Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 583
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
Мистик,аз още акъл не мога да дам.
Скрит текст:
Забелвам винаги,но колко ще има ефект,не знам.

По повод номинации "най",съгласни ли сте да пусна анкета със всички предложени групи и да изберем,примерно 10?Защото са доста и да не стане каша.

# 631
99+  Shocked Е, не мога да ви догоня  ooooh! Досега четох и всичко забравих (така е, като не си отварям нов подпрозорец с отговор Embarassed) Мога да се класирам за "най-разсеяна" и "най-мързелива домакиня" (е, обичам да готвя, ама чистенето... Sick)
Благодаря за съпричастието за кучо - ту е по-добре, ту отново се превива от болка... надявам се да се закрепи, макар че тоя студ и влага усложняват положението Tired
Много ще се радвам да ударим по едно с Патето, Мира и Дара (кога всъщност щяхте да идвате - наистина съм голям заплес Embarassed) Може да е биЛа, а може и червено винце Whistling
Кремика, да е жива и здрава майка ти и да се радва на внучките още дълги години  bouquet
Простете ми, ако забравям нечий повод - не е нарочно, от ЕГН-то и русата коса е Rolling Eyes

# 632
Креми,да е жива и здрава майка .Скоро да гушне още едно внуче

# 633
  • Пловдив
Кремика,честита ти мама рожденичка  bouquet И аз утре ще ви черпя по същия повод...

# 634
mystic woman
Скрит текст:
почти на 6 години

# 635
Креми, честита да ти е рожденичката! Жива и здрава да е и още дълги години да я радвате! Simple Smile
Аз определено се чувствам много добре, пу-пу! Дано все така да е! Е, трудно минавам без обедна дрямка, ама то все с нещо трябва да се поглезя!

lady fortune, и аз с теб мога да се наредя в грубата на разсеяните. Wink На няколко пъти вече си дублирам уговорки, а днес ходихме на кафе с нашите приятели фризьори, като на жената пропуснах да честитя РД и бях подготвила закъснял подарък, който забравих да взема, а целта на срещата беше тази... Нищо в неделя мъжът и ще ни направи някоя друга снимка и ще му дам подаръчето след фотосесията.

Измих малко тави и тенджери, сега похапнах отново и отивам да подреждам стата за мама! Simple Smile

# 636
Амини, супер е червената количка, дето си я показала, точно тази имах пред вид и аз. Според мен е нормално да е по-скъпа, това са цените, като тръгнете да търсите ще се уверите. Освен да се търси по-запазена, използвана.
Мистик, и аз нищо не съм предприела за патето, дали не е грешка?
Лили, имаш си мъж, който да помага, обръщай си сама внимание - със сигурност кръвното ще се нормализира, вече няма такова натоварване в организма, ноо и всичко зависи от теб! А Ясми е голям бонбон.
Магнет, наистина си е голяма придобивка сушилнята, снощи изпрах и изсуших една пералня дрехи, вместо да се мотая няколко дена в това влажно време. При нас голяма буря имаше вечерта.
Жане, в Турция по пазарите продават лозови листа, накиснати в лимони и още нещо - миналата седмица правих сърми с тях, ммммммм.

# 637
  • В градината...
аз се нареждам за най-мързелива, 2 пъти в месеца прахосмук, че то с протестираща Ида  Crazy Crazy

Хоупче,
Скрит текст:
латексовата част е 3см., но тя засмуква и част от пластмасата, което е още 0,5см., значи - общо 3,5. Наблюдавах я как си смуче сладко бибата и защо плюе новите. Ами старата държи устата отворена, като се налапа и пластмасата. А на новите целта е точно да се избегне това  Peace Ако намериш по-дълга, само ми пиши, ще пратя брат ми или девер ми  Hug

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 12:12 от perunika

# 638
Засега в  раздела номинации за мързел има най-много самокандидатури, и то от най-изявените майсторици, я моля ви се  Mr. Green.

# 639
Вярно е, дръжте се сериозно с мързеливите номинации.

Аз мога да се кандидатирам и в категория най-незнаеща да готви. Шери, може само за мен да я учредиш.

Спах от 7 до 10 и ми е доста скапано. но днес ще си стоя на топло вкъщи, пък ще видим.

# 640
ооооооооо Перу, та това е много често пускане на прахосмукачка Simple Smile) Аз даже не знам как се пуска. Не се шегувам. Копчето, което натискам е: Мило, май вече е станало време да пуснеш прахосмукачка Simple Smile))

# 641
  • Пловдив
Ееее,Дара,ти си се уредила начи,а  Flutter То вълшебно твойто копче!

МираБу,твоето момче на колко е?
Скрит текст:
Аз преди време така пак се спуках да чета за забелването ...кое как и кога.забелвала съм винаги,ама не докрай и като четох,четох оставих го така,почти до края е.Ами като му дойде времето ще си се справи сам Wink Ама сега пък ново 20.

# 642
Мисля, че може и повече от 10 категории.Бая народ сме и има мАтриал дет се вика  Mr. Green
Предлагам да не можем да се самономинираме  Naughty
Хайде, че ми стана интересно.
Много сложно с момчетата бе  Whistling Мистик само лекар би ми успокоил тревогите.Попитай без да се притесняваш, без детето първо.Най-вероятно е напразно, но сме такива майките - веднага лошо мислим и се развихряме даже с мислите .
Перу ти какво си мислиш - да не би да пускам всеки ден прахосмукачка. Снощи видях, че е време, ама викам да почака до утре. И си сипах една чаша вино  Crossing Arms.
Даре браво, само така. Аз за други дейности (свързани с чистене) ползвам същото копче  Joy

Креми честит рожден ден на майчето ти! Да е здрава и много щастлива с деца и внуци!

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 12:48 от _Ava_

# 643
  • В полите на Пирин планина
Креми,честит рожден ден на майчето ти,да е жива и здрава още дълги години   bouquet
Коте,радвам се че резултатите ти са добри а за кг не се тревожи ще ги свалиш  Hug
И на мен количките ми харесаха,ама много скъпи бе  ooooh!
Лили,важното е да свалите кръвното пък бебка ще си расте и с АМ  Hug
Чудя се как можахме  да се съберем на едно място "най- мързеливите" булки  Joy Joy  Шери май няма да има нужда от други категории  Wink

# 644
Мен Перуто ме номинира още преди няколко месеца , тЪй че ...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт