Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 937
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря, момичета, за топлото посрещане  Hug Hug Hug

Приятен ден на всички  bouquet

# 376
Добро утро момичета.  bouquet Не съм писала отдавна , но следя развитието както при новите , така и при старите съфорумки Simple Smile Минавам да наръся обилно по случай влизането ми в 5-ти месец: babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Искам само да кажа на по-новите в бебеправенето момичета, че когато търсят причината за това че бебето не става - винаги да имат 1 наум , че проблем може да има и партньора - качеството на войниците им много зависи от антибиотици, хапчета за кръст,антидепресанти , дори и настинка с  висока Т - не го подценявайте това  Naughty. И нищо не пречи, когато вие приемате добавки и ( правите тестове за О, мерите БТ и т.н. ) - да им давате и на тях нещичко - било то бабини зъби , спимен, фолиева к-на  и дори антиоксидант като Неоксид-а , който дори ще им вдигне малко имунитета зимните месеци:) smile3521 smile3521 smile3521
Скрит текст:
Аз до ден днешен съм убедена, че проблемът при нас беше именно ММ, който тотално се беше залежал и надебелял, боледуваше по-често  и доста по-сериозно дори от детето , а диклофенака и мидокалм-а ги взимаше като бонбонки #Crazy #Crazy #Crazy
bubaleche - избягвай основно зелен,черен, градиски,малина ...... Липа-та е ок , а ако пиеш по един чай -спокойно си пий лайка, мента ( един чай не може да ти докара контракции , както и да го погледнеш- нито пък 1 кафе в интере на истината). Шипката го избягвам , защото запича . За гърлото Хомеожен 9 ( изписано ми е в 6 седмица - хомеопатично за смучене . Също може да пробваш рецептатата с джинджифил и мед.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 08:49 от paulieM

# 377
  • софия
danger#scorpion@  -  Hug Стискам палци за утре. Дано всичко е наред и съвсем скоро да ни се похвалиш с предновогодишното си чудо  Peace
bubaleche  радвам се, че писа! Чудех се къде изчезна  newsm78 . Както са казали хората: спокойствие и топла храна... Почивай си ако можеш повече, хубава книжка, хубав филм и всичко ще бъде наред  Peace За чайчета не знам какво да кажа - аз не обичам и не знам как влиаят!  Hug
paulieM - взимам си от прашеца! Вярвам, че е силно заразен  Laughing
Момичета, на мен колкото и да не ми се иска да го призная, май ще ми дойде този месец. Всички симптоми са налице и просто вече си чакам лелището този месец.
Пожелавам успех на всички и дано скоро някоя се похвали с две чертички!

# 378
Привет момичета-кокичета  Flutter

Бубалече, аз също потвърждавам за чайче лайка и мента  Peace
woman555, нали знаеш, че признаците на цикъл, могат да бъдат и признаци на Б., така че нищо не се знае  Flutter
Аз бях така януари, корема ме болеше, подут, кръста ме скъсваше, гърдите не можех да ги пипна и цоп две черти  Crazy

paulieM,отъркалвам се в прашеца ти 261uu
Като заговори за болен кръст,  ММ сега ходи на нагревки, понеже има болежки в кръста, та тия нагревки дали съсипват по някакъв начин качеството на войниците  Thinking И от време на време си маже кръста с гелове от типа Фастум или Диклак. Дали трябва и тях да избягва Rolling Eyes

# 379
  • От Луната
Привет,

аз имам лоши новини, няма да е този месец нашата процедура  Tired Tired Tired!

Има две ВАЖНИ неща:
1. Още нямаме предложения за заглавия? Развихрете се ...
2. Под този ред слагам бъдещите мами, които са били с термин Октомври. Да се явят на отчет!  Mr. Green
emma-smith  / tupunger4e / Bad_girl / malachika / Michelle Petrova / bebo28 / sunnyyyyyy

# 380
yooli Много съжалявам ,стисвам от сега палци за другия месец  Hug
Аз мъдря заглавие ама нещо не съм от най-идейните ..

# 381
  • Варна
Йоленце, какво стана?
Облаче, какво каза Калчев? И аз като теб съм при него, но имам час и за Надежда, та много се чудя как да постъпя. На теб обадиха ли ти се от Надежда?

Аз малко от балкона ви следя, че ми е нещо сдухано. Никакъв напредък при нас. Тия дни би трябвало да овулирам, но дори секс не ми се прави, като си знам, че нищо няма да стане. Събирам сили за епичната битка на титаните - разбирай разговора с ММ, за това да се мята за трета СГ и да подаваме документи за инвитро...

Виждам, че има много нови момичета - на всички пожелавам много бърз траснсфер към отчетни Simple Smile

В добавка към ПолиМ - професията на мъжа също има значение - ако е свързана с много заседяване - шофьор, програмист, имайте си едно наум и направете СГ по-рано.

# 382
  • От Луната
Какво стана, ами голямо нищо. Няма донори, материала е свършил, търся нова клиника  #Cussing out

# 383
  • София
Йоли Hug дано скоро намерите.

# 384
  • Сливен
2. Под този ред слагам бъдещите мами, които са били с термин Октомври. Да се явят на отчет!  Mr. Green
emma-smith  / tupunger4e / Bad_girl / malachika / Michelle Petrova / bebo28 / sunnyyyyyy

Мама malachika , роди своето  бебе Константин, 3060 гр, 50 см., чрез спешно секцио на 10.10.2015г.
Мама emma_smith - роди своето  бебе Георги, 4050гр., 53см., чрез нормално раждане на 12.10.2015г.
Мама bebo 28 роди своето бебе ........, 3600гр., 51см. на 08.10.2015г., секцио.
Другите не са се похвалили каво се случва с тях дори и в отчетната ни.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 11:53 от roxanna

# 385
Кейт, не са ми звъняли още от Надежда, добре че има и други клиники, че ако чаках на тях  ooooh!
Ти колко време чакаше обаждането за час?
Калчев каза, че едната вероятна причина е ПКЯ, а другата генетична. Ако е генетична- ин витро, за ПКЯ можело да се коригира. Затова ПКЯ сега ще действаме, ще направя някои изследвания и да се надяваме, че не е генетичната причина.
Бях дала по-напред това предложение:
ТЕМПЕРАТУРИ, ТЕСТОВЕ И ОВУЛАЦИЯ- ВОДЯТ НИ КЪМ БРЕМЕННА СИТУАЦИЯ!
Ето и друго: Баба зима приближава и бременност ни подарява!
Като есенни листа падат тестове със втора положителна черта!

# 386
Облаче - супер заглавия и двете! Бих гласувала за есенното, че да изпозлваме още малко времето преди да дойде наистина зимата. Но със сигурност ако се избере есенното трябва да запазим някъде зимното, че е много хубаво и то!!!

Редакция - първото с големите букви съм го пропуснала хахахаха, забавно е, и то ми харесва! Имаш талант!

Йоли - тъпунгерчето бях гледала преди известно време, че не е писала във форума от първите седмици на бременността, не мисля, че ще разберем какво е станало.

# 387
  • От Луната
Рокси, благодаря  Hug
Облак, страхотни заглавия, както винаги!
Пъпешче, дано, звъня звъня и чакам някакви мелодии да свършат и барем някой вдигне ...
Скитър, аз ги прехвърлям, неизбраните заглавия, които са подходящи от предната тема, няма да загубим нито едно заглавие  Laughing
А за родилите, аз ги местя автоматично като мине месеца ... който се похвали похвали, който не, така остава.

# 388
Хахах, Скийтър, мерси, за талант не знам, по-скоро е от усещането, че в тази тема съм си като у дома, на шега на майтап повече от ходина черпя сили и информация от тук. Така съм си свила гнездо тука, че дори и да отлетя в някоя отчетна след време сигурно пак ще прелитам до тук постоянно  Simple Smile
Йоли стаж набрах в новите заглавия, черпя вдъхновение от сумати забременели тук потребителки Simple Smile Ха дано и нас ни огрее някой ден  Simple Smile

# 389
  • Варна
Йоли, надявам се това вече наистина да е последното изпитание пред вас!

Облаче, месец и малко чаках аз. Явно съм имала късмет. Дано резултатите от генетичните да са ок и да преборите ПКЯ.

Общи условия

Активация на акаунт