За лотариите и печалбите

• 214 217
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 465
Говорихме дали е забранено или не, а не дали на продавачките им липсва съвест(или на шефовете им).

# 466
  • out of space
Ученици от 4-5 клас редовно бягат в междучасието да си купуват билети, това, ако не е лудост, не знам.
Какво да говорим за възрастните..

Децата гледат от възрастните.
У нас такива билети не влизат и детето ми никога не е купувало.
Освен това кой им дава пари за билети? Thinking

Давам джобни 2 лв. Приятелчето също има 2. Разбират се да делят. Единият билет печели 10 лв. купуват още 5. Накрая са на нула. Това беше преди 2-3 години и доста си поговорихме.  Simple Smile

Печалбата може да се реализира тутакси.

Еврофутбол е съвсем различно нещо- хазарт е ако залагащият не знае какво прави.

# 467
Е, той и залагащият да знае какво прави, не всеки път участниците в спортната среща знаят.
Хазарт е Еврофутбол, как иначе.

# 468
Е, той и залагащият да знае какво прави, не всеки път участниците в спортната среща знаят.
Хазарт е Еврофутбол, как иначе.
Хазард е, но можеш да контролираш риска, докато с билетчета няма никаква зависимост и е 100% късмет.

# 469
Не е баш така, ама не ми се спори.
Просто при спортните залагания имаш по-голям шанс( а не контрол) за печалба, ако познаваш много добре отборите, коня, кучето или там нещото на което залагаш.

# 470
Напоследък забелязвам, че въртят някакви безработни, които са спечелили 50 000, 200 000 и твърдят, че играели всеки ден. Мхм, как става този номер, ме интересува мен.  Имаше даже баща и син - и двамата били безработни, ама играели редовно. Пари от къде?

# 471
Аз пък им се чудя на акъла как се снимат такива, спечелили по 250+ хиляди?
Ами то е опасно.
Освен да не е вярно? newsm78

Еврофутбол е различно от тъпите билети.
Пак е хазарт, но осмислен.

# 472
То и да не е вярно, пак е опасно. Ходи обяснявай на някой мутраген после, че нямаш сестра!

# 473
  • София
Може би рекламната снимка е условие за да си вземеш печалбата.
Ако видя  съседката ще питам. Тя в мое присъствие спечели 10/или 20/години х 5 000 лв месечно.
После я даваха в реклами за лотарията по тв.

# 474
Да, длъжни са да участват в рекламните клипове, ако искат да си вземат печалбата.

# 475
Не мисля, че има начин да ги задължат.
Мисля, че по-рано в темата някой беше писал за познат, който не е искал да го снимат и не са. Но може и да бъркам.

# 476
Има го в Общите условия. Реално не знам дали се спазва, може и да има някакви вратички за измъкване.
Скрит текст:
"Всеки участник спечелил печалба в размер над 4999 лв. се съгласява неговото име, снимки и клипове, съдържащи лика му и негова реч, да бъдат публикувани и съобщавани в средства за масова информация, в това число и на Интернет сайта на Организатора. Всеки участник спечелил печалба в размер над 4999 лв. се съгласява да бъде сниман, записван и да участва в публични прояви на Организатора безвъзмездно. Публична проява по смисъла на предходната алинея означава подготовката, осъществяването и излъчването/публикуването на репортаж или интервю в средства за масово осведомяване /радио, телевизия, преса, интернет/, както и участие във видео клипове и/или видео анонси, собственост и/или инициирани от Организатора."
И Спортният тотализатор наскоро реши да обявява публично имената и снимките на спечелилите джакпота.

# 477
Измислили са го.

# 478
Напоследък забелязвам, че въртят някакви безработни, които са спечелили 50 000, 200 000 и твърдят, че играели всеки ден. Мхм, как става този номер, ме интересува мен.  Имаше даже баща и син - и двамата били безработни, ама играели редовно. Пари от къде?

Е, редовно... Знаеш ли ги какво имат предвид под редовно и какво им е казано да разправят пред камерите.
Факт е, че печалби има и че хората са си абсолютно реални. Че аз отначало си мислех, че са подставени лица.

# 479
Добре, те ще ме задължат да се покажа, обаче могат ли да ме задължат да говоря това, което искат? Не. Значи аз мога да кажа: не играйте, мили хора, защото вероятността да се случи точно на вас да спечелите, е нищожна. Не си раздавайте парите, особено, ако ги нямате.

Общи условия

Активация на акаунт