Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 669
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Великобритания
Здравейте дами ..хубава седмица ви пожелавам
Светли пращам на лично адреса

# 556
Добър ден прекрасни дами  bouquet
Най-накрая победихме 11:1  newsm44 и то отбора дето ни победи 13:0  Joy Увеличаването на тренировките даде резултат, както и включването на две момичета  hahaha да не кажа, че момичетата са по-важния фактор! Бурната победа беше тържествено отбелязана с посещение на боулинг и игра на деца с/у родители  Joy
Джейми духовния пост е важния в случая, но доста малко хора го разбират  bouquet както и смисъла на религията. Уважавам хората които знаят какво и защо го правят. Аз съм от групата на официално кръстените, но за съжаление, не и от тези, които разбират смисъла на нещата - може би не съм попаднала на подходящия духовен водач, а сам е трудно...
Подкрепям изцяло картичките!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 557
  • гр.Варна
Традицията с картичките продължава /поне за мен/ Даже вече съм приготвила тези за далечните ни дружки ,че да ги получат по навреме тази година.
При мен нищо ново.Работа ,в къщи и пак така.Щерката отново ме ядоса с телефона си.Тъкмо изплатих поредния телефон ,след като последния ако си спомняте падна в една селска тоалетна и потъна безвъзвратно.Преди три месеца купих същия модел като потъналия ,изплатих го онзи ден и снощи както си говорела телефона ей така незнайно как паднал на земята и сега не иска да се включи.Ни вопъл,ни стон. Тъмнина и тишина.Ами ядосах се този път.Такава безотговорност ............ #Cussing outОставих го на ремонт ,но ще си поеме разходите от нейните пари. Naughty
Синчето пък да го похваля.Отдавна искаше да ходи на спротна стрелба,но понеже е нисък за възраста си все го връщаха.Сега от един месец ходи на тренировки и се очертава природен талант направо.Треньорката много му се кефи и иска като заякне малко в ръцете да го пуска на сътстезания с пушка.Опита и пистолет ,но пушката повече го кефела. hahaha

# 558
Скапа ми се зарядното на лаптопа и добре, че мм се върна, че използвам неговия таблет. Днес е почивен ден тук и излизаме за ново. Моят човек се върна с температура и т.н грипови симптоми от командировката, хвана го и стачката на ЛУфтханза, абе тежко пътуване си е било. Сега е на антибиотик, така пожела, след оново кошмарно пътуване миналата Коледа, още му държи влага.
Много целувки, довечера пак ще мина!

# 559
Добро утро  bouquet

Плами браво на синчето! Как е конния спорт на щерката? С тия телефони...не съм съгласна много, ама мен и кой ли ме пита  Joy пък то и ние правим сакътлъци.
Смърфи бързо да оздравявате, че болен мъж хич не е за препоръчване  Hug
Днес ще заведа детето на училище, от там с кучо ще продължим към доктора за контролен преглед. След обяд малкия е на програмиране и от там на футбол - вторника ми е дълъг ден...
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 560
  • при късмета
Привет!

Аз съм много доволна днес. Кокошката в общината, дето 2 месеца ми късаше нервите и стигнахме до Столична община, днес пак я посетих. Като стана на моето и платихме данъците в размера, в който аз твърдях, а не тя, че и началника на цялата община, я нямаше на работа да й натрия носа тогава. Обаче както набирам от август, днес й се стоварих с гръм и трясък. Рано, рано сутринта, като ме видя на вратата лошо й стана. И пак за предеклариране. Да видиш как ставало и за 5 минути. Накрая й казах, че всичко ще става така, бездарниците като ги няма или като се научат да работят.
Гледаше в земята през цялото време и само ми прибра документите, написа каквото трябва на място в компютъра и ми даде входящия номер.

Нямам време, закъснявам за шефа, после ще дойда  Hug
Хубава седмица на всички

# 561
  • гр.Варна
Добре е спорта на щерката ,портфейлите ни с баща и не са добре вече. Whistling

Честно казано много съм щастлива от това че и синчето май си намери мястото.Пу пу да плюя ,че и друг път съм си мислела така ,и той в последствие се отказва.Важното е ,че ходи с голямо желание и даже бърза след училище вечер да пишем домашни,защото на сутринта е на тренировка.Това за него е странно чак. Joy
При мен нищо ново.Я дайте отчет кой,къде и с кого на Нова година. Laughing
Аз първа - с приятели на фамилно хотелче в село Буйново /почти на границата с Гърция е/
Майка ми ме изненада много хубаво онзи ден.Отдавна искаше да отидем до Истанбул, и сега намерила оферта за пролетта за фестивала на лалето.Щели с баща ми да ми платят моята сума ,за да ми направят подарък за РД / март месец навършвам 40години Mr. Green/ Аз пък реших да взема малкия с нас ,защото този път е негов ред да митка с мен./ аз плащам/Така ,че от 07.04 за 4 дни ще разходя красотите си из Истанбул. bowuu

# 562
  • гр.Варна
Прегледах си адресите и май нямам на новите момичета.Фло примерно ми се губи.Който го има да ми го прати на ЛС моля.

# 563
Привет bouquetАз украсих малко,ето Ви малко от украсата,по-точно от това което Светли реши да остави за Коледа Mr. Green,че другото боло негово и не може да се пипа,прибра почти всичко коледно в коша с играчки ooooh! http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294815 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294814 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294813 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294816 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294821http://kunka5. … k.881587.36294818 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294819 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294820  http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294822 http://kunka5.snimka.bg/daily/kkkk.881587.36294823

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 14:43 от svetli2013

# 564
Добро утро, макар че ми идва да легна пак. ММ работи по един проект за Европа и заради часовата разлика е направо ад. Снощи си легнахме в 24 часа, те му се обадиха в 1, работи до 4 и в 8 пак му се обадиха. И така няколко дни, спи ми сеееее. #2gunfire Днес трябваше да си направя изследванията, но не мога да стана и да отида до болницата. Утре ще го направя.
Нова година ще ходим в щатите и малко из карибските острови.

Светли, отварям само 2-3 снимки, другите не. И аз като теб вече започнах с украсата. Полу съм готова.  Wink

# 565
  • при късмета
Привет прекрасни!
Много работи ми се отвари, тичам насам натам, ще казвам после. Само стиснете по едни палци
Смърфи  Hug оправяйте се.
Довечера ще дойда  Hug

# 566
Привет от мен,времето хубаво и зарязахте темичката ни. Confused
Аз също по двора и пооправям след ремонта.Обаче бавно и мързеливо,боли ме това рамо и ръка,а явно с нея повече работя та не става.Обаче си взех един мехлем с дяволски нокът и евкалипт намазаха ме 3 пъти и има ефект вече.Снощи можах да спя,че иначе от болка се будих .Вчера захванах една коледна възглавничка и днес я свърших,сега остава да направя гърба и готово.Обаче нали ми е пипкаво сглобяването та ще видим кога ще е . Laughing
Ето я и нея,харесала съм и др. схеми да видим коя ще е следващата.
Скрит текст:

# 567
  • при късмета
Добро утро!

Писе, страхотна е възглавницата
Люска, къде си? Драсни нещо  Hug
Смърфи, как сте

Днес ми се размина разхождането нагоре надолу. Ще хвана да сготвя нещо, че моите така ги бях зарязала.
Гушки на всички и хубав ден  Hug

# 568
Добро утро  bouquet

Светли, Писе вече сте с Коледно настроение  Heart Eyes
Мако стискам палци с каквото си се захванала да стане по лесния начин - убедена съм, че ще го докараш до край!
Плами важно е децата да си намерят пътя, пък портфейлите...те са за това  Joy ще ги пълним до колкото можем.
Смърфи дано успееш да наваксаш със съня през деня  Hug
За мен е още рано с Коледната украса - първо ще украсявам за РД на малкия. За Коледа започвам след Никулден да украсявам. На Коледа ще сме си у дома тримата, а за НГ ще посрещаме брата на мм.
Явно пак сме в опашката на някой ураган - времето се променя за 5 мин - Докато стигнем до училището първо излязохме в порой от дъжд, след 3 мин дъжда спря и излезе силен вятър, после пък слънцето се показа и така се смени всичко от начало поне 4 пъти  Joy Пак имаше разхвърчани казани и табели...като ливне дъжда улиците се наводняват - канализацията не успява да поеме, обаче пък малко да поспре дъжда и вятъра изсушава асфалта... Луда работа  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 569
Добра вечер и от мен .
На кой му се искала зима казвате?

.Ми заповядай и нас .Тази сутрин беше -18 ,сняг и лед има навсякъде и слънцето не спира да грее .

Тези дни социализация само за мен .

Вчера бях на маникюр и малко шопинг където дочух не-ласкави коментари за ситуацията в Европа и как трябвало да си мълчат хората и да не коментират тези неща.  Stop

Днес бях доброволец родител в класа на детето и ги водехме на балетна постановка където научиха как различните видове танци са се променили през вековете . Поговорехме си с две от 5те майки и 1 баща доброволци и с едната пихме кафе и ни докара до нас с уговорка за плейдейт с децата след 2 седмици у нас .Ще правим домашен кейк за събирането с щерката .

