Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 570
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
Zazzy, всякак обичам цвекло - и на сок, и сурово настъргано на салата (с моркови и целина, може +майонеза и чесън, но става тежко) и сварено или печено със зехтин и лимон и орехи и чесън... увлякох се Embarassed Иначе сега го нарязах на кубчета и го метнах в тенджерата под налягане със заека и морковите (нещо като заместител на картофа) - абе измислям си и щом ММ го хареса значи се е получило Mr. Green
Мистик, наричам ги бейби, щото са останали дребосъци - баща ми е извадил всички моркови, за да не изгният от очаквания дъжд и ми набута една торба основно от такива - половината ги направих със заешкото, а другата половина тези дни отново ще бъде задушена с много масло в тенджерата под налягане (добавям малко кимион, розмарин, ако имам замразен грах и царевица и любимото цвекло естествено Joy) - 8-10мин. след като започне да съска изключвам и това е... мързеливо и вкусно chef
Уж щях да заспивам, ама не мога да затворя мамата - все нещо пишете Crossing Arms

# 661
И аз да кажа за цвеклото- в къщи го правим на салата сурово с морков настърган, ябълка, кашкавал може чесън и орехи по желание и винаги се изяжда до край  Flutter
Ох Зази не ти завиждам за ТМ, как така не можел да пусне прахосмукачка Rolling Eyes
Моя и банята може да чисти, прахосмукачка пуска, чиниите мие, детето ми мие, обира с мопа, боклука хвърля...Ето аз си стоя  у нас сега и само готвя май. Тук -там ако ме подразни праха на секцията го бърша, иначе сега горкия значи като в казарма си е- апартамент- домакински неща и дано още малко устиска Praynig
В момента знам, че съм мързелива по неволя, а като се сетя на баницата на Нова година ми се беше паднал мързела, много се очудих, а то каква била работата в същност hahaha

# 662
  • В полите на Пирин планина
Момичета,къде изчезна Манди  newsm78

# 663
Не влизам в нито една категория  Crossing Arms

# 664
А аз почти не смятам да купувам дрешки, все си мисля, че ще се снабдя с много от сестра ми, а и като видях цените на количките настръхнах направо  ooooh!
а и ако твоето чаве мрази колички, колкото моето, купона е пълен.
Съвет от мен - вземи на първо време количка на заем, Димана само в кенгуру стои. Сега ще купувам ерго раница от сайта на Рошаво, явно няма да се возим, а ще се носим. Да кажа, че носенето е 10 пъти по-удобно за мен.

Ама добре съм де, хич не се усетих, че си близнаци  ooooh!

# 665
  • София
Кей, то носенето може да е удобно, ама като натежи госпожицата и за по-дълги разстояния хич няма да ти е лесно.

За Манди и аз си мислех.....

# 666
оф, не знам за най-директна си мислех и аз. Че някой път така плещя ... Мамчето втори път ми се разсърди.

# 667
Ей, не ме оставихте да дремна - лошотии такива Crossing Arms
Даре, та кога каза, че идваш Thinking С Патето си говорихме преди малко, та... Wink

# 668

О тука вече се класирам еднолично  Naughty

# 669
такааа, днес понеже планирах да мързелувам, сега ще направя пълнени чушки. Лейди Ф., тая рецепта с морковите ми хареса много. И после и ще поработя от вкъщи

Чудя се, Оня горе какво се опитва да ми каже тоя път
Скрит текст:
тъкмо лисугерът се появи и планирахме един мързелив следобед  Embarassed, дойде, поседя 1 час и се обадиха, че баба му е починала   ooooh! май вдигам ръце и преставам да планирам каквото и да е. каквото, такова.

# 670
егати .... Фокси почивай си.
Аз пия чайче от джинджифил с мн лимон и борови връхчета.

# 671
Отдавна не си правя планове, защото она отгоре бая се хили в последно време  #2gunfire

# 672
  • Пловдив
Лейди,мерси за идеята за бързи манджи в тенджерата под налягане Wink И аз много я ползвам.И цвекло обичам.Ама съм яла само на салата Thinking

Дара,ти в болнични ли си?

# 673
  • Варна
Днес пак ме е затиснала работата и чак сега успях да погледна към "Непрочетени"...
Гледам говорите за консерви... На мен мама ми прави зимнинка... Аз прибрах във фризера само печените пиперки... Много пъти съм й казвала нищо да не ми прави, но...
Магнетче, честита сушилня! Да ти помага!
Олеле, какви снимки видях! Перу, това усмихнато хитрушче ли плаче? Не може да бъде! Simple Smile
Лили, като картинчица е Ясмин!
Иви, като ти се яде пастет - прави си. Аз правя като ме хване музата...
Скрит текст:
Можеш да го правиш с каквото месо искаш - пиле, свинско, заек... слагаш малко от соса от печенето, варени яйчица, подправки, горчица и пасираш... става супер. На мен като ми остане печено пиле например и правя пастет... Ако имаш гъби може и няколко гъби да сложиш... печена пиперка също...
Коте, браво за теста! И успех с вталяването... Това винаги ми е било доминанта... и никога мисия изпълнена. Показала си едни чудни лампи - точно тези и вариации на същите гледах в КАРЕ и много ми харесаха...
Ендира, Пежо 206 беше първата ми кола, която си купих сама! Много ми беше любима! Още ги заглеждам по улиците...
Лили, въпреки трудностите звучиш добре. Кога ще ходиш при кардиолог? Но Котето е права - с килограмите ще се регулира и кръвното...
Инче, браво на момата и на майка й, че така добре си я гледа... При вас май има хубави ветрове за кайтсърф... Между другото седнала съм от обедната почивка да чета и да пиша, така че имам всички шансове да се сборя с теб за "най-дълъг пост"...
Креми, честита ти мама!!! Да ти е жива и здрава!
...е не успях да ви изчета... останаха ми 3 страници (на 44 съм)... Довечера...
Не знам кой ще го чете този пост такъв дъъълъг...
Само да ви споделя нещо смешно! От вчера насам викаме Брееййй заради този клип:
Скрит текст:

# 674
Мистик, не съм в болнични. Ама си свърших работата и понеже нещо не ми е добре се прибрах.
Ева, я дай малко по-подробно с пастета. Особено във вариант, ако нямаш останало месо. Не се ли прави от дроб пастета?

Общи условия

Активация на акаунт