Грим 2

• 17 758
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • на Север
Янче, страхотен грим, много ми хареса колко нежно са се преляли лилаво и розово. Аз направих втори опит с опушения грим, защото открих, че съм имала черни сенки  Crazy .

иии, Малчо, страхотно е станало и много ти отива Simple Smile, а аз си мислех, че на светли очи, нещо не пасва. Остава да кажеш и сенките какви са

# 46
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето две предложения от мен:
- в розово

- в тюркоазено

# 47
Момичета ако имате проблем с бг-фотото пробвайте да ги качвате тук http://imageshack.us/ ...

Мерси, мерси Wink за сайтчето

Ама ти пак ни скри шайбата (така ли се казваше  newsm78) то мен ме е срам да се покажа  Wink
Страхотен грим  Peace а какво точно означава опушен грим Thinking че аз пак съм отсъствала от час по време на урока Embarassed

katyadjin - много размазано виждам снимките  Sad

# 48
  • София
Добре е станал опушения Малчо :0)  Много ми е мерак да се пробвам... обаче вс ене събирам смелост. Един път опитах и стана ужасно, но после като прегледах галериите и си видях грешките та за другия път ще знам.

# 49
  • София
Yanche много ми хареса лилавия ти грим!
Имаме абсолютно еднакви на цвят очи... трябва и аз да се пробвам с лилави сенки  newsm78
Я да ви попитам излизате  ли така гримирани, на работа например? За вечер ясно, ама за през деня ми се струва прекалени, остаряла ли съм  Embarassed или просто аз не мога да се гримирам така добре  ooooh!

# 50
Yanche, лилавият ти грим е невероятен! Толкова нежно стои и така хуаво си преляла цветовете един в друг! Браво!   bouquet Освен това смятам, че наистина тези цветове ти отиват - доколкото виждам от снимките, очите ти са зелени или пъстри (като моите) и лилавият цвят подчертава и откроява зеленото! А, имам едно предложение към теб - на този лилав грим защо не пробваш да сложиш цветна спирала - да кажем синя или лилава??? Мисля, че ще се получи нещо интересно... newsm78
Малчо - за пореден път ни смайваш! Браво!   bouquet Наистина великолепно се е получил опушеният грим! Малко ти завиждам, че така добре ти стои - с подобен грим аз изглеждам като пребита! Sad
Катяджин (извини ме, ако бъркам ника), твоите предложения също много ми харесаха - едни такива свежи и слънчеви! Браво и на теб!   bouquet

Над_таб, не си само ти - аз през деня също не бих излязла с много тъмен или ярък грим! Денем предпочитам светли цветове в розовата, синя или лилава гама, често слагам и кафяви сенки, но се старая да не прекалявам - наблягам на светлокафявото и бежовото, а тъмнокафявото използвам съвсем пестеливо, колкото да очертая окото или да сложа по-тъмна сянка във външния  му ъгъл. А вечер си позволявам повече "цвят" - сенки в сиво-черната гама или любимите ми червеникаво-кафяви!

# 51

katyadjin - много размазано виждам снимките  Sad[/tt][/size]
Това са ми възможностите, аз този път не се извиних за качеството на снимките, защото са от Web camera, ама май трябваше Embarassed

# 52
.......
Катяджин (извини ме, ако бъркам ника), твоите предложения също много ми харесаха - едни такива свежи и слънчеви! Браво и на теб!   bouquet

Над_таб, не си само ти - аз през деня също не бих излязла с много тъмен или ярък грим! Денем предпочитам светли цветове в розовата, синя или лилава гама, често слагам и кафяви сенки, но се старая да не прекалявам - наблягам на светлокафявото и бежовото, а тъмнокафявото използвам съвсем пестеливо, колкото да очертая окото или да сложа по-тъмна сянка във външния  му ъгъл. А вечер си позволявам повече "цвят" - сенки в сиво-черната гама или любимите ми червеникаво-кафяви!
Благодаряяяя Embarassed
 А що се отнася за въпроса бих ли ходила така на работа - ами да. всички предложения, които съм качила в темата, съм правила рано сутрин преди да тръгна за работа. Хората са свикнали да ме гледат така гримирана и ако се отклоня ме питат да не съм болна, защото съм бледа  Crazy

# 53
Аз докато се усетя и вие не само, че сте пуснали нова тема ами и доста сте напреднали.

Поздравления за Янче и Малчо!
Янче, страхотни сенки, цветовете много ти отиват. Очите ти никак не изглеждат уморени, а напротив - много е свежо!

Малчо,
много хубаво се е получил опушения грим. А как си мечтая за розов грим с черен молив  Crazy
Ще взема пак да се пробвам, че миналия път не се получи.

Аз вчера си купих пак някои нещица. Най-после се сдобих с лореалската двойна спирала, купих си фдт за проблемна кожа и пудра на манхатън. Този път се спрях на по-тъмен нюанс, защото идва лято, а лицето ми вече започна да потъмнява от висенето по градинките с малката. Не ми се даваха и много пари и затова избрах манхатън. За сега съм доволна!
А спиралата е просто невероятна! Препоръчвам я!

Откакто съществува клуб Гримче, не излизам негримирана - независимо дали отивам на детската площадка, на кафе или бар! И затова нямам нищо протв грима дори и като съм по гуменки - естествено съобразен с дрехите и мястото!

# 54
  • София
Благодаря ви за похвалите Simple Smile Самите сенки са много хубави - едни такива леко мазнички седят иначе са си сухи... абе немога да ги опиша , но са страхотни. Ама Пупа си е пупа. Ще ги снимам да ви ги покажа.

ето проба на опушен, ама на живо изглежда отвратително! На снимката изглежда по-добре, но така или иначе не ми харесва. Мисля че бъркам някъде...

Последна редакция: нд, 02 апр 2006, 14:33 от Yanche

# 55
  • София
а това е Pupa мечето. Онзи "лилавия" грим е правен с лявата колонка. Стъпката, която е самостоятелна е червило или там каквото е, ама е за устни... Моливите са черен и сребрист.

# 56
  • Все на втория етаж
Леле, момичета, колко добре умеете да се гримирате. Аз нещо напоследък изобщо не се справям. Sad Нямам време за експерименти и се мацотя съвсем малко в нежни цветове.

# 57
Тия комплектчета на Пупа-меченца и мишленца много ги харесвам.Изобщо Пупа е супер марка,само дето напоследък много трудно се намира Confused

# 58
  • София
мими23, на мен ми е подарък, но гледах че тука в Бонжур ги има (на пл. Славейков). Виждам че си в Холандия - ако си идваш скоро до БГ може да погледнеш...

# 59
  • Варна
Я, красавици!!
И ще взема да почерпя опит и компетенция от вас. Тенкя!

Общи условия

Активация на акаунт