За лотариите и печалбите

• 214 214
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 435
  • Вече в моята си приказка...
Е, аз явно не съм суеверна или що ли?!, но никой не успя да ме "зариби" с тези билетчета. Дори и самото им изтъркване ми е неприятно - да не кажа дори, че ме хваща скомина, когато монетата отърква картона. Уф!

# 436

При регистрация на 1000 билета не дадоха ли някаква поощрителна награда за най-много регистрирани билети за деня?

Успях да регистрирам над 400 за един ден,но се оказа,че има участници с по над 1000 регистрирани билета за деня. ooooh! Със следващите не си давах зор.  Laughing

# 437
Всеки ден виждам по някоя заблудена душа, кротко приседнала да търка билети. А в магазина до нас какво чудо е  Shocked . Изумява ме разнообразието от типажи хора, които си купуват от талоните. И аз не съм си вземала досега, някак си ми идва много отчаяно и леко срамно. Тото съм пускала, с него нямам такива усещания.

# 438
От къде е информацията, че Спортният тотализатор е с намаляващи приходи?

# 439

Една тяхна касиерка се оплака, че им намалял оборотът. Нищо повече.
Извинявам се, че не уточних в предния си пост.

# 440
... някак си ми идва много отчаяно и леко срамно. Тото съм пускала, с него нямам такива усещания.
И аз така.

# 441
Нищо срамно и отчайващо няма, ако се купуват по един-два билета месечно. Нали не са без пари, плащаме си ги. Аз купувам по два билета, но докато се наканя и пропускам някой месец. В повечето случаи печеля, но или стойността на билета или не повече от 10 лв.

# 442

В тоза статия пише, че дори са на загуба.

# 443
"Срамно и отчаяно" е народът дотолкова да е потънал в безизходица и липса на перспективи, че търкането на билетчета да е единствената му надежда да забогатее или просто да запуши някоя дупка във финансите си. Не с труд, не с предприемчивост, а с търкане на билетчета.
И това сега ако не успееш да разбереш, спокойно можеш и мен да докладваш.

# 444
"Срамно и отчаяно" е народът дотолкова да е потънал в безизходица и липса на перспективи, че търкането на билетчета да е единствената му надежда да забогатее или просто да запуши някоя дупка във финансите си. Не с труд, не с предприемчивост, а с търкане на билетчета.
И това сега ако не успееш да разбереш, спокойно можеш и мен да докладваш.
Дали не визираш мен?

# 445
Е, аз явно не съм суеверна или що ли?!, но никой не успя да ме "зариби" с тези билетчета. Дори и самото им изтъркване ми е неприятно - да не кажа дори, че ме хваща скомина, когато монетата отърква картона. Уф!

И на мен.
Ужасно противно ми е.
Намерих един билет в кошницата, човекът си го беше забравил.
Ами, стоя 2 дни вкъщи, преди да го изтъркам. Толкова неприятно ми става. Sick

Сийке, не е от безизходица.
Знаеш ли какви богати хора си купуват билети?

Мен тотото също не ме дразни, въпреки, че съм пускала не повече от 3 пъти в живота си.
Но тези билети са много отблъскващи. Naughty

# 446

Сийке, не е от безизходица.
Знаеш ли какви богати хора си купуват билети?

Може. Само че аз не виждам такива в кварталната поща и в кварталния супер да търкат билети с треперещи ръце и див поглед. А и се съмнявам, че дават едни 10 процента от доходите си, както правят доста пенсионери...

Дали не визираш мен?

Откъде мога да знам? Не те познавам.
Ако ти самата се разпознаваш в описанието, значи може и теб да визирам.

# 447
Аз спечелих преди време 1000лв  Joy Joy (сериозен съм)

# 448
  • София
Честито!
Със здраве да си ги харчиш и пак да спечелиш!

# 449
Честито!
Със здраве да си ги харчиш и пак да спечелиш!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт