90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Мрън, гладна съм. Многоооо
Juliette14 Hug
Добре дошли в отбора! Joy И аз!
Пия чай и се самоизтезавам: гледам "Кралят на тортите". Като ще е "сладък" деня, да е такъв изцяло Joy

# 31
  • Русе
Juliette14 Hug
Добре дошли в отбора! Joy И аз!
Пия чай и се самоизтезавам: гледам "Кралят на тортите". Като ще е "сладък" деня, да е такъв изцяло Joy
Станахме три ..  Joy
И аз пия чай...   Hug  Ама ти верно се изтезаваш, аз изключих телевизора..  Mr. Green

# 32
  • софия
Тинки,   bouquet!

# 33
  • планетата Земя
И аз новата тема.Утре точа зъбки за въглехидрати

Не беше много вкусно ама го изядох.

Ей,така като стане е кофти.И на мен ми се е случвало.Но вече няма накъде друго и го изяждам

Hug Держи

# 34
  • Targovishte
Айде момичета стига сте мечтали за вина, торти и т.н гушнете човека до себе си и да ви завивам  Hug

Лека нощ на всички  Hug  bouquet Hug

# 35
Мими не пиша много често на последък, но ви чета...
Виното, колкото повече отлежава-толкова по-хубаво става  Laughing
Ако с Иринита започвате нова врътка-с вас съм  Peace
Няма да се ограничавам много, имам 2-3кг.да изчистя и като се храня в режим ми е по-лесно   Peace
Пък и както каза ти за празниците и банкетите да сме във форма   bouquet

# 36
Имах един тлъст плюс от онзи ден, но кантара днес ме зарадва, че съм го изчистила  newsm44 Сега остава след плодовия да видя най-после и 63 на дисплея  Grinning

Милена днес сме въглехидрати с теб, нали? Какво ще хапваш на обяд? Аз още не съм го измислила. Най-вероятно ще си купя нещо готово, но като не знам какво искам  Grinning Много е сложно така. За вечеря ще правя палачинки с домашно сладко от сини сливи, от сега им се точа значи  hahaha

За снощната вечеря варива правих салата от нахут, който бях накиснала от сутринта и след работа само го сложих да се свари на пара, грах, домати и чушки. Стана много сполучливо и вкусно  Grinning

# 37

image posting
Ир, къде е кафето

upload pics
закуска

post a picture
Отивам да ви чета много сте писали. Днес на обяд цвекло с морков и нахут, за вечеря цвекло с извара.

# 38
  • София
Добро утро!  Hug
Доволна съм, че задържах минуса, въпреки че прекалих снощи със сладкото!  Grinning
Днес съм на плодове - грозде и ябълки.
Морска вълничка, 27 ден и - 5.900 кг. Много съм доволна от резултата!
Досега все правех диети, от които бързо свалях и бързо качвах килограмите обратно.
Доста умувах преди да започна, но явно не съм сгрешила.  Wink
Успех на всички и хубав, макар и дъждовен ден!

# 39
  • София
Добро утро,
Пешеходка, отново усмихна деня ми Hug
Ир, днес я няма с кафето newsm78
Иринита, Мими, Вили, ще си разменим местата, аз на 23.10 приключвам, а вие почвате нова врътка Grinning
Днес 77 ден и съм 77 килограма Joy, за последния почти месец съм свалила само един килограм, но се чувствам перфектно Laughing
Менюто е грозде за закуска, обяд салата и хляб, а за вечеря нещо купешко ще бъде, но не съм го измислила.
Времето е гадно днес, пак вали, но дано поне е хубав деня ви  bouquet Hug

# 40
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА
  Hug Hug Hug Намерих си кафето - в старата тема отишло, но си глътнах малко, да има и за другите. А кроасанчето - мммммм, само го помирисах   bouquet

ПЕШЕХОДКА
  Hug Hug Hug Ти явно имаш някакво шесто чувство, дали не си екстрасенс  newsm78 Тази сутрин ме събудиха не с бормашина, но с рев на един стар камион - в 4.30 се опитваше да запали  ooooh! Благодаря за усмивката, за закуската и за красивото девойче, което я поднася.

Тази сутрин очаквах да съм на плюс - снощи въобще не огладнях, чувствах се подут, даже трудно заспах. Но - Кантарев отчете минус 200 грама. Супер доволен съм.

Менюто за днес: З - грозде розе, О - сурова наденица извадена от фризера и пъхната във фурната плюс салата зеле и моркови; В - ориз със зеленчуци от вчера и салата зеле пак от вчера (на какво ли ще прилича, при положение че е и овкусена  Sick Sick)

Въпреки че навън е студено, мрачно и мокро - желая ви един прекрасен ден   bouquet  bouquet Hug Hug  bouquet  bouquet

# 41
Добро утро Hug
След плодов -0,500гр.
Днес белтъци и менюто се измени на:
З: банан
О: пържола, кюфте, салата и ФПХ
В: кюфте, салата

# 42
  • софия
Добро утро!Днес + 400,менюто е: закуска- ябълка, обяд и вечеря ориз със зеленчуци, картофена салата и фпх за обяд.
Усмихнат ден!

# 43
Добро утроооо, при нас духа яко, пак съм схваната, Курдов завива ли ни снощи???? АААА завил ни е, но аз съм ллегнала преди това!
Вили ще я почваме, то се е видяло.....Иринитка и ти се стягай....бавно и славно, ние трите се движим около едни кила 56-57....ама Вили май е височка.... Simple Smile Simple Smile
Днес
З грозде
О ще съм на презентация и там ще е с обяд Shocked
В имам постно прясно зеле, но аз го мразя, а пък стана вкусно hahaha hahaha
Хубав ден, моят ще е иди ми дойди ми....след обяд са ни помъкнали и на профилактични прегледи....стискайте палци Praynig

# 44
  • Стара Загора
Добро утро  Hug
Гени да те поздравя и аз за минуса - усилията дават резултат  Peace
Вчера менюто беше 
З-пропусната
О-пълнозърнести пърленки със зеленчуково ядене
В-една топка моцарела отново със заленчуците
За днес взех риба Хоки- ще я пека на тиган

Тук заваля-няма да се излиза  Sad

Общи условия

Активация на акаунт