На пазар във Варна - 40

• 56 045
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Да, благодаря, но няма шанс до 10 януари да отида до който и да е мол. Целия град е вътре.
Благодаря ти още веднъж  bouquet
Въпросът ми остава Simple Smile

# 601
  • Варна
mari6a, виж в Мамс енд ми - в събота бяхме там, имаше малък базар за ръчно правени неща и едно момиче продаваше точно бебешки албуми, много красиви бяха. Peace Не знам докога е базарът обаче, да не е бил само за уикенда. Rolling Eyes

# 602
  • Варна
Здравейте,къде във Варна има голям избор на козметични несесери?

# 603
  • Варна
mari6a, виж в Мамс енд ми - в събота бяхме там, имаше малък базар за ръчно правени неща и едно момиче продаваше точно бебешки албуми, много красиви бяха. Peace Не знам докога е базарът обаче, да не е бил само за уикенда. Rolling Eyes
Днес е последния ден ,вчера бях там ,има мн.хубави работи
http://mamaiaz.bg/ratchno-izraboteno-koleden-bazar-18-21-dekemvri/

# 604
  • Варна
От къде мога да купя бебешки дневник? В центъра ме интересуват магазините. Да има разнообразие Simple Smile
Може би в Сладури  newsm78
Попитай ги по телефона.
Имат фейсбук страница.

Или фотото зад ДСК на Червения площад, на бул.Сливница.

# 605
  • Варна
Питах ги, чакам да пишат Simple Smile
Благодаря  bouquet

# 606
Някой попита за малки фигурки,сетих се че съм виждала много красиви в магазин Декора на ул.Драгоман,малко под адвокатската градинка вляво.

# 607
  • Варна
mari6a, за дневник по центъра и аз се сещам за детските магазини-Сладури и Биберон(там не знам има ли със сигурност). От Сладури вземах много хубав на  mamas and papas. В BOOKTRAIDING има. В Сиела също може да има. В хиполенд имат повече модели, а може и онлайн да поръчаш иначе в моловете в момента наистина е ужаааас ..

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 15:20 от eli70o0

# 608
  • Варна
Супер, благодаря за информацията!  bouquet

# 609
Кажете ми, моля, къде във Варна мога да намеря ориз Uncle Ben's? Или хубав ориз Басмати, който да не се слепва при варене? Около нас само ориз на Крина намирам, който изобщо не ми харесва. Благодаря ви предварително!

# 610
  • Варна
Кажете ми, моля, къде във Варна мога да намеря ориз Uncle Ben's? Или хубав ориз Басмати, който да не се слепва при варене? Около нас само ориз на Крина намирам, който изобщо не ми харесва. Благодаря ви предварително!
Мисля,че го видях последния път в Метро Simple Smile

# 611
  • Варна
Мисля, че в  Била съм виждала такъв ориз.

# 612
  • Варна
http://lafamiglia.cloudvps.bg/
Мнения за това заведение и по-специално за пиците им?

# 613
Uncle Ben's купих скоро от Кауфланд.

# 614
  • Варна
http://lafamiglia.cloudvps.bg/
Мнения за това заведение и по-специално за пиците им?

2 пъти го посещавахме вече с компанията и всички сме доволни. И двата пъти ядох една и съща пица, както и приятеля ми и много ни хареса Wink

Общи условия

Активация на акаунт