Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Holly Pink, много си полезна! bouquet
И на мен ми допадна ревюто ти за маската...ще се взема. Mr. Green
Също така обмислям да пробвам и козметиката на БАН с луга, кал и тн... Rolling Eyes

# 421
Holly pink, благодаря ти за бързия отговор! В този случай със сигурност няма да правя маската  Peace. Ами имах известни резерви към съвети от козметички, за това и попитах. Нали лицето трябва да ми стане такова, че да ходим по-често при тях   Laughing

# 422
Holly Pink, много си полезна! bouquet
И на мен ми допадна ревюто ти за маската...ще се взема. Mr. Green
Също така обмислям да пробвам и козметиката на БАН с луга, кал и тн... Rolling Eyes
Супер полезна  bouquet

# 423
  • САЩ
Мацки, прочетох, доколкото можах по-старите постове, при мен има голяма драма с комедоните и доколкото разбрах, много мацки са супер доволни от Panoxyl, но така и не можах да го намеря в Европа Sad Намерих алтернатива в амазон (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ST3MWYM?ref_=cm_sw_em_r_as … _52ohK.WG5ZD8K_tt), но тя е 2,5 % (пероксила е 10%).

Поръчах го да го пробвам, някой ползвал ли го е досега този, впечатления?

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 23:36 от AdoraBelle

# 424
  • Бургас
Този не съм го ползвала. Аз ползвам Panoxyl. Последната опаковка си я бях взела от olx. Назад в темата съм писала, че съм много доволна. Моето акне беше много тежко. Имах множество подкожни големи пъпки т.нар кисти. Да не изпадам в подробни описания, но не бях добра картинка. В момента ползвам трета опаковка. Вече съм се изчистила изцяло, даже и трънчетата ми драстично намаляха. Е, има още какво да се желае. Сега се боря с червените петна които остават след пъпките.

# 425
Ирене, аз съм писала много пъти. Моля те пробвай флуида ред аут на фитокод. Изчисти ми всички зачервявания от пъпки. Не е скъп. Днес го гледах в сайта 7.90 за 100мл
Има и такъв крем ред аут и можеш да поискаш мостра, която стига за доста време.

# 426
  • Бургас
Всъщност миналата седмица си купих крема ред аут, точно по препоръка от твоите постове  Simple Smile. От една седмица го ползвам. Реших да изчакам да видя какъв ще е ефекта при мен и да споделя мнение. За сега няма ефект, но предполагам, че е рано още. При вас кога се забеляза някакво подобрение?

# 427
Ами ме знам точно кога забелязах подобрение, горе-долу след месец може би. Rolling Eyes
Аз не разбрах точно как се случи, но един ден като се погледнах и установих, че имам голямо подобрение. И моите петна бяха сериозна работа, много се стисках. Embarassed
Мъчих се с разни маски с хума, с лимон, с масла, с магданоз...и не видях никакъв ефект.
Стискам палци и при теб да подейства така. Praynig
Аз пробвах и крема, но ми се стори мазничък и ме беше страх да ползвам, но сега като подновя флуида мисля пак да го пробвам. Омазнява ли ти много кожата?

# 428
Мики, колко стари ти бяха петната, и само червени ли бяха или и кафяви?

# 429
  • САЩ
Този не съм го ползвала. Аз ползвам Panoxyl. Последната опаковка си я бях взела от olx. Назад в темата съм писала, че съм много доволна. Моето акне беше много тежко. Имах множество подкожни големи пъпки т.нар кисти. Да не изпадам в подробни описания, но не бях добра картинка. В момента ползвам трета опаковка. Вече съм се изчистила изцяло, даже и трънчетата ми драстично намаляха. Е, има още какво да се желае. Сега се боря с червените петна които остават след пъпките.

Супер идея, намерих точно там , мерси!!! Иначе търсих и по UK сайтове и по ибей, все изчерпан Sad

# 430

Повечето бяха на няколко месеца. Само червени бяха мисля. Thinking А защо стават кафяви понякога? Това свързано ли е със слънцезащитата? Аз много си пазех лицето и сигурно затова си останаха само червени.

Аз пък имам сега друг проблем. Мисля, че си направих кожата адски чувствителна. Наскоро ми се появи пъпка. Но не такава голяма, подкожна и ужасна, просто най-обикновена малка пъпчица. Реших аз профилактично да си намажа цялото лице с мойто кремче с БП, което е 2.5 % и на сутринта като станах бях червена , ама червена...после ми се изсуши кожата и се белеше. Около седмица не приличах на нищо. А съм го ползвала доста време и нямах проблеми, даже 4 % ползвах по едно време.  В момента си правя пилинга на филорга за домашна употреба веднъж седмично.
Той ли ми прави такава чувствителна кожата Thinking
Дори като ми го донесоха крема с БП , от мерак се наклепах обилно и нямах такъв проблем със зачервяване и белене. Thinking

# 431
  • Варна
Здравейте момичета,не съм писала от много много отдавна в тази тема,но положението ми не се е променило особено.В момента съм до следното  положение - Приключих изцяло с лекари ,лекар-чета и прочие които ти вземат направлението ,предписват ти крема и те разкарват.Последния път преди месец ходих при частен платих си ,не очаквам да ми помогне но поне искам разбиране и вникване в проблема ми с кожата.Изписа ми изследвания на хормони.Утре ще ходя да ги правя ,след 8 дневно закъснение на цикъла,най-накрая ми дойде.Трябва да се направят на 3-тия ден,та утре ще видим.Не очаквам нищо добро колкото и песимистично да е,но самия факт че от година и повече всеки месец ми идва когато си иска 4/5/6/10 дни закъснение рязко изместване-не би и трябвало да се очаква всичко да е ОК.Та утре по 5 хормона ще се разбере.След това продължавам по план ,към гинеколог за да видим какво ще е хормоналното или така наречено противозачатъчно лечение.Не знам за какво да се готвя абсолютно.Който е минал по този път да пише. Peace

# 432
  • тук и там
И аз се чудя дали да не си поръчам от Амазон  някакъв гел със benzoyl peroxide.Боря се със комедони.От известно време ми излизат  и по 2-3 пъпки все на едно и също място..Изчезнат,след две -три седмици пак се появят на същото място нови,пак борба докато се махнат и така до следващия месец..

# 433

Повечето бяха на няколко месеца. Само червени бяха мисля. Thinking А защо стават кафяви понякога? Това свързано ли е със слънцезащитата? Аз много си пазех лицето и сигурно затова си останаха само червени.

При мен кафяви стават с времето, а също и от слънцето. Ще взема да го пробвам крема Ред аут. А флуида кремообразен ли е и измива ли добре? Дали остава мазно усещане върху кожата?

# 434
И аз имам кафяви петънца като лунички около носа.
Как могат да бъдат премахнати ?

Общи условия

Активация на акаунт