелен боб, чушки за пълнене и печени чушки. В тази връзка, Жане, за зелето има време според мен.

Фокси, дете с характер викаш  Blush иначе хубаво наддава.

Магнитче, честита ти сушилня, със здраве да си я ползваш! От лидълските таблетки за миялна и аз съм доволна.

Коте, успех със свалянето на килограмите!  Peace

Мистик, дано намерите по-читава кола. По деликатния въпрос нищо не мога да кажа....

Креми, да е жива и здрава майка ти, с възможно най-дълги ремисии! Ама каква сложна рецепта за пълнени чушки си измислила  Rolling Eyes

Лейди, как го готвиш туй цвекло?

# 656
  • Пловдив
Лейди,направо завид  Flutter то като на филм!Искам и аз,ма с доходи  Mr. Green
А тия бейби морковчета откъде Thinking Стана ми интересно?Домашни ли са?Абе...направо давай рецептата Peace

Мимче,вие не сте в БГ,нали?Много хубава катеричка Grinning Ама аз др.снимки не виждам/нямам достъп/ но все пак...изглежда страхотно дори от тази.

Зази,направо сме в чудо с тая кола...то нали са казали хората с колата и жената работата е до късмет! Rolling Eyes Така ли беше...?

# 657
  • гр.София
Мимче,аз само частта с катеричката видях,но е толкова хубаво. Късметлии сте с тази къща ,този двор и такива домашни любимци  Heart Eyes
Мистик,и според мен излишно се тревожиш. И ние не сме забелили напълно патето,всяка вечер почиствам и толкова. Но мм е крайно недоволен от това и само мърмори как му е време вече!
Ината,аз напълно ще те подкрепя в кандидатурата ти за най-дълги постове!  Hug Ох,и на Зази не са и никак къси,ма май са по рядко.
Аз пък също си имам такова вълшебно копче като на Дарето за прахосмукачката! И не защото не ми се чисти с нея,но незнайно защо на мм му е приятно да я пуска,както и да мие банята! Аз всичко на всичко 3-4пъти съм я мила,като единия път в миналата седмицата,докато той беше извел детето.
Вече мислите ли къде ще изкарате нова година!?
Времето е само за мързелуване!

# 658
Жане, съобрази температурите. При нас е рано да се слага. Може да има още топло време. При вас не знам как е. Може и да му е сега времето.
Ние на плануваме нищо за НГ. ММ нали работи на график и винаги до последно не е ясно. Ама така или иначе не го приемаме като нещо важно за празнуване.

# 659
  • София
Ох, Мария, искрено ти завидях. ММ никога не е пускал прахосмукачка (помня, бях бременна вече на крря и му казвам: можеш ли да изчистиш с прахосмукачката, че съм много изморена и ме боли кръста, а той отговори: "шегуваш се, нали" и ме погледна сякаш му предлагах атомна бомба да пусне), за баня да мие.... дори и аз не съм го помисляла това Mr. Green

За Нова година и на нас ни е рано. Всичко при нас се решава във възможно най-последния момент, понякога и след това  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт