Коледна гобленарска игра "Коледно чудо"

• 13 568
  • 202
  •   1
Отговори
# 90
И аз, и аз.... Crazy

# 91
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Аз вече си взех пратката.  smile3534

Благодаря на  mamaiasi за прекрасният подарък  Hug Hug Hug Hug  Довечера ще показвам снимки.

А като си взех пратката пуснах и моят подарък и утре някой да чака.

# 92
  • там където има винаги вятър
 Утре ще гледаме снимки  Wink

# 93
  • с.Николово, обл. Русе
Айде сега - утре. Още тази вечер чакаме отчет със снимков материал.

# 94
  • там където има винаги вятър
Аз пък ще трая до утре  ppp, че в къщи не мога да се вредя за компютъра, но и не искам  Naughty че като седна и ми отиде времето.....

# 95
  • с.Николово, обл. Русе
Аз пък ще трая до утре  ppp, че в къщи не мога да се вредя за компютъра, но и не искам  Naughty че като седна и ми отиде времето.....

Аз зяпам през телефона  Joy

# 96
  • при най-добрия мъж...
Аз участвам и в няколко фейсбукски коледни игри и на всяка снимка се радвам сякаш на мен са го подарили.Много е мило. Heart Eyes

# 97
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Днес пуснах подаръка за моето другарче в куриерската фирма и като жената тръгна да ми подава пакета за мен аз се стъписах - беше ОГРОМЕН в сравнение с моето пакетче. Дори я попитах дали е за мен, а тя : Нали ти си Христина Бачийска! Беше като упрек т.к. ме познава. Embarassed

И подаръка е от mama iasi, за който много, много, много благодаря!

От вън
Скрит текст:

И вътре : украшения за елхата и тагчето от пакета. Трябваше да го развържа.. Едното украшение е плетено на една кука. Уникално е.
Скрит текст:

За бродиране....  Май това ще ми  е първият оригинал Анхор.  Благодаря много...
Скрит текст:

А това беше гвоздеят : отзад има бутон и като се натисне свети и ми казва, че ме обича  newsm03

Скрит текст:

И всичко заедно, там се виждат и бонбоните - ефектни, стилни, засега неразпечатани...засега...

Скрит текст:

mama iasi, отново благодаря за приятната емоция и изживяване! Тези мигове са разкошни!

# 98
  • Юпитер- Сатурн
Дойде с това . Вътре се оказаха изненадите, за мое щастие само положителни , , . Щях да забравя сладкото .
И накрая, но не по важност Boboli благодаря за хубавия подарък и вкусните емоции.

# 99
  • при най-добрия мъж...
Чудесни подаръци! Почвам да се притеснявам дали ще се хареса моят  Grinning

# 100
  • с.Николово, обл. Русе
Страхотни са подаръците момичета.

# 101
Дойде с това . Вътре се оказаха изненадите, за мое щастие само положителни , , . Щях да забравя сладкото .
И накрая, но не по важност Boboli благодаря за хубавия подарък и вкусните емоции.

Удоволствието е изцяло споделено, Азарея! Радвам се, че подаръците ти харесват...😊😊😊😊😊

# 102
Лелеее, колко е красиво всичко... Heart Eyes....големи майсторки сте момичета  bouquet.Аз започвам малко да се притеснявам от това, което сътворих....надявам се да направя и аз приятна изненада  Blush

# 103
И така взех си пратката и тя е от не непознато другарче ,а от Незнайно другарче,защото няма нито име ,нито ник.Огромно благодаря за хубавия подарък ,който много ме зарадва.От къщичката се появиха два снежковци и едно сладко изкушение.Благодаря ти мило другарче(предполагам ,че това е Азарея).Ето и снимки.

# 104
И аз да се отчета! Страхотни подаръци си имам. Нямам думи да опиша вълнението от първото ми участие в Коледна гобленарска игра. С една дума: Благодаря, Роси!!! А ето и снимков материал.

Общи условия

Активация на акаунт