БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 51 936
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Berlin
  • Мнения: 12 965
Е, сега.. рецепти търся, моля. Simple Smile

# 151
  • Мнения: X
Мъфини или бонбони от бисквити и шоколад / бисквити ,шоколад и краве масло и ядки - правят се на топчета и се овалват в пудра захар ,кокос или захарни или шоколадови пръчици - може в ядрото ядка или парченце сушен плод. / Соленки от бутер тесто - пръчици със сусам - бързо ,лесно и вкусно  / една Коледа правих и дъщеря ми черпи и всички искаха рецепта Grinning /

# 152
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 361
Замразявали ли сте отворени консерви нахут, царевица, червен боб? Нямаше малки разфасовки, а тези са ми големи за една консумация. Ако ги измия и замразя в пликове, дали ще се развалят?

# 153
  • Русе
  • Мнения: 6 216
Мъфини или бонбони от бисквити и шоколад / бисквити ,шоколад и краве масло и ядки - правят се на топчета и се овалват в пудра захар ,кокос или захарни или шоколадови пръчици - може в ядрото ядка или парченце сушен плод. / Соленки от бутер тесто - пръчици със сусам - бързо ,лесно и вкусно  / една Коледа правих и дъщеря ми черпи и всички искаха рецепта Grinning /

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/02/blog-post.html

# 154
  • Мнения: 2 450
В момента нямам хлебопекарна, на ремонт е.

Моля за рецепта за хляб с мощен миксер: време в миксера, време за втасване и т.н.

От години правя хляб, но сега само с миксера загубих всякакви критерии и не ми става добре хляба.

# 155
  • Плевен
  • Мнения: 614
Може ли да ми дадете някакви рецепти за лесни дребни сладки, бисквитки, кейк? Нещо за градината трябва да занеса за Хелоуин и например нещо с тиква ми звучи добре. Ако може да е без точене. Simple Smile

Предлагам тези чудесни сладки на Гуинет-

http://hranatazadushata.blogspot.bg/2014/11/blog-post_19.html

# 156
  • Sofia
  • Мнения: 29 225
тези меки тиквени сладки са ни любими и много лесно се приготвят Peace

може да им направиш и от пръстчетата https://gradcontent.com/lib/300x225/witch-fingers.jpg ,но са доста ужасяващи,колкото и да са вкусни

# 157
  • Мнения: 22 867
Може ли да ми дадете някакви рецепти за лесни дребни сладки, бисквитки, кейк? Нещо за градината трябва да занеса за Хелоуин и например нещо с тиква ми звучи добре. Ако може да е без точене. Simple Smile

Призраците на Рени

Прегледай хелоуинските теми, първите пет, има доста предложения или пък за идеи. Peace

# 158
  • Варна, Пловдив
  • Мнения: 1 173
Здравейте, имам телешки черен дроб, направих част от него, но ми остана и се чудя дали може да се замрази? Предложения за рецепти ако не може варианта с фризера? Благодаря

# 159
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Замразявала съм във фризера без проблем.

# 160
  • Мнения: 9 475
Здравейте, имам телешки черен дроб, направих част от него, но ми остана и се чудя дали може да се замрази? Предложения за рецепти ако не може варианта с фризера? Благодаря

дроб с чесън и лимон.  http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/4-800-1-200-200.html Уникално крехък , ароматен  Mr. Green и наистина най-вкусния. Пържен е, но пълно щастие няма 

# 161
  • Мнения: 8 467
И аз да споделя рецепта за черен дроб, която направих по указанията на Пепчо(благодаря, Пепчо! Hug ) и се хареса много. Изкисваш дроба в прясно мляко, както е нарязан на парчета и сипваш в тава. Карамелизираш лук ( рецептата виж в блога на Пепчо) и изсипваш върху лука, разбъркваш и във фурната на не много силна степен. От време на време разбъркваш и да ви е сладко.

# 162
  • Русе
  • Мнения: 6 216
Здравейте, имам телешки черен дроб, направих част от него, но ми остана и се чудя дали може да се замрази? Предложения за рецепти ако не може варианта с фризера? Благодаря

Здравейте!

Може да опитате тази рецепта, приготвена само с телешки дроб.
http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/06/blog-post_11.html

# 163
  • София
  • Мнения: 3 857
Купих си голямо червено цвекло за пръв път...но не знам как да го приготвя...
Вие как го ядете?Дайте някакви идеи...На някаква салата,но да го сваря ли първо?

# 164
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Купих си голямо червено цвекло за пръв път...но не знам как да го приготвя...
Вие как го ядете?Дайте някакви идеи...На някаква салата,но да го сваря ли първо?

Сурово, настъргано на салата /преди това го обелваш/. Добавяш настъргани моркови и, ако имаш, ряпа. Посоляваш, малко олио, оцет и става витаминозна бомба. Много е вкусно.

Имай предвид, че много боядисва. Затова като го стържеш, си сложи ръкавици или го мини през блендера /аз така правя/.

Общи условия

Активация на акаунт