Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 986
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Аморе, благодаря, чул те Господ. И на теб успех, дано скоро има две черти и се мятаме в другата темичка. Хайдеееее, стиснати палци от мен.

# 76
Аморе, благодаря, чул те Господ. И на теб успех, дано скоро има две черти и се мятаме в другата темичка. Хайдеееее, стиснати палци от мен.

До 2 дни - или ще се похваля или ще рева! И ти- направи си тест утре сутринта ,и дано са 2 чертички  Peace

# 77
la principessa, да заедно сме Simple Smile
Чела съм, че в много ранна бременност се появава бяло течение около датата на Ц като симптом. Дано да не ти дойде  Hug Peace
Пп. Аз тихичко си мисля, че си бременна  Hug

И двата пъти имах прозрачно воднисто течение, което продължи до края на третия месец.Бялото е за МБ Simple Smile стискам палци на всички

# 78
  • От Луната
За всеки е индивидуално, аз имам всеки месец такова точно преди М. Тъй че не се нахъсвайте излишно... че от високо се пада много лошо  bouquet

# 79
  • Габрово
Не е правилно цял живот имам бяло Т имам дете на почти 9г Ноември живот и здраве правим,така че не заблуждавай с цветове има си изследвания, аз докато бях Б имах бяло течение като цикъл толкова силно и бяло на цвят и чиста МБ и ок кръвни.Докато сега нямах течение освен около ОВУ ЦС а имах трихомони.... Ум Peace Така че не съдете по цвят, консистенция има си профилактични изследвания там се вижда и невидимото  Naughty
Честито на всички късметлийки!

# 80
  • От Луната
Скорпи, всеки знае кое е нормално за него, аз имам деб два бяло пихтието течение, а МБ ми е чиста. Всичко си е до организъм и най вече до опознаване.

# 81
ЙО страхотна тема  Hug Hug Благодаря че си ме включила в списъчето  bouquet

При мен нищо ново освен че бяхме на изненадваща ваканция в Дубай с ММ и се надявам да сме си направили емирче  Laughing Laughing

Честито на мама Soumate  bouquet

# 82
Дими стискам палци, знае ли се може да сте направили и арабска принцеса  Wink

# 83
На мен ми дойде вчера. 30 дни този месец, за пръв толкова дълъг.
Към 26-27 ще съм пак на фоликуметрия да видим как ще се развият нещата този месец.

# 84
ЙО страхотна тема  Hug Hug Благодаря че си ме включила в списъчето  bouquet

При мен нищо ново освен че бяхме на изненадваща ваканция в Дубай с ММ и се надявам да сме си направили емирче  Laughing Laughing

Честито на мама Soumate  bouquet

Дими, как беше? Хареса ли ти в Дубай?

# 85
  • София
Успех на всички момичета, ще се радвам да чета за опитите и успехите ви !!! Ние също ще правим опити за бебе. Направихме си ПКК , аз пуснах и изследвания на хормона на щитовидната жлеза и изследвания на урината. Ходих и на мамолог. Хубаво е да се посети и зъболекар,но аз още не съм. Стремя се да се храня здравословно-не пуша и не пия. Опитвам се да огранича сладкото и кафетата, но изпитвам известни затруднения  Grinning Пия витамини от месец, които съдържат и фолиева киселина 250 мг. , което май е малко  newsm78  Това, което ме притеснява е че гинекологът ми не мога да го открия Sad последно съм ходила на преглед април, пуснах  цитонамазка и всичко беше наред. Предстои ни пътуване и имаме желание да сложим началото на бебеправенето там, пък останалото е Божа работа! Успех на всички!

# 86
Здравейте, момичета!
Някои от вас ще си спомнят за мен, с други не се познаваме. Пиша от преди обединяването на темите, но отдавна не съм влизала по ред причини.
В този късен или по-скоро вече ранен час влизам, за да споделя с вас, че преди минути видях втора чертичка, вече много видима, тъй като на предните ми два теста беше доста бледа. Днес ми е 17-ден от доказана с категоричен положителен тест за овулация. Първи ден на последен МЦ-14.09, Овулация-30.09- на 17-ти ден от МЦ,когато направихме единствения опит с ММ този месец, нямали сме друг. При мен ЛФ е 14 дни, т.е. Днес се явява 3-ти ден закъснение според моите изчисления.
http://prikachi.com/images.php?images/771/8409771G.jpg
Това е тестът, който направих преди минути , на Престо.
Момичета, искам да благодаря на всички за подкрепата, която съм получавала от някои от Вас и да Ви пожелая всяка от Вас да изживе този момент, всички го заслужавате, някои го изстрадвате много!
Само да се представя на всички от новата тема, на 36 години сме и двамата с ММ, имам син на 8 години, опити правим от началото на годината, за първи път виждам положителен тест. Смятах този месец да правя ЦС, а ММ спермограма, бях се отчаяла много. На всичкото отгоре ми откриха TSH малко под нормата, та сега и него ще следя, но надявам се,че всичко ще е наред.
 Искам да вдъхна надежда на всички като мен, които са се отчаяли, щастието понякога ни спохожда когато най- малко го очакваме.
Йоли, специално за теб се моля да успееш в тази трудна битка и продължавай да помагаш с каквото можеш, защото е безценно! Възхищавам ти се!
Все още не смея да се зарадвам, защото както казва Йоли, от високо се пада лошо, а и още не осъзнавам какво се случва.

# 87
Късметлийка - тихичко честито!!! Много се радвам! Дръж ни в течение как се развиват нещата  Hug

# 88
Късметлийка, видя ли че късмета ти се усмихна - усмихни му се и ти Hug Тихичко честито и ти пожелавам една слънчева и безпроблемна бременност с ревящ финал bouquet

# 89
Честито и от мен Късметлийка, много хубава втора чертичка си имаш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт