Звездни компромати 261 част

• 79 427
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
честно казано и този на Жасмина, и Хриси бих ги предпочела пред Ники Михайлов. Naughty
И аз, Ники Михайлов дори да е последният мъж на земята, не бих се прежалила - нямам си идея защо ми е толкова антипатичен като мъж  Rolling Eyes

# 646
 Шиши, Хриси, Миши, или Пиши, всичко мечовци харесвам и желая! Ще делим, какво да ви правя, стадо сме все пак.
  Сетих се за една архивна песен на руслан маинов "прасетааа...."  Не ме питайте защо, мисля, че съм снощна.  Embarassed

# 647

Всеки път когато ядете в KFC ;  DUNKIN DONUTS  ;NORDSEE..........

............да си знаете, че се отдалечавате от мечтаната фигура и мечтания богат синковец, защото с тоя джънк фуд съвсем ще заприличате на "глигани". Това, в кръга на шегата, но като го прочетох първия път и точно това ми изникна на ум Simple Smile
За протокола - не ми допада този младеж, Жаси също винаги ми е била селска пръчка. Хриси по ми харесва.

# 648
Шиши, Хриси, Миши, или Пиши, всичко мечовци харесвам и желая! Ще делим, какво да ви правя, стадо сме все пак.
  Сетих се за една архивна песен на руслан маинов "прасетааа...."  Не ме питайте защо, мисля, че съм снощна.  Embarassed

Joy hahaha застраховките за колата ти  Wink и си спонсорирала влечугото

# 649
честно казано и този на Жасмина, и Хриси бих ги предпочела пред Ники Михайлов. Naughty
И аз, Ники Михайлов дори да е последният мъж на земята, не бих се прежалила - нямам си идея защо ми е толкова антипатичен като мъж  Rolling Eyes

И на мен ,ужасна кифла ми е.Много ме отвращава тази позьорщина в мъжете.

# 650
  • София
Сега Жасито ще си заключи Инстаграма, че изведнъж нахлуха в него много любопитни очички Laughing

Тя от онази категория момичета, които на всяка цена искат да се пласират добре и когато успеят - изведнъж стават класни и стилни  Tired

За Мадона и Шон Пен - никак не ми се вярва, тя от толкова години е с агнешко, че Шон сигурно й се вижда като дядка Peace

Кайли също е минала на младоци Laughing
Страхотна ми е тази жена Heart Eyes

Кейт Уинслет с Майкъл Фасбендър на премиерата на филма за Стив Джобс
Тенденцията с биографичните филми продължава, чак ми е досадно Rolling Eyes

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е квазимодо мъжа й, но има много мазно и неприятно излъчване.
Peace

# 652
  • Бургас
По принцип щеше да си изглежда напълно нормално момчето ако не бяха тези изскубани вежди, които му докарват малко хомо вид. Не харесвам мъже с изскубани вежди независимо дали са на мъж на съфорумка или на известна личност

# 653
https://www.facebook.com/details.bg/photos/pb.780705805315559.-2 … ype=3&theater
Анелия рекламира  някакъв супер кичозен магазин с китайски боклуци

# 654
  • Варна
Ау човек да не се възмути от едни вежди и после четири страници напомняния да не би друг път да го забравя, че за всеки влак си имало пътници.
Дори в КМ има специална тема само за веждите, там обсъждания, възмущения и критики дали съществуват или има само снимков материал?

# 655
  • Варна
https://www.facebook.com/details.bg/photos/pb.780705805315559.-2 … ype=3&theater
Анелия рекламира  някакъв супер кичозен магазин с китайски боклуци

Значи, като ѝ гледам снимките на Анелия, имам чувството, че врата ѝ се е схванал и не може да се завърни на другата страна.......

# 656
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дори в КМ има специална тема само за веждите, там обсъждания, възмущения и критики дали съществуват или има само снимков материал?
Споко, критикува се активно там Laughing

Фаса и Кейт са родени един за друг Heart Eyes
Скрит текст:

# 657
  • Вестерос
Нищо му няма на мъжа на Жасмина. Направо съм изненадана от коментарите за него,интересно ми е съфорумките с какви мъже са. Peace

Е как с какви? С аполони

# 658
  • Пловдив
Сега мярнах някъде,че Азис записал дует с...Ирина Флорин Shocked

# 659
  • ВАРНА
 Аполони?Тъжно е даже..

Общи условия

Активация на акаунт