За лотариите и печалбите

• 213 956
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 180
вчера прочетох на някакъв сайт, че са предвидени 13 милиона за печалба при 21 милиона приход
ако това ви мотивира, продължавайте да играете
все някой ще спечели  Peace

# 181
Страхотно, 7 милиона чиста печалба. Защо ли хазартът е монополен бизнес! Но не е виновен, този който яде баницата, като има милиони да му внасят в касичката. 

# 182
Страхотно, 7 милиона чиста печалба. Защо ли хазартът е монополен бизнес! Но не е виновен, този който яде баницата, като има милиони да му внасят в касичката. 

естествено    Peace

# 183
Твърде малки суми спрягате, не бива да сме толкова наивни.  Wink
Нямам нищо против хората да си купуват билети, ако това им доставя радост, щастие, удоволствие.
Тънка е обаче границата и лесно може да се окажеш жертва на надеждата.
А тия дето правят лотарията нека си печелят милионите, и на тях не им завиждам, и тяхната не е никак лесна.  Mr. Green

# 184
Твърде малки суми спрягате, не бива да сме толкова наивни.  Wink
Нямам нищо против хората да си купуват билети, ако това им доставя радост, щастие, удоволствие.
Тънка е обаче границата и лесно може да се окажеш жертва на надеждата.
А тия дето правят лотарията нека си печелят милионите, и на тях не им завиждам, и тяхната не е никак лесна.  Mr. Green

Е колко време трае това щастие? Докато изтъркат билетчето и след това...
Така хората си създават фалшиви надежди, че ще си променят живота с магическа пръчка, докато реалността не ги свали на земята. Вместо да се замислят как да оптимизират ресурсите си, седят и чакат да им падне от някое билетче, а и малкото има пари отиват за нищо.

# 185
Всеки човек си преценява за себе си.

Цитат
Вместо да се замислят как да оптимизират ресурсите си, седят и чакат да им падне от някое билетче, а и малкото има пари отиват за нищо.

Тук си изключително  права.

# 186
Пропуснала си думата илюзия - доставя илюзия за радост, щастие, удоволствие. Wink

# 187
  • Перник
Съгласна съм с мнението, че в ограничени количества носят радост. Другото си е пристрастеност. В крайна сметка, който не играе няма как и да спечели.
Аз купувам билети от време на време, като най-голямата ми печалба от тях до момента е 1000лв. И ще продължавам да купувам, пак от време на време, и ще се надявам с " магическа пръчица" да спечеля.

# 188
Съгласна съм с мнението, че в ограничени количества носят радост. Другото си е пристрастеност. В крайна сметка, който не играе няма как и да спечели.
Аз купувам билети от време на време, като най-голямата ми печалба от тях до момента е 1000лв. И ще продължавам да купувам, пак от време на време, и ще се надявам с " магическа пръчица" да спечеля.
Е, 1000 лв. пеалба си е супер. Не само големите хилядарки са печалба. От какво спечели?

# 189
  • Перник
От Бинго Лото

# 190
Да! Всеки си преценява, но наистина ли не могат да разберат каква е вероятността за успех, илюзията?

Рекламата, която тече е удивително обсебваща. Дори при Лора и Галя в неделя рекламираха печеливш. Паднаха ми в очите с поръчковия материал, защо не представят и обратната страна Wink, но не е удобна. Загубилите жилища, разбитите семейства, страданията на близките!

Относно собствениците в бранша, също не харесвам начина  им на прехрана. Не бих се занимавала с такава "мръсотия", каквито и активи да ми донесе. Еквивалентността ми е подобна на нарко- бизнес.

# 191
Какви загубени апартаменти от игра на лотария? То по същата логика може да го загубиш и като залитнеш по някоя жена или пък ги изпиеш. Кой ще ти е виновен тогава?

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 11:59 от Анонимен

# 192
  • Перник
Ако човек си е хазартна личност по природа трудно нещо може да го спре. Не му е необходима реклама или друга промивка на мозъка за да залага.

# 193
  • out of space
Загубилите жилища, разбитите семейства, страданията на близките!

Тези какво общо имат с лотариите?  Rolling Eyes

# 194
Загубилите жилища, разбитите семейства, страданията на близките!

Тези какво общо имат с лотариите?  Rolling Eyes

И аз не разбрах?
Ако е общо за хазарт, да, има такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт