Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 145
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Контеса, въпросът ми беше по-скоро към тези, за които е абсурд да се събуят на гости. Чувстват ли се удобно да стъпват с обувки по килимите. И друг въпрос възниква - какво крият под обувките?

ами не крия нищо, но ако си ме поканил на официално гости и аз трябва да уважа твоя празник с подобаващ тоалет, как очакваш да джапам боса или по чорапи. За жена с хубави карака бива, но мъж с костюм и по чорапи е повече от смехотворно.  
Ако просто минавам за кафе и знам, че държиш да се събуя ще го направя без проблем.

# 436
И друг въпрос възниква - какво крият под обувките?
Скъсани чорапи...или миризливи крака... hahaha hahaha
Когато се очаква да съм официална си нося обувки от нас....наистина е смешно елегантна рокля и надолу...крака по чорапи или пухени пантофи... Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 23:15 от mimi.7299

# 437
Ако ме помолиш до си събуя обувките, най-учтиво се завъртам на токчето и тръгвам в обратната посока.
И кво, да не мислиш, че ще те гоня да се върнеш Joy

# 438
Ако ме помолиш до си събуя обувките, най-учтиво се завъртам на токчето и тръгвам в обратната посока.
Доколкото следя темата, ще те пуснат в много малко домове. Обута, имам предвид.

Жива да не бях. Mr. Green Утре ще чета.

# 439
  • София
Контеса, въпросът ми беше по-скоро към тези, за които е абсурд да се събуят на гости. Чувстват ли се удобно да стъпват с обувки по килимите. И друг въпрос възниква - какво крият под обувките?

ами не крия нищо, но ако си ме поканил на официално гости и аз трябва да уважа твоя празник с подобаващ тоалет, как очакваш да джапам боса или по чорапи. За жена с хубави карака бива, но мъж с костюм и по чорапи е повече от смехотворно.  
Ако просто минавам за кафе и знам, че държиш да се събуя ще го направя без проблем.

За официално гости е ясно, че няма да събуваш. Представям си коктейлна рокля и боса, или костюм и по чорапки Laughing.
Но така, да се съберем 2-3 семейства на приказка и всички да ми се разхождат с обувки, с които цял ден са били някъде из София - не, благодаря! Stop И в същия момент една камара деца се търкалят по пода и вършат работата на мопа.

# 440
 И да се търкалят не ми пречат, имунитет си създават.

# 441
  • София
Контеса, въпросът ми беше по-скоро към тези, за които е абсурд да се събуят на гости. Чувстват ли се удобно да стъпват с обувки по килимите? И друг въпрос възниква - какво крият под обувките?

Понеже аз, както писах по-назад в темата, съм от низвергнатото малцинство, което не се събува и не кара гостите си да го правят, ще отговоря:

1. да
2. чифт обикновени немиришещи крака, 37 номер. Съжалявам, че ви развенчавам подозрението, че някои от нас крият сатанински копита.

# 442
Златни чорапи за хиляди ойро или миризливи крака. Какво друго да крият? Сигурно и с обувки спят.  Joy

в този ред на мисли имала съм случаи, в които съм си мислела, че по-добре да не се беше събувал  Simple Smile

# 443
 Давайте им легенче с калиев перманганат за да ви е спокойно.

# 444
  • София
И да се търкалят не ми пречат, имунитет си създават.
Какъв имунитет със софийската мърсотия? Mr. Green. Най-много някоя тения.
А и както споделиха съфорумки и в къде-къде по-чисти европейски страни пак се събуват. Heart Eyes

# 445
Мейвис, аз съм имала гост, дето дискретно ме предупреди, че имал проблем с краката. Ми кво да го тормозя човека, да влиза как си му е удобно. Обаче, при положение, че всеки ден съм с парцала и прахосмукачката и у нас свети, ами не ми е приятно да ми цапат.
Иначе калиев перман....розовото вещество е страшна идея. И халат и сапун да им давам, да се къпят. После може и да полягват, па като се наспят да са пълноценни гости.  Joy

# 446

А и както споделиха съфорумки и в къде-къде по-чисти европейски страни пак се събуват. Heart Eyes

Къде е тази европейска рустика?
Извинете, но събутите обувки на гостите са един от основните символи на селянията, пък ако искате се обиждайте.

# 447
Ех, това официално, рокля, костюм... Подозирам, че масовия случай са неофициалните гостувания.

# 448
Няма значение официално или неофициално е гостуването.

# 449
Няма значение официално или неофициално е гостуването.
Ами не е така .

Зависи от възпитанието Wink
Ми нека сме селяни ,но у нас е чисто  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт