90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 256
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • планетата Земя
Милена,може, защото и сиренето, и киселото мляко са млечни протеини.

Милена -  Hug може сирене и мляко, но все пак сиренето го ограничи до под или около 70_100 грама.

Благодаря ви.Аз досега и тях ги делях.Ще пробвам да смеся

Лека нощ

# 121
Стaси, Milena___  ,izgariashtata, ,
благодаря ви от сърце!!! Идеите ви ми допаднаха много и ще си направя последователно всички. То е лесно да се направи, трудно е да го измислиш.

Хайде и утре да мине и свършва работната седмица.
Лека нощ и утре хубав ден на всички

# 122
  • Калифорния, САЩ
    МалИИИИИИ, как съм се изложила вчера - в старата тема постнах кафето, че нЕмах време да чета.  ooooh! ooooh! ooooh!

Ето днес кафенце, пак без да ви чета  Cry:

# 123

images upload

upload gifs
закуска

pic upload
Ир, прощаваме ти ама ние си го намерихме кафето де.
Днес идея си нямам какво да ям.

# 124
  • Калифорния, САЩ
   Леле, Пешеходке, ако щеш вярвай, ама като видях първата снимка и като се ....  запрозявах, не мога да се спра.  Joy Joy Joy

Май е време за лягане, "напрасках се"  Blush с прочетения оттук катък, май Курдов бе споделил и сега ми е доста тежко. Сложих печени червени чушки, изцедено мляко, сирене, малко чесън и слънчогледово олио. А ММ си го хапна като гарнитурка към сьомгата, с авокадо и краставички  Wink.

Лек ден и до скоро!

И да споделя закуската си с вас:

# 125
  • София
Добро утро,
Ир, аз след като помрънках, че го няма кафето ти го открих Mr. Green. Благодаря за таз сутрешното  bouquet
Пешеходка, много сладки бебета Hug Hug
Аз съм болна едва стоя, всички изкараха вируса в къщи и накрая и мен не пропусна.
Днес по този повод няма да съм много режимна ще прибавя към плодовете, парацетамоли и чай с мед Sad
Не съм се мерила, а вчера не ми се ядеше и изкарах на хляб и салата, но малко и няма да се чудя на плюс.
Ами хайде, бързо и леко да минава петъка и да идва почивката. bouquet

# 126
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug мммм, благодаря

ПЕШЕХОДКА  Hug И аз се запрозявах  hahaha Страхотни бебчета и закуска  bouquet

ВАНГОБИ  Hug Бързо оздравяване

При нас е мокро, студено, мрачно и ветровито. Времето е само за нанкане до камината, но... не може  Cry Cry
Менюто: З - грозде, О - пиперена манджа, три ФПХ и салата зеле; В - шопска салата  newsm78

На мен ми предстои един много тежък ден - днес трябва да предам за печат вестника, два  различни плаката на две различни партии с по 33 снимки всеки,  две брошури и три вида листовки. Не знам дали чисто физически ще успея  Praynig Praynig

На вас ви пожелавам приятен ден  bouquet Hug bouquet

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 07:30 от kurdov

# 127
Добро утро, сладки, честит петък  bouquet

След вчерашния сладък ден (в почивка съм) имам _. Днес съм пак в нормата, около 48.3 съм, а вчера бях 49.8. Поне 1 кг съм свалила от сладкото, а колегите на работа ми се смяха и помислиха, че съм луда, когато им казах че искам да свалям 1 кг със сладко  ooooh! Laughing

Тръгвам към работа и ще пиша от там. Желая ви ползотворен и хубав ден.

# 128
Добро утро

Unforgotten`feeling`f Hug Hug Hug
Супер си, сега вече съм убедена че от сладкото не се дебелее--явно начина по който го ядем е грешен Mr. Green

# 129
Светлеееее, кафе с орхидеяяяя, обожавам орхидеи.....имам 8 броя  Embarassed
Пешеходка, Ир  Hug Hug.............искам динята на Ир! Naughty
Аз днес моля ви се в тоя дъжд съм на проверки......и си представям в планината колко ще е студено  Wear Umbrella cold cold
Закуската е грозде, имаме всякакви видове от вилата....аз много го "обичам" Sick Sick
Обяда неизвестен, вечерята топла крем супа от карфиол hahaha hahaha, представям си колко измръзнала и мокра ще се прибера Hug Hug
Тамараааааааааааааа Hug Hug, къде зачезна пак... newsm78

# 130
Добро утро, банда.
След вчерашния белтъчен имам +0,500гр. Или същите килограми от преди плодовия ooooh! Не знам какво се случва с този белтъчен напоследък, но все съм на +. Ям в грамажите, на обяд и ФПХ ям и не става  Sad
Днес бобов:
З: банан
О: грах с картофи и салата
В: грах
Светле, бравооооо, страхотен резултат.
Тук е ужасно мрачно, та с малката сигурно пак няма да излизаме, макар да трябва да отида до магазина някак. Хайде, отивам да правя домашен фитнес bouquet

# 131
  • софия
Добро утро.След бобов съм 0.Днес закуската беше банан, за обяд спагети с лютеница и краставица, а за вечеря кекс, бисквити и рчш.Не искам сладка вечеря, но от солената винаги съм на плюс.

Усмухнат ден!

# 132
Тук съм Миме  Hug
Нямах  време да пиша ,но ви наглеждам smile3530

# 133
Тук съм Миме  Hug
Нямах  време да пиша ,но ви наглеждам smile3530
Това е добре....следи някой да не кривне от пътя.... Hands Thumbsup

# 134
Добро утро  Hug

Днес съм на плодове за закуска ябълка, после май на банани ще я карам, че съм напът и ще е най-лесно.

Успешен ден с много минуси.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт