Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 972
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
И ние сме с толкова, но за съжаление почти 3 г. няма бременност, но при нас и другите показатели са на долна граница!

# 166
Аз януари забременях от един единствен контакт, но къде и какво се обърка и до сега не мога да си отговоря  Sad
Сега от месец и половина приема някои добавки, и в началото на декември ще направи контролна , да видим какъв ще е резултата. Дано има поне малко подобрение  Praynig

Бананарама, а вие не сте ли пробвали инсе или нещо друго?

# 167
  • От Луната
Полинче, месец и половина терапия не е достатъчна. Сперматогенезата е около 90дни, т.е. реален резултат от лечението ще се види на третия месец.

# 168
Аз януари забременях от един единствен контакт, но къде и какво се обърка и до сега не мога да си отговоря  Sad
Сега от месец и половина приема някои добавки, и в началото на декември ще направи контролна , да видим какъв ще е резултата. Дано има поне малко подобрение  Praynig

Бананарама, а вие не сте ли пробвали инсе или нещо друго?
Чакаме фонда и направо икси!

# 169
bananarama, стискам палци да е по-скоро и с положителен резултат  fingerscrossed
Йоли знам, че е малко време, но контролната ще бъде чак декември  Peace
Пък дано не стигнем до контролна  Praynig

И сега да си помрънкам малко. Blush Сутринта ставам и като за добро утро, лелка-зелка подранила с два дена,  newsm29, и така ми се скапа настроението, ами че и на милото му развалих деня Grinning
Ама аз и не хранех големи надежди след като док видя 25мм неспукан фуликул на 13 ден. Дали изобщо имах ову  Thinking, засякох с тест две тлъсти черти пак на 13 ден, ама кой знае......
Абе продължаваме напред, дето се вика  yes

# 170
Здравейте, не знам дали някои от вас ме помнят, но преди време пишех.. Организирахме и направихме страхотно тържество.. Преди сватбата от нерви ми се случи да ми идва на 50-ти.. 60-ти ден, ходих на лекар  и каза, че няма проблем, че е от притеснение около организацията.. През това време не мога да кажа, че сме бебеправили сериозно.. Правихме си любов, но нито съм следяла овулация, нито БТ, нито лежах след полов акт.. Правехме, когато имаме време, искаме и имаме възможност.. Бебето не дойде случайно, за жалост.. И все още съм в клуба на мечтателите за бебче.. След сватбата заминахме на меден месец и лелката дойде по средата му.. Сега точно 32 дни по-късно си ми дойде отново, което малко ме успокои, тъй като цикъла ми се нормализира.. Дори адски ясно и отчетливо успях да усетя овулацията, но я изпуснахме понеже имахме ФИФА маратор вкъщи на ММ и приятелите му  ooooh! 3 поредни вечери  Whistling

Дадохме си срок до Нова година да опитваме и да видим, дали ще имаме късмет да забременея без стреса от изследвания и терзания за проблеми.. Имам вътрешното усещане, че всичко ще е наред и ще се случи.. Успех на всички и Йоли, много съжалявам да те видя тук все още  Hug Praynig

# 171
Здравейте на всички мами!
Нова съм във форума, от доста време го чета, най накрая реших да се регистрирам!
С приятеля ми сме заедно почти 6 години и вече все по сериозно обмисляме да си направим бебе. Единственото, което ме притеснява е че през Май бях на преглед при ендокринолог, откриха ми малко по-висока граница на ТСХ и ми изписа елтирокс. Това възможно ли е да повлияе на опитите ми за бременност, както и при евентуална бременност. Вече много силно желая да съм мама. Simple Smile все пак.
Лек и според ден на всички! bouquet

# 172
Поли,съжалявам за лелката
Моята също дойде днес  #Cussing out ,поне сега ще си запазя час за лекар да я видим тая киста  Twisted Evil
Днес не съм в настроение и ми се мрънка  #Cussing out #2gunfire

# 173
  • От Луната
Александрова, аз те помня, и съжалявам че така са се стекли обстоятелствата при вас. Дано сега на спокойствие да свършите работа. А ТМ е за бой, да го беше дръпнала в полувремето за едно бързо. Приятелите му, щяха да те похвалят пред жените си  Joy
Аз бях на пауза за 3 месеца и затова си стоя тук при вас, да се надяваме следващия МЦ да ми е последен и да ви ръся скоро с прашец  Praynig

patsy, здравей, и добре дошла. Колко беше ТСХ? Изследвала ли си всички хормони на ЩЗ? Ако само ТСХ е завишено, значи няма да повлияе на забременяването. Според мен обаче трябва да се пазите докато не го вкараш в нормите, защото по време на Б се покачва и трябва да се внимава. Аз имах същия проблем и го преборих за 3 месеца, е можеше и малко по-бързо да стане, ама уцелихме летния сезон и така. Не се плаши! Ако не е много високо, според мен може да си бебеправите.
Друго което може да направиш е да посетиш АГто си за една микробиология и цитонамазка, ако не си правила скоро. Може да започнеш и приема на фолиева киселина. И успех!  bouquet

Поличе, стискам палци тогава за декември!
Мишле, съжалявам за леклата  Hug, така се надявах за теб Sad

# 174
Разбирам Йоли, значи стискам палци и дано всичко е наред  Praynig Heart Eyes
Видях, че Soulmate е родила.. Кога разбрахме, че е бременна, кога роди  baby_neutral Страхотно.. Дa й е жива и здрава малката принцеса! Бързо възтановяване, да си се радват една на друга и всичко занапред да е прекрасно  Peace
Също и Скийтърчето.. Да сте живи и здрави  Heart Eyes newsm51
Да, пропуснах да кажа, че въпреки пропуска с Фифа-маратона, имах все пак надежди, но дойде лелището на рождения ми ден 19.10.. Надявах се на подарък изненада, ама уви  ooooh!

Съжалявам за лелките и на всички останали.. Ще дам на Скийтърчето дати сега Simple Smile

# 175
  • София
Александрова успех! Стискам палци да не чакате до януари, ама сгащи малко твоя, секс маратони а не маратони по Фифа! През ден и най-интензивно около овулация! Млади хора сте вие можете. Wink

# 176
Маце, поне в този форум ще ти се наслаждавам на коментарите.. Simple Smile Хареса ли ви тортата? Това за маратоните.. всико около моята овулация приключва... и след това пак.. от само себе си, той и идея си няма кога е.. просто така се получава.. Вземам се с ръце вече и ще си го съблазнявам, че да ви кажа подсъзнателна преди сватбата не исках да ми се случи.. Честно.. Много искам бебче, ама ме беше страх на сватбата да не се психясам, че може да ми стане нещо и да не се забавлявам истински.. Имам 2-3 познати, които загубиха бебчета, по не знам какви обстоятелства, но веднага след сватбите и... Както и да е..

Ще поработим по въпроса и ще видим  Joy

# 177
  • София
Разкошна беше,  все забравям да ти пиша.

Виж, няма как да не полудяваш от време на време, нормално е около бебеправенето, всички искаме да сме от ония аааа при мен от раз стана, ама не сме. Моя мъж си знаеше че се бебеправи и хич не съм го жалила да го съблазнявам или да се старая около него, той не че не е готов винаги. Wink.  Та не го жали много много, едва ли ще се оплаква от секс маратони. Ако ви е трудно вечер,  давайте веднага след работа.  Wink

# 178
Да си призная мен мисълта, че трява баш тогава.., ме натоварва повече май.. Но, няма мърдане! Обмислям след новогодишно да сменя и гинеколога.. Все повече познати ходят в Щерев, мисля и аз да опитам. Съвет за конекретен лекар?

# 179
  • София
Аз ходих при др. Коновалова. С две ръце я препоръчвам. Съветвам те по от рано да запазиш час, можеш и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт