Коледна гобленарска игра "Коледно чудо"

• 13 547
  • 202
  •   1
Отговори
# 15
  • с.Николово, обл. Русе
Третата точка от регламента е комплект за бродерия, нали така?
Да, мисълта ми беше за готово малко гоблинче.

Последно - готово или комплект?  newsm78

Комплектче, което твоето другарче да си избродира с удоволствие.

Навихте ме ще участвам и аз. Дружината се заформя сериозна и много отговорна.

# 16
Здравейте, момичета! Вчера се записах за коледната игра, организирана от вас, но не се представих, и напълно резонно ме помолихте да го направя. И така, шия от 18 годишна, с дълги прекъсвания. С времето обаче гоблените станаха една от големите ми страсти. Имам ушити около 15 гоблена, някои от тях мъници, други големи, с които се гордея. Последно време прекъснах, тъй като имам две малки дечица, но мисля че Коледните празници са добър повод да се активизирам отново.
И понеже пиша за първи път, ще Ви помоля да ми кажете как да кача снимки на моите произведения.
Това е от мен!!!!! Ако имате въпроси, на Ваше разположение съм!!!!

# 17
  • с.Николово, обл. Русе
Boboli ако имаш качени някъде в пространството /snimka.bg; FB/ снимки на гоблените ти може да дадеш линк към тях. Не е задължително наново да ги качваш тук.

# 18
Привет и от мен момичета. didida съм. Направих си нова регистрация, защото след дълго отсъствие си забравих старата парола Blush. Благодарение на Роси разбрах за тази Коледна игра и с ваше съгласие, бих искала да участвам. Ако приемате дезертирали, ще се радвам отново да бъда сред вас  Heart Eyes

# 19
Такива дезертьорки като теб ги приемаме с отворени обятия. Ние не сме те забравили и ни беше мъчно че те нямаше дълго сред нас, но пък имаше уважителни причини. Сега си тук, отново сред нас и аз лично много се радвам за това. Добре дошла, Диде!

# 20
Дид, радвам се да те видя  Hug

# 21
  • с.Николово, обл. Русе
Добре си дошла отново в кюпа мило Дезертьорче  Hug

# 22
Бачийска, и аз се записвам Simple Smile За регламента дали може едно уточнение за готовото комплектче да е оригинал, а не домашна комплектовка, за да няма разочарования? Всички имаме различен вкус и собствено виждане за марки конци, цветове и т.н. Така ще е най-честно и равнопоставено.

# 23
    Радвам се,че Диди е отново сред нас!Обмислям дали да се запиша за играта.Има още време .А готовата комплектовка задължително ли да е коледна?

# 24
  • София
Заформя се много интересна игра.  Hug
И се замислям сериозно дали да се запиша (ако ме приемете, разбира се). Но има още  време, ще си помисля още малко. Желание има огромно, но времеее - то е кът  Mr. Green

# 25
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Дидида, мнооооого се радвам, че си отново на линия и за записването ти в играта.  Party
 Тедибеарм,  Hug
Относно трета точка - имах предвид малък комплект гоблен. Но да, аз лично мисля, че ще равнопоставено да е готов комплект.

# 26
  • Плевен
Записвам се! Grinning

# 27

Оооооо, Пепи! Какво стана с това, че приключваш с игрите? Не можа за устоиш!?!?! Twisted Evil

# 28
  • Плевен

Оооооо, Пепи! Какво стана с това, че приключваш с игрите? Не можа за устоиш!?!?! Twisted Evil
Нещо такова. Grinning Аз съм почти готова ,само да си видя другарето и ставам дядо Коледа.Ми така де  HugНикъде не се вясвам ,поне в една игра да участвам.Забравихте ме.То всяко решение при мен е предпоследно WinkА и вие сте едни навивачки  Heart Eyes

# 29
Записани участници :
1. ba4iiska
2.  pticasprujina
3. Роси123
4.  donsita
5. Хриси
6. Нели Б
7. ania1
8. smarfietka13
9. Boboli
10. KoteVania
11.did did
12.ИнаТ

Дали не пропуснах някого?  newsm78

Побутвам темата с едно съобщение, че pepen се отказа от участието си поради лични причини. Надявам се всичко да се оправи. Все пак засега нищо не е фатално и записването продължава.

Аз за себе си съм решила какво да ушия - то вече е дори ушито, остава да го сглобя. Остава да пристигне и комплектчето, което съм харесала. Сладичкото е лесно.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 12:38 от ba4iiska

Общи условия

Активация на акаунт