За лотариите и печалбите

• 214 131
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 615
И не - зависими са тези, които си дават значителна част от дохода ...
Това е фаза на зависимостта.
Другите, които играят по един път седмично или по празници не знам защо биха се засегнали.
Принципно хазартът е бизнес за печелене на пари /голяма част от балъци/Wink

ПП Другата тема не знам коя е.
Нещо не ме разбра. Казвам, че ТЕЗИ ХОРА СА ЗАВИСИМИ - тирето се използва за това.Да, които заделят част от доходите си за хазарт. А другите след запетайката не са зависими - за тях е обида Защо да е обида? Освен ако играят редовно, но не считат това за зависимост  т.е. не са наясно със самите себе си. . Те са тези, които обикновено пишат по форуми, не виждам защо някой истински зависим би писал в какъвто и да е форум, освен в някой сайт за професионални комарджии. Не можеш да знаеш кой с какво точно се занимава. Кой е комарджия и кой играч, кой ще пише и кой ще чете. Другата тема Лиляна я знае коя е. Дори да има друга тема, мнението на Лиляна в тази, си е съвсем резонно.

# 616
Не виждам смисъл от този спор и занапред ще прескачам постовете ти, както и тези на Лиляна. Не ти определяш кой от какво да се обижда.
Това не е спор, просто и Лиляна, и аз даваме мнение относно лотарийните игри. Да, негативно е, но това е наше право, да не се възхищаваме на играта и печалбите от хазарт. Целта ни не е да обиждаме някой или да му казваме какво и как да прави, а че някой се припознава като комарджия - балък, не е по наша вина.
Не държа да ме четеш, но ако поне един ме прочете и се замисли, поне за миг, чии джобове пълни, ще бъда доволна. Heart Eyes

# 617
А, бе, не им обръщай внимание на тези заядливци. Само се чудят как да уязвят редовните целенасочени играчи.

Между другото, казват че днес освен моряци, банкери и бургазлии, празник имат и всички участащи в лотарии, томболи и хазартни игри. Само че техен патрон не е св.Николай Чудотворец, а св.Шараний Великомъченик .

Честит празник и дерзайте!
Печалбата, рано или късно, ще дойде. Но е нужна упоритост...

# 618
  • гр.Пловдив
Цитат
Само се чудят как да уязвят редовните целенасочени играчи.

Mr. Green newsm47 Mr. Green Добре казано Peace

Вчера пред мен в Кауфланд изплатиха на една циганка 1000лв от Златните пирамиди.

Миналата седмица в една бензиностанция един изтупан господин си взе към кафето билет и докато чакаше да му измият колата изтропа кротки 250лв.

Една лекарка от квартала се облажи с 25 000 от Американско бинго дръпнато от Лафка..

Аз си позволявам по някое идруго билетче да си тръкна на нощна смяна -последно ми се паднаха 50 лв от Коледен календар,но реално 30,понеже билета струва 20,но ей така за настроение и то в повечето случаи е танту за кукуригу работата,ама здраве да е  Hug

# 619
Нали уж печалби над 100 лв. ли бяха не се изплащат по обектите?

# 620
1-2 лева разбирам, но билети по 10-20 лева...уау...

# 621
  • гр.Пловдив
Нали уж печалби над 100 лв. ли бяха не се изплащат по обектите?

До 100лв са в малките обекти,за бензиностанциите също,за Лафките не знам и там до колко са,на циганката й изплатиха 1000лв на каса на Изи пей в Кауфланд .

# 622
  • София
В Лафка и другите обекти до 300лв. изплащат печалби.

# 623
  • София
И аз напоследък се запалих по търкането, ама карам децата да теглят, че аз нямам късмет.
Честит празник!

# 624
Цитат
Само се чудят как да уязвят редовните целенасочени играчи.

Mr. Green newsm47 Mr. Green Добре казано Peace

Вчера пред мен в Кауфланд изплатиха на една циганка 1000лв от Златните пирамиди.

Миналата седмица в една бензиностанция един изтупан господин си взе към кафето билет и докато чакаше да му измият колата изтропа кротки 250лв.

Една лекарка от квартала се облажи с 25 000 от Американско бинго дръпнато от Лафка..

Аз си позволявам по някое идруго билетче да си тръкна на нощна смяна -последно ми се паднаха 50 лв от Коледен календар,но реално 30,понеже билета струва 20,но ей така за настроение и то в повечето случаи е танту за кукуригу работата,здраве да  Hug
Явно където си ти, там е и печалбата! Къде може да те открие човек  bowuu ?

# 625
В Лафка и другите обекти до 300лв. изплащат печалби.

На кварталното магазинче до мен изплащат до 250 лева, а на лафката до 1000 лева във Велико Търново.  Peace Peace Peace

# 626
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз знам,че в Лафка изплащат до 1000 лева Thinking

# 627
И аз напоследък се запалих по търкането, ама карам децата да теглят, че аз нямам късмет.
Честит празник!

Не се заяждам,но все се оплакваш, че не ви стигат парите и си без работа, а прахосваш за билети?! Rolling Eyes

# 628
  • София
Честит празник!

Не се заяждам,но все се оплакваш, че не ви стигат парите и си без работа, а прахосваш за билети?! Rolling Eyes
Точно това е основната таргет група. И аз не се заяждам.

# 629
  • София
По 2 лева 2 пъти в месеца - страшно много ще спестя с тях, дам.
Като съм се оплаквала, съм казала защо и заради кого и какво не ни стигат 500 на месец, така че дали ще спестя 5 лева е все тая.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 18:32 от Free Agent

Общи условия

Активация на акаунт