Звездни компромати 261 част

• 79 417
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Харесва ми музиката му, като мъж обаче винаги ми се е струвал отвратителен.

Вече мислех, че само аз не съм в ред  Mr. Green

# 46
  • София
Харесва ми музиката му, като мъж обаче винаги ми се е струвал отвратителен.

Вече мислех, че само аз не съм в ред  Mr. Green
Всички са наред, просто светът е шарен Peace

# 47
  • София
Миленита живее до нас и редовно я засичам. Много е една такава отвеяна и странно облечена понякога. Идеално си пасват с тоя Мъро според мен. Децата й живеят с нея основно - води ги наляво, надясно.

# 48
Децата й живеят с нея основно - води ги наляво, надясно.
Още деца?!

# 49
  • София
Има две - момиче и момче май. Момичето е 8-9 год, момчето по - малко. Вчера я видях, но хич не гледах дали е бременна. То и в третия месец няма как да се забележи де. Но ще обърна внимание.

# 50
Хари кога ще се обръсне?

Графа участва в кампания

Хубавко Григор

Благодаря за темата!

# 51
Кротко и напоително плача в момента...

Ми писнало му е на човека, може да е решил да си даде малко почивка и той душа носи  Mr. Green

# 52
 А Джуджи, защо не е вече в На Кафе? извинявайте ако сте го обсъждали, но не бях гледала предаването отдавна, сега покрай брадъра загледах няколко епизода.

# 53
 Гледах скоро Гала в някакво интервю и тя каза, че за рубриката на Джуджи няма време сега покрай Брадъра, но да я очакваме в бъдеще.

# 54
  • Варна
Гледах скоро Гала в някакво интервю и тя каза, че за рубриката на Джуджи няма време сега покрай Брадъра, но да я очакваме в бъдеще.
Ох  Tired
Умиране има, оттърване няма.

# 55
 hahaha
Не се отчайвай! Сега ББ им отнема времето, после нещо друго може да излезе. Praynig

# 56
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък я харесвам, сладка откачалка е Crazy

Килиън Мърфи отново е навлякъл красивия костюм от Peaky Blinders

# 57
  • Sofia
http://hotarena.net/izgoniha-nikol-kidman-ot-svatbata-na-dashteria-i

Сватбата на осиновената дъщеря на Кидман и Круз  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Без думи  Crazy

Според английските медии не е точно така. На сватбата не са присъствали нито Том, нито Никол, защото са уважили желанието на младоженците да не превръщат сватбата в медиен цирк, а да мине тихо и незабележимо. Твърдят, че Никол е вечеряла с младоженците предния ден и даже е участвала в подготовката за сватбата, а Том е платил всичко по нея, което не е било никак малко, въпреки привидната скромност, защото се е провела на скъпо място.
Това е поне според Daily mail.

# 58
Е, тя рубрика на Джуджи беше точно три минутки, чак пък толкова да нямат време... Laughing

# 59
 То май нещо стана дума, че няма да е същата рубрика, аз гледах отгоре-отгоре, за това се заслушах, защото бях чела в темата, аз нейното предаване не го гледам. Вече много телевизии имали такава рубрика, бла-бла. Ако някой го е гледал да каже повече, предаването на Лора Крумова беше.

Общи условия

Активация на акаунт