Пълна програма е .

Та днес бяхме на балет .
Учат за стиловете танци през вековете и ще научат за различните видове балет и музика нагледно . Платено от у-щето е като инициатива и е нагледен урок .

Другата сряда сме цял ден с още 7 родителя доброволци да ходим с класа на шоуто и родеото ,което пътува из цяла Канада -Агрибишън . Отново е платено от у-щето мероприятие.

В събота имаме интро сесия с другите родители какво се очаква да правим , колко и кои деца ще са ни в групите ,кои места ще посетим ,как да асистираме на учителите ,  къде ще обядваме и всички подробности за целодневното събитие.

Имат и 4 сесии пързаляне с кънки през декември и януари и трябва да набавим кънки и каска ,които децата ще носят в определените дни за кънки  .

Тези 1 1/2 часови каране на кънки са част от задължителните компоненти в програмата им по физическо .
Отново има възможност за родители доброволци да помагат с връзването на кънките, със строя и с инструкциите . Там няма да отида, защото съм спъната с кънки и няма да мога да помогна реално ,а ще съм шоу на леда Smile

Едната майка , с момчето ,което е най-добрия приятел на нашето ,която е все доброволец  (аз тогава работех постоянно и нашето момиче все е било в тяхната група ) направо ни предложи да я взема с тях на кънки беплзатно някой път /

.Не знам как да реагирам на такива добрини ,а тук съм заобиколена от хора ,които все ти помагат , търсят как да те зарадват и всеотдайно предлагат подкрепа без да си я търсил даже .

Отвориха и сайта за 4 дни за онлайн регистрация за родителските срещи и з се регистрирах онлайн ; ние сме другата седмица от 5 . Ходим с баща и ,докато тя бива занимавана от у-щето докато трае сесията или родителските конференции всеки месец .

На тези род. срещи имаме индивидуални 15 минути ,в които да задаваме въпроси за нашето дете , да ни покажат как работи в клас, на какво да наблягаме и  как се движи по предметите и езиците .

Имат  Англ. език, Математика  и Религия на англ. език с един учител , френски ,Контексти  и Соц , науки на френски с класната и помощник учителя , Музика и спорт с друг учител на френски и Библиотека с библиотекаря учител както и Развитите на речта с логопеда-учител.

След тези 15 минути с единият учител се отива при другия при желания и след това са другите родители и така.

В събота имаме приятелксо събиране и ще ни идват две дружки за игра ,бисквити и шейкове ,а майките ще си побъбрим ,пийнем кафе и обсъдим кое как  Sunglasses

В неделя имам интро сесия за доброволците в у-ще и какво ще се прави във вторник като събития, места и организация.

Във вторник пак съм доброволец родител и цял ден ще сме на родео и Агрибишън шоу с класа .Хубавото е че имаме по 3 деца на родител и едното от тях е моето и е голяма веселба да можеш да присъстваш и споделиш такива моменти с децата .

След това в четвъртък е род. среща и кънките ,всяка сряда вечер танци ,рапорт картите  прогреса по четене и подготовката за коледния концерт и базар където ще печем сладки и ще пишем поне 60 картички .

За Коледа ще имат два дни концерти в у-ще ,на които ще пеят коледни песни ,ще се разменят сладки ,картички и подаръци ,ще се говори какво представлява Коледа и какво празнуваме на този ден .

Отделно децата ще изнасят благотворителен концерт в дом за възрастни хора , ще помагат в сервирането на супа за бездомни и ще събираме храна за Банката за храна за бедните.

Ще правим картички с подаръци за всички деца в класа , учители, приятели и възрастни хора в дома ,които нямат внуци и деца ,които да ги посетят на Коледа.

Ще почиват 2 седмици покрай Коледа.

Направихме и плановете за Коледа и НГ и свят ми се зави.

При нас се избистри ,че или на Коледа или на НГ ,по традиция , ще се събираме у нас и крайният брой ще е около 23 човека. Единият празник е у нас ,а другият в другото семейство . Ще имаме 8 деца в този брой и измислих да са 3 шведски маси и една сервизна маса с подноси ,купи и посуда.

Вие с красивите маси ,какви аранжировки и украси из дома замисляте за празниците ?

Как ми се иска малко парти от -4-6 човека на една маса ,с джаз музика, коктейли и деца в леглата , ама няма ..

И аз ще украся на 1ви декември Wink

Общи условия

Активация на акаунт