Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 918
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Оуу Сладка отдавна не си се вясвала вярно  Mr. Green Много силно стискам да е положителен и утре и да направите кака малката сладурана fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Поспаланче мерси.  Утре ще пиша с новини. Погледнах от старата група вече има  мачи с по 2 дечица.

# 286
  • Габрово
danger#scorpion@, направи си тест за бременност. Определено не е нормално 1/4 превръзка цикъл, въпреки трихомоните, какво каза по въпроса АГ. От какво каза, че е кървенето? При всички положения след това на лекар, нямаш цикъл от 2 месеца.
Ммммм от множеството житейски драми, чак сега се освестих и замислям, т.к календара ми пищи всеки ден да въведа дата  Rolling EyesПоследно на АГ бях на 23.09 и имах кървене след акт и от пробата и прегледа останови трихомони. Тогава ми каза че това кървене не е моят цикъл.Цапа ми още два дни и на 26ми дойде ужж и беше няма и превръзка.Но заради зацапванията преди това и паразита реших, че това е М. Обаче сега няма никой.Може да е хормонално или стреса.Защото този месец имам 3 акта и то с пазене, няма шанс или аз така мисля.Замислих се чак днес и ми едно.... Embarassed срамно. Сега като вече не целим, ми закъснява, а предните 9месеца Подранява или на дата.
Почвам да се филмирам якоооо, а и момента не е за бебе, сложно е  Sad Грях ми е, тука всичките ми вие чакате, а аз мрънкам че не трябва  ooooh! И ме е страх.
П.п сега по си спомних кървенет беше кафяво чак черно (за пръв път в живота ми,само съм чела за такова) ако е от значение.Успокоих се като спря и спрях да мисля,т.к не целим.Ами сега  newsm78

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 23:09 от danger#scorpion@

# 287
danger#scorpion@, кървенето може да е било от имлантация или в дните на цикъла зацапване, ако има бременност, тя ще да е от миналия месец, та няма значение, че този сте се пазили. Все пак не се вкарвай във филм, правиш утре един тест през деня и ще си покаже. Дано резултатът в такъв случай да е отрицателен.

# 288
  • софия
Череша извинявай  bouquet, имах предвид Уомън, понеже беше писала за годините
- на 37 ставам следващия месец  Peace

# 289
  • до едно тепе
Погледнах от старата група вече има  мачи с по 2 дечица.
Мдаа доста повторихме Laughing а някои и потретиха Party
Скорпионче утре напишкай един тест. Хубавите неща често се случват точно когато най-малко ги очакваме Whistling
Живота ме научи, че бебетата идват когато си решат, а не когато са ни удобни Peace

# 290
Скорпи, ти миналия месец не прави ли тест?

# 291
Бубалече стискам за утре палци за солидно ЧХГ. Peace
Аморе според мен 21-22 е ОВУ дано е станало  Praynig
Късметлийка многооооо гадно, но пък със сигурност щом е станало веднъж ще има и втори и нека бъде до термин, горе главата момиче  Hug
Момичета, толкова се надявам една по една да бягате в отчетни в най-скоро време.Стига толкоз мъки,заслужихте си бебчетата-как искам една фея да нарече всички ви.
Аз много не смея да пиша,че то съм в едни драми едно море от "любов" и омраза. Вихър от ужасни стечения, че чак ме е срам да си кажа,ще ви го спестя.
Та пародийно аз да споделя как ми закъснява яко при все, че сме се пазили  като никога и съм в пълен шах.Защото нали ви споделих преустановихме бебеправенето и за мой ужас нямам цикъл още.
Срам не срам да питам  Embarassed :миналият месец нали бях ба АГ и имах кървене леко и той каза че не е цикъл това.След което имах М за един ден. Но си мислех, че е нормално предвид паразитите(трихомони).Грам не съм си мислила до днес за Б..... Обаче ретроспективно, като върна миналия месец цикъла ми беше 1/4 превръзка, а днес 4 ти ден закъснение.И ей така противно на правилата, знам че не трябва, си мушнах термометъра в Д и отчете 37.5 в първия миг викам си еее нормално значи ще ми дойде, после се усетих че не е 36, а 37 и....  Embarassed Някой замервал ли ей така от любопитство вечер, това нормално ли е?!
Благодаря, че ще ми изчетете глупостите,за което предварително се извинявам  bouquet
Ако О е била на 21-22 значи, че е на 5-6 ден от Ц. Това не е ли абсурдно? А винаги О ми е била м/у 11-13 ден. А и може ли да има О а тестовете да са отрицателни? Или да карам втора О? Хахаха ша откача вече...

# 292
Благодаря за съчувствието, момичета! Hug
Моля се наистина никоя да не изживява такива моменти, тежко е и не го заслужаваме. През какво ли не минаваме, за да дадем живот...
Аз наистина стиснах зъби и се мъча да се заредя с оптимизъм, знам че ще сбъдна мечтата си, макар и по пътя да е трудно. Ръцете ми са вече на решето от толкова изследвания, но това е най-малкото, ще мина през всичко. Възхищавала съм се на много от момичетата във форума, защото минават и през Ада, за да станат майки и да гушнат рожбите си.
Добре дошли на всички  момичета, стискам палци на всички чакащи  и не се отчайвайте Hug
Чакам с нетърпение прегледа при ендото и да действам по начертания план. Надявам се наистина това TSH да е инцидентно повишено и тези хормони да влязат в норма. Чудя се обаче към кой имунолог да се обърна, защото аз съм с две автоимунни заболявания и смятам да се фокусирам върху този проблем. Имате ли опит с имунолозите, момичета?

# 293
Здравейте и от мен.И аз се затрих напоследък,ама нещо нищо не ми се прави. bouquet
Късметлийка много съжалявам и аз. bouquet
Скорпи,наистина е най-добре тест,вместо да се чудиш и притесняваш.
Аморе,аз по БТ съм слаба,не мога да дам мнение.
Бубалече,палчета и без да си мислиш лоши работи.
Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго. Naughty
Лека вечер.

# 294
Резултата от сутрешния тест е EFP . Остава да се моля всичко да е наред.
Искам да споделя с вас,че откакто родих първото дете винаги знам кога е овулацията без тестове. Явно миналия месец събрахме кураж,като все си казвахме че няма да стане веднага.

Другото нещо,което ме притеснява е че преди 3 месеца при изследване ме определиха с висок риск от диабет(преддиабетно състояние).още днес ще запиша час при личния и да видим какво ще става.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 07:51 от sladkata2

# 295
Сладката, честито bouquet

# 296
sladkata2, честито! Simple Smile Лека бременност и ревящо бебче за финал!
Kasmetliyka, относно въпроса за имунолог - доцент Русев от Малинов.

# 297
  • Габрово
Сладка, моля се всички тревоги да изчезнат още с първия преглед и знам че Б лекува.Честито мила  bouquet
Добро утро момичета, аз сега ставам и боднах един Т в Д и показа 37.2. Нямам тест под ръка но днес ще си купя.А миналият месец не съм правила тест щото бях на АГ и после с този ден кървене и зацапване. А и го питах той каза че няма Б и хич не съм се сещала.  Rolling Eyes
Мале мале, ще ви държа в течение какво става може да са хормони.Мин месец гърдите щяха да ми се пръснат и аг каза че ще изчакас хапове и изследвания, но ми намекна че имам дифицит прогестверонов и по нататък гестагени щял да ми пише но да минели още месец два.
Стискам ви палци тази седмица да ви е на късмет 🍀 момичета благодаря за съветите и подкрепата. Цял месец се чувствам сама сред цял свят. Heart Eyes

# 298
  • софия
sladkata2 - Честито! Всичко да е наред и един пухкав финал ти желая!  Hug
danger#scorpion@ - стискам палци за прекрасни новини  Peace
Нова седмица, нов късмет! Хайде дано се отприщи нещо и тази седмица всеки ден да чуваме за положителни тестчета!!!

# 299
Сладката, честито и от мен! Лека и спокойна бременност!
Късметче, щом имаш имунологични проблеми наистина намери добър имунолог! Аз мога да препоръчам доц. Конова, но тя май само в Плевен преглежда!

Общи условия

Активация на акаунт