90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Пета!!!
   bouquet
Здраве и здрави минуси!!!

# 16
Да се запиша, че сте много бързи  Mr. Green
Чета сега, после ще пиша...
Готвих си за вечеря остатъка от пилешкото с гъби, морков и домат. Не беше много вкусно ама го изядох. Утре варива, мисля ориз да ям с грах, царевица и морков, а за вечеря ще ходя да търся нахут в Лидл.
Не съм се теглила отдавна, мисля след плодовия в неделя, но не очаквам голям минус. Нещо се стопираха при мен нещата, но важното е, че ми е леко и се чувствам добре, храня се разнообразно и вкусно  bowuu

# 17
Благодаря за новата тема.

# 18
  • София
Добър вечер,
Тинки, благодаря, че се грижиш за нас  bouquet  bouquet
Genni, браво за големия минус Hug
Мими, да можех да ти пратя от ориза, много вкусен стана, аз за втори път през живота си готвя и то, от както съм на диета Mr. Green
Джули, Heart Eyes
Днес за втори път си носих в работата кутийка и си я вадя в 12 и си хапвам като пич. Половината салата, другото режимно и ФЧХ. За утре, ама грам идея нямам какво ще ям, не мога да пробвам само на сладко Sick та предполагам хляб и салата ще бъде. Аз вече втора седмица наблягам на зеле, броколи и карфиол, не нарочно, а това ми се яде. Иначе от тях почти винаги съм на малък плюс - явно задържам вода.
Ами, хайде лека нощ и до утре Hug

# 19
  • Бургас
Пу и аз тук Laughing

Гледам за винце се пише и аз много го уважавам, но предпочитам мъжко тежко вино, сладки не са по вкуса ми Sick. Тук имам един патрон топ декоративен зареден с една бутилка червено винце на Тодоров, днес мислех да го обезчестя, ама съм страшно уморена и ще лягам вече.
Малката заспа време е и аз след нея.
Лека нощ Hug
П.п. от 40 мин. го пиша тоя пост и 10 нови отг. сте навъртяли, накой и бутилка винце мож е изкъркал през това време hahaha

# 20
  • Бургас

Иринитка какъв катък купуваш от нашите магазини, харесваш ли на БОР ЧВОР! Цеденото мляко на тази марка много ми харесва за млечна салата....не съм гледала съставаааа, дано не е нережимно....
Иринитка сериозно се замислям за нова врътка....от коя дата предлагаше ти? Омръзнал ми е режима, но друг с толкова лапане не виждам Wink

Аз също харесвам на Бор Чвор, но утре ще проверя дали Маджаров имат катък. Много харесвам киселото им мляко.
А за новата врътка мисля към края на октомври. Нека да проверя как ще се падат празниците и ще пиша. Добре ще е, ако на Нова година е белтъчен, нали newsm78. Май няма как да съчетаем с белтъци и на Никулден?

# 21

Иринитка какъв катък купуваш от нашите магазини, харесваш ли на БОР ЧВОР! Цеденото мляко на тази марка много ми харесва за млечна салата....не съм гледала съставаааа, дано не е нережимно....
Иринитка сериозно се замислям за нова врътка....от коя дата предлагаше ти? Омръзнал ми е режима, но друг с толкова лапане не виждам Wink

Аз също харесвам на Бор Чвор, но утре ще проверя дали Маджаров имат катък. Много харесвам киселото им мляко.
А за новата врътка мисля към края на октомври. Нека да проверя как ще се падат празниците и ще пиша. Добре ще е, ако на Нова година е белтъчен, нали newsm78. Май няма как да съчетаем с белтъци и на Никулден?
Ок, проверявай и да почваме, на коледния банкет не мога да отида като прасе.....ще се въртим наново май Simple Smile На Нова Година за мен не е най важно яденето, а купонът Simple Smile, за Никулден у Кръстника винаги ще намеря какво вкусничко да хапна.....само да е живот и здраве Simple Smile

# 22
  • Бургас
Мими, речено-сторено! Да започнем на 26.10? При това положение на Никулден и на Нова Година сме на белтъци, на 24.12 - варива, 25.12 - въглехидрати.
Съгласна?

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 22:11 от Irinita

# 23
# 24
Мими, речено-сторено! Да започнем на 26.10? При това положение на Никулден и на Нова Година сме на белтъци, на 24.12 - варива, 25.12 - въглехидрати.
Съгласна?
Иринитка, перфектна си....как така го нагласи....на 26.12  седемдесет годишния юбилей на свеки...........на ПЛОДОВЕ Grinning Grinning Това не ме притеснява обаче Simple Smile

# 25
Много сте бързи и нова тема сте направили.
Гени Честит минус.

Днес ядох ориз и картофи, ще видим утре какво ще покаже кантара, аз смятам, че последно време задържам вода нещо.
За утре ще ям пълнозърнест хляб с лютеница
И за вечеря ябълков сладкиш и РЧШ.

Лека нощ на всички.  Hug

# 26
  • Бургас

Иринитка, перфектна си....как така го нагласи....на 26.12  седемдесет годишния юбилей на свеки...........на ПЛОДОВЕ Grinning Grinning Това не ме притеснява обаче Simple Smile

И к'во праим ся? hahaha hahaha

# 27

И к'во праим ся? hahaha hahaha
Почваме, дано в работата поолекне и ми се доготви пак Simple Smile И пак буркани, кутии Simple Smile

# 28
Мрън, гладна съм. Многоооо

# 29
  • Русе
Айдее и аз у кюпа .. Mr. Green
Тинки  Hug    bouquet
Ауу, и аз обичам винце, червено, но като Мая - тежко, сладко също бих пила, но без мИзе, с цигарки...  Crazy
Курдов и аз обичам черния на Лидл с портокалови корички, но и този с малини и карамел също е много вкусен.   Hug 
Ок, Стаси, ще пробвам и на Олимпус...  Flutter  Сега видях, че сме фенки на едни марки винце...
За утре съм планувала менюто, дано няма издънки  Laughing
з-банан и кафе
о-ориз с нахут, фпх, домати
в-патладжани и тиквички на фурна с кисело мляко
Хайде лекинка, ще ви фърлям по оче  Heart Eyes

изгарящата и аззз...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт