Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 935
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
bubaleche, пускала ли си хормони на щитовидна жлеза?

# 406
bubaleche, пускала ли си хормони на щитовидна жлеза?

Да всичко е наред

# 407
Здравейте и от мен.Честито на мама Веси.Да и е жива и здрава малката кукла.
Йоли,много съжалявам и аз.Не се ядосвай.Може да е за добро.
Бубалече,ти прави ли пак тест,вече в закъснение?
Скрит текст:
Аз да измрънкам.Мъж ми заминава командировка цяла седмица,баш когато не трябва.Не,че нещо ще изпуснем с мойто ПКЯ,потвърдено от хормоните ми онзи ден,но пуста надежда.Мрън.
Пп.Някой знае ли какво се случва с Лоли?Естлар,навести ни и ти.newsm78

# 408
  • София
Честито на мама Веси, да й е жива и здрава принцесата, а на мама бързо възстановяване

# 409
Слънце не съм правила повторен тест днес, защото утре съм на лекар и там ще го направя, таква е практиката на доки

# 410
  • Враца
Бубче, зареди се със спокойствие и вярвай, че всичко ще е наред и ще превъзмогнеш атаките, дано пък след воторото раждане да махнат.  Praynig Simple SmileУтре чакаме отчет от прегледа. Simple Smile

Слънце
, с какви хормони и какво си установила, че сега тия неща ме вълнуват. Видяла си, че няма да имаш ову ли? Дано все пак да има, но да се забави със седмица, докато се върне ТМ. Нали при ПКЯ може цикъла да е доста дълъг.

Дими
, ти какво работиш, че каза, че си правила интервюта. Я кажи да не сме те гледал на екран тия дни. Wink

# 411
Феари това ще бъде първото нещо, което ще направя - да ви кажа какво е станало.

# 412
Фери,пусках на 3 ден хормоните.Пролактина ми е висок.Лх е по-високо,Денис каза,че не вярва да има О.Ми при мен не е по дълъг цикъла.28 дена си кове,при смяната на сезона ми се измества с ден,два,та общо взето м/у 28 и 30 е.Затова,ако изобщо има ще е точно тогава.Ама здраве да е.

# 413
Момичета доста ми се гади, дано утре доки ми даде нещо. Аз както не съм казала на шефката ако се наложи да си остана вкъщи, дано не се налага, ще има да крещиии не е истина просто. Ох как можах да попадна на такъв лош шеф. Знам че като ѝ като кажа няма да се зарадва, да ми честити,а ще каже ами сега аз какво ще пр, защо все на нея се случвали такива работи. Егоист. Страх ме е да ѝ кажа

# 414
  • до едно тепе
Бубалече задръж и не казвай тогава. За гаденето можеш да питаш за капки Вомитусхийл-хомеопатични са. А за паник атаките дали пък няма да ти е полезно алтернативното дишане. Мисля,че ще ти помогне да се успокоиш по-бързо, ако те натисне някоя атака. Ето това е алтернативно дишане http://www.palitrastyle.com/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8 … D0%B0%D0%BD%D0%B5. Опитай още от сега да го направиш, за да можеш да си сигурна как става. На мен докато бях бременна много ми помагаше да се успокоя, ако ме налегнат тежки мисли. Случвало ми се е да сънувам някаква гадост и да се събудя разтреперана и с бясно ритащо бебе в корема. Определено се успокоявах много бързо и бебето реагираше също толкова бързо. Peace

# 415
Лоли наистина съвсем изчезна Sad а Естлар трябва всеки момент да ражда вече май, терминът и беше в началото на ноември ако си спомням правилно  Heart Eyes

# 416
Йоли, аз влязох да се отчета, след като бях привикана, но добре че е Рокси да ни отсрами. Аз си ви чета, стисксм палци на всички и много се надявам тези, които са от дълго време да се отправят към отчетни Simple Smile А на теб силно стискам палци да намерите точната клиника и скоро да развееш двете черти Simple Smile

# 417
  • софия
Честито на мама Веси. Да е жива и здрава малката принцеса, а на мама бързо възстановяване!
bubaleche - на теб сега спокойствие ти трябва. Хич и не мисли за шефката си в този момент. Виж днес на прегледа какво се случва и се успокой. Пожелавам ти да имаш една лека бременност и да не се налага да излизаш в болничен, а когато дойде времето да и съобщиш новината - хич не се тревожи. Нямала да ти честити .... хич да не ти пука, ще мрънка - още повече да не ти пука. Имаш семейство и приятели, които ще са до теб и ще се радват с теб! За всички останали - пълен игнор!!! Ще чакам днес да пишеш само хубави новини  Hug
слънце87 - нали хората са казали, че точно когато не очакваш, се случвали най-прекрасните неща! Пожелавам ти и при теб да стане точно така и скоро да се похвалиш при нас!  Peace
Прекрасен и усмихнат ден на всички момичета  bouquet

# 418
Здравейте мацки наминавам да ви видя как сте? Пиша през тел и нямам емотикони но ви пускам розов прашец да се овъргаляте стабилно! baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Виждам има момичета които пият Инофолик имам половин кутия останала в срок до 08.2017 г ако някоя мацка го иска нека ми пише на л с . На мен вече не ми е нужен така че ще се радвам да помогне на някой! Хубав ден ви желая и ви пращам ритничета от Антония(така ще се казва нашата бубулечка)  bouquet

# 419
Софи, отъркалвам се в розАвия прашец, който ни изпращате с Антония   Heart Eyes Turn-l
woman, прекрасен ден и на теб  bouquet
Честита бебка на мама Веси  Party

Моята шефка, знае, че работим за бебе, и нямам никакви проблеми по този въпрос с нея, за което много се радвам  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт