Къде в Пловдив? - 60 тема

• 57 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • о`майна лунна нощ е
Лилия, благодаря за информацията. Ще се наложи да ходя до социалните явно. При мен превод няма, а подадох документите през октомври /тогава ми се падаше месецът за новата декларация/.

# 676
Lc  waikiki още ли са в мол галерия или се преместиха?

# 677
Моля да ме насочите за дънкова пола, недънкова пола /подходяща за сезона/ за момиче, ръст 152-164. Всичко ни е малко и вече летно, та не става. Малко е преходен ръста, та се чудя къде да ходя да гледам, не обичам много да обикалям.

аз си купувах в този ръст за мен от окаиди в мола(164), особено в намаление имат от по 20 лв джинсови и всякакви поли - една жълта имам някъде из гардероба есенно-зимна, сега не съм била няколко месеца, предполагам е нова колекция заредено, но винаги имат поли като ходя и особено в този ръст им остават и от предишни години, може и намаление на тях да има и в момента. Ако някой скоро е посещавал магазина да даде и повече инфо

В този магазин никога не съм влизала. Благодаря!

# 678
  • до Пловдив

Да там са до 15.01.2016 г.

# 679
  • Точно където трябва

Да там са до 15.01.2016 г.
А после къде ще са?

# 680
  • Пловдив
Здравейте,
Някоя от вас може ли да ми помогне с инфо за детските кухни в Кичука.
Предстои ни да се преместим там за  няколко месеца и още не знам къде мога да запиша дъщеря ми.
Интересува ме района около Шарманта.
И другия ми въпрос е дали записването става с талончето, което имам /издадено в кв.Тракия/ или трябва да вадя ново от някъде в Кичука?  newsm78
Кога и къде става записването?

С акта за раждане и бележка от ЛЛ,че детето няма алергии,отиваш и се записваш в централата на ДК Звездичка,която се намира на ул Георги Кондолов,отстрани на ДКЦ 7,пада се от страната на детска ясла Слънчо.http://www.bgmaps.com/link/76E03ADBA81DE1AD6DB18906816B82CD Искаш да взимаш храна от пункт Албена.Този е най-близо до Шарманта.Намира се на улица Кичево 42 http://www.bgmaps.com/link/646510200C9AE901BF8D60CCFB8A6C84

Талончето от Тракия не ти важи за кухнята в Кичука.Накрая на всеки месец ще ходиш да купуваш купоните от централата на Г Кондолов

Малко със закъснение, че доста ангажименти по преместването, но все пак да благодаря на Елфита :*  bouquet Взех купони, благодаря! Simple Smile

# 681
  • Пловдив
Добър очен
Димитрина Петкова
И за възрастни  Sad препоръчвам др Марияна Инджева, работи и с касата  Peace

Нея съм я сложила в черния списък. Naughty
За деца.
За възрастни не знам  как е.

# 682
  • Пловдив
Моля да ме насочите за дънкова пола, недънкова пола /подходяща за сезона/ за момиче, ръст 152-164. Всичко ни е малко и вече летно, та не става. Малко е преходен ръста, та се чудя къде да ходя да гледам, не обичам много да обикалям.

аз си купувах в този ръст за мен от окаиди в мола(164), особено в намаление имат от по 20 лв джинсови и всякакви поли - една жълта имам някъде из гардероба есенно-зимна, сега не съм била няколко месеца, предполагам е нова колекция заредено, но винаги имат поли като ходя и особено в този ръст им остават и от предишни години, може и намаление на тях да има и в момента. Ако някой скоро е посещавал магазина да даде и повече инфо

В този магазин никога не съм влизала. Благодаря!

моля! Аз пък от него не излизах по едно време, както и сега като се присетя за нещо - френските дрешки са ми слабост. Сега погледнах сайта им - има доста поли, те ги ползват в училищата също и има и строги, изистени, вече зависи какво са заредили тук, както и имат ли останали миналогодишни дрехи, които са намалили (но съм почти сигурна, че имат, хубаво разгледай навътре в магазина)
http://www.okaidi.fr/vetements-fille/robes-jupes/jupes

Гледай размер 14А - което означава 14 "ANS" демек "години" на френски и понякога под възрастта пише 164, 172 и т.н като ръст.

# 683
Момичета къде мога да купя игленик. Една приятелка отваря шивашко ателие и искам да и подаря хубав игленик. Нямам идея къде да го търся.

# 684
Двата щъркела на Заимов евентуално ако имат. Друг качествен магазин за такива неща май няма в града.

# 685
  • под тепетата
Попитай в някое магазинче за ръчно правени неща. Сигурно ще ти измислят нещо оригинално.
 Трябват ми малки подаръчни торбички от органза - около 10см високи. Евтини, че са много като  брой - 40  , по възможност около центъра.

# 686
  • Пловдив
Момичета,къде да оставя старата ми работеща пералня,за някаква скромна сума Thinking Или за части...не ми се занимава с продавалници и т.н...

Ако си в Тракия, точно до 52 бл. има сервиз за перални, може да питаш момчетата.
Там не взимат...

Трапезица,как да се свържа с момичетата от тези къщи за сираци?

# 687
  • Пловдив
Попитай в някое магазинче за ръчно правени неща. Сигурно ще ти измислят нещо оригинално.
 Трябват ми малки подаръчни торбички от органза - около 10см високи. Евтини, че са много като  брой - 40  , по възможност около центъра.

Провери в магазинчето за опаковки и т.н., за което Ерин спомена на последната страница, в уличката до пицария Ориджинале в Стария град.

# 688
  • Пловдив

Виждала съм в Бижуленд и в Пандата в Тракия срещу поликлиниката.

# 689
Изирвам този пъзел: http://www.kristaltoys.com/pyzel-60-elementa-aladin-i-jasmin-na- … 26867-p-7723.html
Проверих в Комсед, Хипото, Джъмбо но го няма. Идеи ?

Общи условия

Активация на акаунт