Домовете през свежия ни пръв поглед върху тях

• 42 016
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Нищо не знаете вие  Mr. Green

Я, да ви изпекат яйце на вестник  

http://detstvoto.net/index.php?newsid=2881

пс. ракията е за допълнителна стерилизация/по-скоро фиксация  Laughing/

# 601
Мастилото не е кой знае колко полезно си мисля. Скоро боядисвахме и слагаме тук там, направо се отпечатаха буквите, което според мен би станало и на храна, ако се сложи в/у него...
Мастилото, с което се печатат вестниците е канцерогенно  Naughty

# 602
Роднини, Софи
Не съм ги избирала
И срещите са задължителни

И да, похапнах си първия път, чак после видях какво се твори в кухнята
И оттогава посещението ми се състои в активно посещение на именно това помещение, за съжаление

Не знам какво има в мастилото на вестниците, но не искам да се допира до храната ми
Затова още преди седмици писах, че за мен вестникът няма място в кухнята по никакъв повод

# 603
Мастилото не е кой знае колко полезно си мисля. Скоро боядисвахме и слагаме тук там, направо се отпечатаха буквите, което според мен би станало и на храна, ако се сложи в/у него...
Състава на мастилото е друг въпрос, но бактерии няма.
бях гледала за някакво бедствие и жена беше родила на пътя. Спомням си лекарите похвалиха помагачите, че са се сетили да сложат родилката и бебето на вестник, точно защото е почти стерилен.

# 604
..........да се допира до храната ми

Не е към теб, хващам се за израза Peace

Такава лоша хигиена има в ресторанти, хотели, заведения.... За китайските да не говорим Laughing Пък вие  единия вестник сте тръгнали да го борите  Crazy

пс. масово в София гледам , че ползват ръкавици, но както ти подават храната с тях/хляб. баница, закуски/,  без да ги свалят взимат и пари. За вестниците не ги знам стерилни ли са, какви са, но парите определено не са. Масово в чували на пазара се продават ядки и не знам още какви  сушени. Всички минават от там, кихат, кашлят, да не мислите, че са стерилни и чувалите Mr. Green

Мастилото, с което се печатат вестниците е канцерогенно  Naughty

То пък щото половината Е-та в храната са направо амброзия.

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 21:26 от Golden apple*

# 605
  • тук-там
С тези кални обувки, мокроти и всякаква гняс наистина ме учудвате....
Ми съберете по 10 лв на вход и си купете една машина за почистване на обувки. По-груба изтривалка на входа, машинка, докато мине през асансьора или стълбището, изтривалка и на вратата и...тоя боклук с лепило трябва да е за да се залепи на безценния ви килим.
Не, че не влиза мръсотия, ама чак кал, подгизнало и ...езерца.... newsm78

Пък и килимът ви е опнът от -до? Все има покрай него място, откъдето гостите да стигнат до заветната мушама. Културните биха се съобразили...с килима. Peace

# 606

Не знам какво има в мастилото на вестниците, но не искам да се допира до храната ми
Затова още преди седмици писах, че за мен вестникът няма място в кухнята по никакъв повод

А стария вестник имаше в доброто старо време толкова приложения..
Прадядо ми го свиваше на цигари, запълваха ми широките обувки с него да не хлопат. Като точеше баба ми кори за баница пак с вестник ги покриваше да не изсъхват. Децата го изрязвахме на лентички и го свивахме на фунийки. Майка ми бършеше прозорците с него.

Да не говоря едно време във външните тоалетни по селата какво имаше забодено на пирон, стърчащ от стената... Laughing..нещо без което не можеше...

бях гледала за някакво бедствие и жена беше родила на пътя. Спомням си лекарите похвалиха помагачите, че са се сетили да сложат родилката и бебето на вестник, точно защото е почти стерилен.

Ето-виждате ли? Не може да се оцелее без стария вестник.

# 607
Но мастилото не е безвредно ....за ядене hahaha
Както и мастилото на ксероксите...разпрашаването му и вдишването му има канцерогенно действие

# 608
Финийките и прозорците ги помня
Както и колко черни ми ставаха ръцете след търкането на стъклата

Мама и баба сушаха кори за юфка на вестници
Не се впечатляваха особено от мастилото

Други роднини покриваха тавите с манджа срещу мухите

Сега като написах мухи и се сетих колко ми е неприятно, когато няма добри мрежи и вътре хвъркат всякакви размери
У нас нямаме на входната врата, само на прозорци, не можах да се преборя с моят половин да сложи, купи, но не я монтира, много ме е яд
Напролет пак ще се обработваме

# 609
Финийките и прозорците ги помня
Както и колко черни ми ставаха ръцете след търкането на стъклата

Мама и баба сушаха кори за юфка на вестници
Не се впечатляваха особено от мастилото

Други роднини покриваха тавите с манджа срещу мухите

Сега като написах мухи и се сетих колко ми е неприятно, когато няма добри мрежи и вътре хвъркат всякакви размери
У нас нямаме на входната врата, само на прозорци, не можах да се преборя с моят половин да сложи, купи, но не я монтира, много ме е яд
Напролет пак ще се обработваме

Сега продават едни, магнитни. Залепваш ги (или се задържат с магнит) за рамката на вратата и се разтварят в средата, и сами се прибират (пак с магнити). Боклук малко падат, но са временни и евтини. Ние такава си сложихме лятото, че децата тичат от басейна в кухнята, кучето и то се чуди вътре или вън да стои, удобно беше. Сега ще я махам. Има и едни лепенки за мухи, ако някоя случайно е влязла.

# 610
Благодаря
Точно такава взехме, с магнити
Ама била черна, ама алабала и не се сложи

# 611

Пък и килимът ви е опнът от -до? Все има покрай него място, откъдето гостите да стигнат до заветната мушама. Културните биха се съобразили...с килима. Peace

Аз нямам спомен да съм имала килими някога. В спалнята си бях сложила един рошав кожен килим, и то защото ми го бяха подарили, иначе не бих си купила. След първото чистене го сгънах и до там беше. Виж в баните имам.  Mr. Green

# 612
На мен без килим не ми е комфортно, чехлите ми тропат по ламината като в офиса Simple Smile

# 613
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

Какви са пък сега тези карета  Shocked

П.П. Темата направо ме депресира, вече втора дума нямам идея какво означава  Tired
Стига си ме разсмивала и ти  Whistling

Каренцата са онези плетени на една кука триъгълни, овални, кръгли и ромбовидни покривчици ,които се слагат на телевизора или на масичка с телефон примерно.  Mr. Green

# 614
Еми не само за мушамите. А каретата над телевизорите? Сега с тия нови плазми кво правим с чеиза на баба?  ooooh!

Какви са пък сега тези карета  Shocked

П.П. Темата направо ме депресира, вече втора дума нямам идея какво означава  Tired
Стига си ме разсмивала и ти  Whistling

Каренцата са онези плетени на една кука триъгълни, овални, кръгли и ромбовидни покривчици ,които се слагат на телевизора или на масичка с телефон примерно.  Mr. Green
Ужасни са ми, старомодни и скучни Simple Smile
Свеки се сърдеше защо не си ги постилам....попитах я сериозно ли говори hahaha

Общи условия

Активация на акаунт