За лотариите и печалбите

• 214 203
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 555
А ако човекът, който спечели 11 млн. умре? Тогава изплащат ли на наследниците му останалата част от печалбата или и тя умира с него?

# 556
  • София
...
Ами,който иска да види пълните условия на играта никой не го е спрял да погледне в сайта преди да играе.Мисля,че вече сме напреднали до толкова,че всеки има достъп до интернет..
Да, де! Naughty
Пенсионерите, които мечтаят да заринат  децата си с пари, по цял ден из сайтовете сноват и бягат на всяка пенсия да търкат билетчета.
Не, че са го видели по телевизията.
 Wink
Ако някой се интересува от условията на играта може преди да започне да играе да помоли някой да провери,да му каже.Да не говорим,че повечето възрастни хора са доста в час с компютрите и интернета.Не си представям цялото това нещо да се казва на всяка една от рекламите им.Не са скрили нищо,написали са го черно на бяло и лесно достъпно за хората.

# 557
Изплащат печалбите и след смъртта на титуляра. Поне така казаха в едно от предаванията си.

# 558
Изплащат печалбите и след смъртта на титуляра. Поне така казаха в едно от предаванията си.
Благодаря.

# 559
А пропуснатите ползи от лихви?
Ако си сложа (неспечелените  Mr. Green) 11млн на с-ка, добра лихвичка бих получила...
Money

# 560
Ако си сложа (неспечелените  Mr. Green) 11млн на с-ка, добра лихвичка бих получила...
Money

Лихва не знам каква ще вземеш, но може да се инвестира в нещо, което да носи печалба със сигурност

# 561
Всеки си преценява дали му е изгодно да спечели при така обявените условия или ще си разчита на двете ръце, както до сега.
Това е хипотетично, разбира се, а вероятността е 1 към десетки милиони.

# 562
Money
Да не забравиш да ги сложиш в ЦКБ. Там лихвата е страхотна.

# 563
  • ВАРНА
А замисляли ли сте се, какво ще стане с вас, ако ви дадат накуп 12млн?
Хич не ги и искам. И не играя за тях, де. Много повече предпочитам 100 - 200 000, отколкото тези милиони. То няма да е живот. Постоянно в страх, за теб, за децата ти.... мерси!  Naughty

Да - накуп огромни суми над 10 милиона лв. е много - но както е в държавното тото 6 от 49 е най-добре...
...в държавния тотализатор от 2015-та изплащат джакпота за седем години...което е три пъти по-къс период от националната лотария и далеч по-добре!

- не е здравословно вземането на 11 милиона накуп - нито веднага - нито след 20 години!
най-добре е 7 години!

А колкото до "гарантирането" на изплащане на печалбата в продължение на 20 години...не виждам как ще гарантират....след като националната лотария е 100% частна собственост от 2014-та.

# 564
На мен не ми изглежда лошо да ме осигурят до живот - няма да мисля за инфлации и няма да правя рискови инвестиции. Ще инвестирам разумно, колкото мога, а останалото ще си харча - пак до колкото мога, понеже нямам намерение да си променям драстично начина на живот и да прахосам милиони за глупости. Аз и сега не се чувствам зле, може и по-добре, но глупостите за милиони не ги искам (неща като частен самолет, масаж за 10 000 долара в Дубай - видях го в едно предаване, вечеря в най-скъпия ресторант на света и подобни, не са ми интересни и не ме блазнят).
Впрочем, на госпожа Гошка (не знам фамилията) май са и дали доста голяма част от нейните 50 млн. евро накуп. Доколкото разбрах, едно от първите неща, които семейството и е направило, след придобиването им, е да си дойдат в Пелово и да си уредят работите тук...
Такава сума не бих инвестирала, но те си знаят... На мен и моето семейство би ни стигнало до живот, а е много вероятно да има и за следващото поколение. И - да, ще намеря какво да правя 40-50 години без да инвестирам и без да ходя всеки ден на работа (това не значи да не работиш, а да се занимаваш с нещо, което ти е приятно, дори от него да не се изкарват пари)...Но въпреки, че нямам нищо против България, не бих стояла тук - в момента толкова ме е яд на студа #Cussing out; бих се преместила на място, където няма зима. 

# 565
  • ГО
В тези мутренски времена, ще си се разхождаш спокойно и ще си харчиш? Мислиш ли, че ти или децата ти няма да бъдете похитени с цел откуп, например? Мен много ме е страх. Пак казвам, предпочитам по-скромна сума, която ще ми донесе финансова стабилност и спокойствие.
Гошка не случайно се покри.  Wink

# 566
Гошка е в Пелово - поне е била (не се е покрила, просто никой не я е търсил наистина). В Испания не могат да си представят, че някой, който живее там от над 15 години, ще поиска да се върне в малкото си градче, щом стане милионер, вместо да отиде на околосветско пътешествие.
Естествено, че предпочитам широката общественост да не знае, ако спечеля милиони - мисля, че има такава опция. Миньорът сам си беше решил да се покаже; за Националната лотария не съм напълно сигурна - знам, че печелившите на суми над 5000 лв ги обявяват, но не съм сигурна дали е задължително и при хората, спечелили милиони.

# 567
  • ГО
мисля, че има такава опция.
Няма. На билетът е написано, че автоматично се съгласяваш да бъдеш сниман и показван по тв.

# 568
Сега гледах на сайта им и не пише такова нещо. Преди четох някакво такова условие, но не мога да го намеря написано черно на бяло (и на билетите не го пише - намерих няколко стари).

# 569

Сега гледах на сайта им и не пише такова нещо. Преди четох някакво такова условие, но не мога да го намеря написано черно на бяло (и на билетите не го пише - намерих няколко стари).

За всяка отделна игра, която се стартира, има отделни "ПРАВИЛА за организиране и провеждане на игра "Еди-Коя-Си", които правила се утвърждават от Държавната комисия по хазарта. Ето примерен линк - текстът, за който говорите е  в глава трета, член 17, ал 3.

Общи условия

Активация на акаунт