Звездни компромати 261 част

• 79 460
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
На Жаси погледа ми е малко тип" Цвета Янева" - празен, празен..... Иначе я харесвам заради това, че спортува и поддържа страхотна форма.

# 601
Жасминчето и аз не я харесвам, да не кажа, че ми е ужасно антипатична, но трябва да ѝ признаем, че умее да оплита богаташи - първо онзи чичак на Стъклен свят, а бащата на детето ѝ също е заможен, така че май хич не е тъпа....

# 602
Преди не повече от месец моя позната, която е абонирана за ПМ, каза, че мъжа на Жасмина бил меко казано разпуснат. Преди никак не я харесвах с това широко лице, но сега ми се вижда направо красива. Дано да е и щастлива.

# 603
  • Вестерос
Татяна  Heart Eyes

Скрит текст:

# 604
Жасминчето и аз не я харесвам, да не кажа, че ми е ужасно антипатична, но трябва да ѝ признаем, че умее да оплита богаташи - първо онзи чичак на Стъклен свят, а бащата на детето ѝ също е заможен, така че май хич не е тъпа....
Кое я прави умна? newsm78 Че на 20 е ходила с дядо, който я е ступвал или, че сега е с нелицеприятен, но богат арабин? Жена, която търси мъж, какъвто ще да е, но с пари на всяка цена за мен не е равно на интелигентна жена. Stop

# 605
Анонимен, аз не казвам, че е интелигентна, дори когато беше в "Сделка или не" се чудех как тази кухавела се е уредила с ефирно време, а че е хитра като лисица...

# 606
  • На топло
Не знам коя е тази Жасмина, но погледнах мъжа и по снимките  Shocked и той гледа тъпо и прилича на свинче, лика прилика са си.

# 607
  • София
Дайте го тоя мъж на Жасмина, че да го видя колко е грозен...

# 608
  • На топло
Красавец е, спор няма  Mr. Green
https://instagram.com/p/u5UmB3EtUF/?taken-by=____jasminne____

# 609
По-поносим е от Гущеров, Шиши и Коко Динев  Crazy

# 610
  • На топло
По-поносим е от Гущеров, Шиши и Коко Динев  Crazy
Те поне имат излъчване на добри прасенца, а този има кофти поглед.

# 611
  • София
Вие сериозно ли... Мислех, че е някакъв супер грозник и се бях настроила. Честно казано, приятно съм изненадана, предвид, че очаквах едва ли не Квазимодо.

# 612
Вие сериозно ли... Мислех, че е някакъв супер грозник и се бях настроила. Честно казано, приятно съм изненадана, предвид, че очаквах едва ли не Квазимодо.
И аз мисля, че си е направо красавец в сравнение с горепосочените шишаци...

# 613
Ако беше мъж на съфорумка щяха да се леят комплименти  Mr. Green

# 614
Ако беше мъж на съфорумка щяха да се леят комплименти  Mr. Green
Това беше добро!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт