Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 936
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Хахах, Скийтър, мерси, за талант не знам, по-скоро е от усещането, че в тази тема съм си като у дома

И аз така, и да ме гонят няма да мръдна от тук докато още има познати никове  Laughing

# 391
Багрят се в червено есенни листа и на теста втората черта
Берем плодовете на любовта на есен, лятото ще пеем приспивна песен

# 392
  • От Луната
Благодаря ви момичета, понякога се чувствам като последния мохикан тук, но после сещам че има и други, като мен, че и по-зле ... та и аз тук редом до вас, докато ме искате  Mr. Green

Добре дошли, на новите момичета, извинявайте че не ви отразих веднага, но малко са ми потънали гемиите Simple Smile и само минах да се намрънкам  Crazy .

Мислете заглавия до довечера, утре ще пусна анкетата Wink

# 393
Момичета и аз ви следя непрекъснато, въпреки че не съм толкова активна като вас  Embarassed
Но е прекрасно, че има такива форуми и се споделя толкова много информация, съчувствие и разбирателство, че иначе сигурно щяхме да полудеем Simple Smile
Аз днес не издържах и си направих едно тестче на 10-ти ден след О. Естествено, отрицателен. Ама защото от 23-ти някъде ме болят яйчниците, а никога не съм имала ПКЯ и много се надявам да е от разтягането на матката  Praynig Praynig Praynig Ще трябва да се заредя обаче с търпение още няколко дни. Толкова е досадно това чакане... Стискам палци на всички нас и дано скоро някоя се похвали  Peace

# 394
  • софия
polin4eto - дано си права, но се съмнявам. И аз имах болки в кръста, днес нещо-не, подут корем и гърдите хич, ама изооообщо не са дори напрегнати... то ще се разбере до неделя. За нагревките не знам, дано някое момиче, което е наясно се включи.  Hug
y♥♥li - съжалявам за лошите новини. Дано другият месец е вашият!  Peace
kеit - успех и на теб! Дано скоро всички пишещи тук се засечем в отчетни!  Praynig
Blue_cloud - дано не е генетична причината и всичко да е о.к. Страхотни заглавия си дала - Браво! На мен ми харесват и трите!  Hug
Queen bee  - невероятни предложения, особено първото  Party
Rott - леле 10 ден след О. Браво на теб. Аз нямам смелост да си направя тест, знам, че ще е отрицателен и не искам да виждам самотната черта. Успех ти пожелавам и дано скоро да споделиш радостната новина!  Hug

# 395
  • Враца
И на мен ми харесват всичките заглавия, как ще избирам в анкетата не знам. Предварително да се извиня за грешките, но съм през телефона.
Аз също се чувствам по-добре като има с кого да си споделям воли и неволи. Гуууш
Йоли, съжалявам, че така се е получило. В коя клиника сте били до сега и къде смятате да се изместите?
Скорпи, много жалко, че пак се е появил проблема с плешивите петна. Как го преборихте предния път. Направи пак същото. Жалко и за теста. Знам, че ти не искаше точно сега да е положителен, но аз все пак се надявах да ни зарадваш. Дано скоро пак си сред нас. :*
Скийтърче, как сте вие, станахте ли симбиоза с бебето, или все още се опознавате? Нощите ви спокойни ли са? Сподели с 2 думи. Simple Smile

За мен кво да кажа. Тъпчем си в нищото. Хем така ми е по-лесно, защото не ходим никъде и не правим нищо, но хем искам да се разбере има ли проблем или не. А ММ не знам кога ще намери време и свободни ден-два да отидем в Сф да пуснем СГ като за начало. От няколко месеца пък вардя да пусна хормони на 3-ти ден и все е събота или неделя, а тогава не ни работят лабораториите. Някоя от вас знае ли дали цога да ги пусна на някой друг ден? Втори, четвърти, пети? Че ако и този месец ми дойде на датата, трети ден пак ще е събота. Ако успея да пусна тези на трети ден, ще си взема и тестове за ову и ще меря и БТ да пусна един прогестерон на 7 ден след ову да видим да не би от него да е 12 дневната лутеална фаза и да не може да се имплантира ембриона (ако изобщо има оплождане).  В някои моменти успокоение ми дава и това, че миналия ноември имах биохимична бременност и, че явно има шанс да стане и да нямаме проблеми с ММ, ама дали реално си се успокоявам, или е по-добре да не го правя не знам. Та такааа... Изповядах се вече, може да спирам.

Бубалече, как си ти днес? Ако ти се говори за това - какви са паник атаките ти? От какво така се получават? Опитай се да си спокойна и дано бременността те "балансира". С предишната бременност как си била, имала ли си ПА?

# 396
Фери, ако не можеш на 3ти, по-добре ги пусни на 2ри ден, от колкото на 4ти.

За мъжете е противопоказно да се претоплят, затова сауни, горещи вани, горещи душове и т.н не са препоръчителни при опити за забременяване. Мисля, че диклак и сродни също не са особено препоръчителни.
Рот, пожелавам ти тези дни да ти се появи втората чертичка  Wink
Йоли, съжелявам мила  Hug

# 397
Йолиии  Hug 

Да кажа, че Весето е горда мама на Яна  Heart Eyes
В 17.40 се роди и нашата Яна! 3500, 50 см. Да ни е здрава! Тоолкова е топличка и сладка!

Пчеличке, това за диклака не го знаех  Thinking моят ММ от няколко седмици го боли крака и периодично пие Дексофен  newsm78

Заглавията са чудни, не знам как ще се избира, но пък ще се ползват и за другите теми  bouquet

# 398
Здравейте,  doh цяла тема сте изписали докато аз правя интервюта и съм заета с други служебни въпроси.
Не сме си направили нито шейх нито принцеса - лелята дойде не чакана.
Ще се опитам да наваксам с четенето в края на седмицата. За сега можах да открадна минутка........
Честито на мама Весе , да и е жива и здрава принцеса Яна.
Честити на виделите 2 черти и добре дошли на новите мами.

# 399
Честита Яна на Весето! Да е жива и здрава и много да я радва!

Магнетична - из листовката на Диклофенак
"Обърнете специално внимание при употребата на Диклофенак-Чайкафарма

- Диклофенак-Чайкафарма понижава фертилитета и това трябва да се вземе предвид при жени в детеродна възраст." В интерес на истината може и да съм се заблудила за мъжете, а да е било за жените. Питай в темата за мъжкия фактор  Peace
П.С. Много ти е хубава новата премяна  Heart Eyes

# 400
  • Враца
Честита Яна на мама Веси! Нека е здрава и да е най- спокойното бебе. Simple Smile

А да знаете дали имат негативно влияние Аналгин, Беналгин и такива аналгитици за мъжа? Че моя сигурно няма ден, в който да не глътне поне аналгин. Все го боли главата.

# 401
ferriy - и аз мисля, че 2-ри е по-подходящ пред 4-ти
woman555 - бях се подготвила, че ако е  отр. е, защото е рано. Не ми се чакаше и не издържах на изкушението. Хайде да ни се похвалиш първо ти след неделя и аз веднала след теб  Praynig
Queen bee - много ти благодаря, дано Simple Smile
Честито на мама Веси! Да им е жива и здрава
На мен гърдите са ми напрегнати и имам някакви болки ниско долу вече около 5-6 дни, а ми е рано за лелка (и не я чакам Praynig ). От август не ме е гледала гинеколожката. Дали може да е нещо гинекологично, някоя киста (те болят ли) и да не е Б? Малко ми е притеснено, ама няма да чакам до другата седмица. Май в неделя ще повторя теста. newsm78

# 402
Фери, за аналгини не намирам информация (негативна), но като цяло и мъжа и жената е редно да се опитат да сведат до минимум приема на лекарства при опити за забременяване (естествено, ако не е някое заболяване и се изисква терапия, но тогава задължително се съгласува с лекар).

# 403

Магнетична - из листовката на Диклофенак
"Обърнете специално внимание при употребата на Диклофенак-Чайкафарма

- Диклофенак-Чайкафарма понижава фертилитета и това трябва да се вземе предвид при жени в детеродна възраст." В интерес на истината може и да съм се заблудила за мъжете, а да е било за жените. Питай в темата за мъжкия фактор  Peace
П.С. Много ти е хубава новата премяна  Heart Eyes

Пчеличкеее  Hug  Благодаря и за двете  Heart Eyes   Ще пусна питанка в темата с мъжкият фактор  Wink

# 404
Феари на мен паническото разстройство ми се появи след като родих, паник атаките се изразяват в силно сърцебиене, чувство на прималяване, чувство, че всеки момент ще припадна, стяга ме главата и започвам да стискам зъбите. Абе гадна работа. Днес е първи ден без антидепресанти е избутах го без никакви проблеми, дано и занапред е така. Ако си се чувствам добре хич няма и да подновявам приема им.

Момичета малко ме е срам да питам, но дали е възможно от фолиевата киселина изпражненията да променят цвета си. Сутринта много се уплаших, защото цвета беше един клони към черно дори. Знам, че при приема на желязо се получава това нещо, но не помня от фолиевата. Дано всичко е наред и това да не е предвесник на нещо лошо. От днес официално съм с един ден закъснение

Общи условия

Активация на акаунт