БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 51 952
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Наччукване на пържоли с бутилка в найлоново пликче заа полеви условия.

# 211
  • София
Здравейте! Пиша с въпрос към Пеп-4о за опита ми за домашна боза по рецептата от блога. 16 равни лъжици брашно (моето беше от ръж) препекох и като рядка каша добавих в 4 л. гореща захарна вода. По рецепта трябваше да придобие консистенция на рядка каша, а моето стана по-скоро бистър воден разтвор. Пасирах го, за да стане хомогенен, но това не помогна за гъстотата. След изстиване добавих и закваската, но ми изглежда доста рядко и далече от гъстотата на боза.

# 212
Пратих мм да пазарува глава целина, а той ми взел един огромен стрък целина  с зелени пръчките-стеблата почти.
 Shocked
Какво мога да сготвя с това? Аз мисля, че това е за трушия. newsm78

# 213
  • София
Пратих мм да пазарува глава целина, а той ми взел един огромен стрък целина  с зелени пръчките-стеблата почти.
 Shocked

Пилешки гърди във фолио

Салата с риба тон, ябълки и орехи

Доматена супа с моцарела и босилек

# 214
 Shocked

ако е това, което се вижда на снимките отзад - всякакви салати и за хрупане става, ако са много дебели стеблата ги белиш . http://pep-4o.blogspot.bg/2013/02/blog-post_25.html Аз го мариновам и като остава - с яйца на салата.

Alicante,  има разлика в ръженото и бялото брашно. Принципно и бялото като се препече, не сгъстява толкова, както непрепечено, но ръженото - още по-малко. От там ти е станало рядко.  Ти си прибавила вече закваската,  но тъй като имаш и захар  Grinning да не се хаби матеиралаа, предлагам да си препечеш бяло брашно, да кипнеш сместа и  да сгъстиш с това брашно. Няма какво друго да направиш с рядката течност. А после, когато изстине - да прибавиш ново шише боза за закваска.

# 215
Маринованото селъри (дръжки от целина) стана супер. И салатат от блога на пепчо! Благодаря! Hug

# 216
 Grinning уха, ама ти маринова и веднага го опитахте ли Simple Smile

# 217
М'чи как.ММ си облиза пръстите, каза, че грешката е вярна с оббърканата целина.
 След  инвитро трансфер съм и готвя по три пъти на ден за мъжо, че да не скучая.Открих неподозирани заложби у себе си, а от скоро се сближавам с готвенето.

# 218
  • София
Трябва ми изпитана  и лесна рецепта за мъфини, които да направя за Хелоуин- за почерпка на празнуващи деца ( може с тиква) .Също и лесна идея за украса( тип паяжина или нещо от сорта) Crazy

# 219
Трябва ми изпитана  и лесна рецепта за мъфини, които да направя за Хелоуин- за почерпка на празнуващи деца ( може с тиква) .Също и лесна идея за украса( тип паяжина или нещо от сорта) Crazy

ами добре... #Crazy

# 220

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741481.0

# 221
  • под тепетата
Тези са ми любимите с тиква. За мен са лесни. А украсата - както си казала като паяжина - може с разтопен шоколад във фунийка от готварска хартия или с айсинг.
  http://www.tanitaang.com/2008/09/blog-post_712.html

# 222
Аз събирам идеи как да приготвя тиква! За първи път ми е.

# 223
  • София
Искам да размразя тесто за утре вечерта. Ако го сложа в хладилната част, дали ще се размрази или тази нощ да го извадя на стайна Т, а утре да го сложа в хладилника до вечерта?

# 224
Трябва да се отпуска на стайна температура и утре го прибери в хладилник.

Общи условия

Активация на акаунт