90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Гени, чака ме снимки Mr. Green hahaha Joy.
Кафето на Ир и аз го открих в старата тема, ама нали бързах да ви събуждам и не видех.
Алоуууу групата от  56-57 килограмовите от 26.10 и мен ме пишете.
Усмихнат и топъл ден от мен  bouquet
И не на последно място Тинки  newsm51 за новата тема.

# 46
Ехеее добро утро дружинка Simple Smile Прекрасно кафенце със закуска сте си спретнали  smile3503 Спорен и усмихнат ден на всички  smile3525
Менюто за днес:
З:праскова
О:леща, едно малко картофче, салатка домат и краставичка и ФПХ
В:същата, но по-малко количество  smile3506

# 47
Хайде и аз тук
Тинки   bouquet
След вчерашния белтъчен +0,600,менюто беше
з-1 банан
о-0,100 гр сирене+салата от 1 домат,1,краставица и 3 печени чушки,овкусена с 2 л зехтин и малко сол+0,20 гр филия хляб пълнозърнест
в-0,70 гр сирене+2 краставици и 3 печени чушки само с малко сол
Откъде този голям плюс,хайде де newsm78
Днес ще правя манджата с нахут на Папурчето,но без булгур
Хубав ден

# 48
  • У дома
Добро утро банда, снощи нямаше време да се включа hahaha Joy ММ се прибра и за награда, по път за дребо да е приберем от детската ни удариха на едно кръгово Banghead Banghead Banghead Днес ММ ще ходи по сервизи да се разправя, та той беше полудял, добре, че шофьорката беше а не шофьор, че тоя лудия щеше да направи някоя беля ooooh! Ама и той голямо посрещане, още не се е прибрал вкъщи и ни удариха, сефтосахме колата ooooh! Нищо, живи и здрави, разминахме се с малко, така че едни ламарини ще ги управят, и добре че дребчо не беше в колата Praynig
Аз днес не посмях да се премеря, снощи ядох френски сирена, и не искам да се отчаям от Кантарев, мноого се чудя дали да не се премеря след последният воден.
Днес варива: З-вода с мед и лимон, кафе и плод(сливи или круши), О-киноа и салата, В - същото. ТАка да не ми допада тая киноа, но какви минуси имам от нея, та да изчистя пораженията Blush Вие как готвите киноата, горчи ли ви? Аз съм е сварила и е добавям към салатата, ама хич не ми е по вкуса Sick
Пешеходке, ще ви кажа на аз на вас снимки със Стаси, къде го измисли и тя hahaha Joy
Мими, ти пък и колан си слагала снощи Joy Joy Направо ме разсмяхте сутринта Hug
Нели, сиренето не е било ОК, затова си задържала вода, днес ще падне Peace
Лек и усмихнат ден на всичкии Heart Eyes
ООО забравих Тинки, Благодаря Ти за темичката  bouquet

# 49
Добро утро и от мен.
Да почета новата тема с един много задоволителен минус от 900 грама. Това се казва УАУ-ефектът на кантара след ВГХ ден.

Вълничке
, аз от години практикувам режимът, досега имам 3 изкарани пълни врътки и една почивка.

Днес съм си вкъщи и съм на плодове. Започвам с билков чай и една червена ябълка. За по - натам имам още 3 ябълки, 2 банана, грозде и микс ядки.

Желая ви хубав ден!

# 50
Нели, вероятно е от млечните. Много са солени, има какви ли не добавки освен млякотуо и си прекалила в количеството. Аз за това не ям млечни, или го правя мноооого рядко.
Гени, малкото зло е било. Важно е, че сте живи и здрави, ламарини се купуват и поправят Hug. Аз киноя готвя като я кисна предварително за да я варя по-малко и да запази полезността, не би следвало да горчи newsm78
Хриси, какво яде на ВГХ? Страхотееен минус, все така да падат килограмите
Банда, малката втори ден не иска да яде. Нито мляко, нито пюре, нито плодове...нищичко.Хапва по лъжичка-две и толкоз. Гени, ти кога даде риба, че се чудя дали да не я пробвам с нея?

# 51
  • У дома
Изгаряща
Скрит текст:
на пюрето пише от 8мес, а тук всичко следят мноого стриктно, пюрето е сьомга със зеленчуци (мисля, че са моркови, карфиол,броколи и лук) и лимон, Лили се убива да го яде, супер много и харесва, само това от готовите вече купувам и едни спагети с моцарела, но слагам още, че тая вътре и е малко Joy Аз като цяло вече не купувам пюрета, ние сме големи и тя яде нашата храна-пюрирана, но имам в запас, ако случайно майка й я мързи да готви и няма нищо, яде тия готовите

# 52
  • Стара Загора
Hrisi страхотен резлтат  Peace
Гени важното е,че сте живи и здрави  Hug  Киноа с нахут съм готвила,не съм я киснала предварително,само я запичам.

# 53
Гени,
Скрит текст:
аз също не купувам пюрета, а приготвям всичко сама и намачквам с вилица. Тя е на 9м, но много претенциозна. Не харесва нищо млечно, от месото само пиле и заек и имам сьомга и пастърва та се чудя дали да изпека и да й дам със зеленчуци.

# 54

Добро утро, пиленца  Heart Eyes

Нещо започнах да качвам, 49,8 съм, най-високо тегло след края на режима  Laughing
Дано не стана пак 56 (така бях, когато започнах диетата)

Днес опитвам пак ядене на сладко за обяд и вечеря, да видим утре какъв резултат ще има.
На работа има двама души, които са рожденници, та имам 2 бонбона за обяд.
Вечерта ще ходя на балет, надявам се и от там да стопя някоя калория.

Желая ви успешен ден Hug  bouquet

# 55
Добро утро,
Няма да се меря аз. Днес на Тамара режима:
З - две гадни ябълки
О - домати, ПФХ и.. извара  hahaha
В - ябълки и грозде, ще ям два пъти, сакън да не остана гладна  hahaha

Пешеходке, ще ви кажа на аз на вас снимки със Стаси, къде го измисли и тя hahaha Joy
Гени, от Курдов видях  hahaha hahaha hahaha. Ама дай снимките де  hahaha
Дано се оправят нещата при вас, много е гадно това с колите, случвало ми се е и как мразя тези разправии  ooooh!

Мими, Вили, Иринитка, пешеходка, къде и вие пак на цяла врътка, девойки?  newsm78 Мими качила, ама вие си ги въртяхте тези килца и съм ви виждала на снимки, не ви трябва врътка  Naughty
Светле, искам и аз 50кг, ама уви... Сигурно съм пак към 54, страх ме е да се премеря  hahaha

# 56
  • Бургас
Добро утро!
Експериментът със сладкия ден отчете - 400 гр. Дали пък и домашния фитнес не е помогнал? Laughing
Обаче беше голям глад.
Днес
З - ябълка
О - катък с печен пипер и задушени есенни зеленчуци.
В - накиснала съм боб за чорбичка, че навън е студено и мрачно

Мими, Вили,pe6ehodche стартираме от 26.10.  Peace И аз имам 2-3 кг за сваляне, но с режима ми е по-лесно. Ама, точно  се въртим около едни и същи килограми, но с разлика от няколко сантиметра в полза на Вилянка. Pe6ehodche, ти от кой калибър беше? Joy
Ех, че групичка се заформяме! Супер!!!

Ирка, тази сутрин ти намерих кафенцето в старата тема Hug
Пешеходче, с нетърпения очаквам постовете ти! Hug Hug
Genni, както казват старите хора "Малкият дявол е бил". Най-важно е, че сте живи и здрави. Ламарини се оправят, Ей, виж на pe6ehodcheto колата стана като чисто нова. Hug Hug Hug
Hrisi, поздравления за минуса!! Успешен плодов!
Светле, балеринке прекрасна  Hug

Желая ви уютен ден!

# 57
  • планетата Земя
Милена днес сме въглехидрати с теб, нали?

Даааааааа.Менюто ще ми е

з-тиква
о-салата и пица със зеленчуци отгоре
в-пастичка+РЧШ

Още не съм си купила пастичката,а обикновено си приготвям всичко от предния ден.Та сега ще тичам с двете деца до сладкарницата,да не вземе да завали пак.Те пък двамата са хремави.Но ще трябва да притичаме

# 58
Добро утро!
Днес бях на пъпеш за закуска и "любимата" на всички леща Simple Smile Така или иначе утре яма къде да се меря, така че и с плюс да съм, няма да разбера. Но просто вчера можех да избирам между леща и картофи, а предния път бях на картофи и предпочетох леща. Тя е доста по-полезна.

# 59
  • Берлин
Добро утро и от мен.
Тинки,  Hug
Днес з-банан, о-грах с моркови и ориз + 2 домата, в - същата работа, но по-малко.
Гени, съжалявам,че така е стартирало посрещането. Нека всичко лошо, което ви е било отредено, да е отишло на ламарината!!!
Пак започна проблемът с пиенето на вода при мен. Насилвам се яко, подува ми се коремът..., но мъча и мъча.
При нас поне утихна гадният вятър. Вали сладко и напоително, само за винце и книжка е....мечти.

Общи условия

Активация на акаунт