БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 51 905
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Мнения: 2 815
Тази във флаконите бързо "спихва". Например, ако направиш украса с нея, след няколко часа, розички няма да има. Това са мои впечатления.

# 301
  • Мнения: 3 020
Luchkata, благодаря за рецептата, но не е тя. Беше си с кисело мляко... Ще търся.

# 302
  • Мнения: 337
Здравейте,

имам 4-5 малки дюли. Какво мога да направя с тях?

# 303
  • Пловдив
  • Мнения: 1 025
polly,смесва се за крем,с цедено мляко. Аз в карйна сметка взех сметана,но се оказа,че пак съм объркала  Mr. Green Взела съм не сладкарска,а обикновена,неподсладена.Сега ако я ползвам ще трябва да умувам колко захар(и дали пудра) да й сложа  ooooh!

# 304
  • Мнения: 2 815
Без опитване няма да стане  Laughing, аз много мразя да опитвам разни сладки неща докато ги правя, но когато се налага... Зависи от количеството сметана, зависи за какво е, колко подсладено е нещото за което ще я ползвам....но като цяло бих сложила по 1с.л на 100мл сметана. Опитваш, и ако трябва слагаш още.
Рядко ползвам пудра захар, само на места, където е абсолютно невъзможно да се замени с кристална  Peace

# 305
  • София
  • Мнения: 330
Спомняте ли си едно време предлагаха в ресторантите за обяд , някакво месо беше като задушено, а соса с кисело мляко и яйца май ? Името беше мисля.........гювеч.
 newsm78

# 306
  • Мнения: 22 867
Luchkata, благодаря за рецептата, но не е тя. Беше си с кисело мляко... Ще търся.

6tastliva, тая рецепта ми заприлича на твоята търсена. Не съм я правила, но добре звучи, кюфтетата, запечени в кисело мляко, стават вкусни, сигурно и с пилешкото е вкусно. Peace

# 307
  • Мнения: 3 020
Luchkata, благодаря за рецептата, но не е тя. Беше си с кисело мляко... Ще търся.

6tastliva, тая рецепта ми заприлича на твоята търсена. Не съм я правила, но добре звучи, кюфтетата, запечени в кисело мляко, стават вкусни, сигурно и с пилешкото е вкусно. Peace

 bouquet Heart Eyes Hug Peace Златна си. Тази е.
Въобще съм забравила, че бяха бутчета, аз я правих и с хапки, и с пилешки пържоли.
С всичко става много хубаво, но при бутчетата кофтито е, че панировката е само на кожата, за който не я яде...
Веднага си я записвам.  Peace

# 308
  • Мнения: 22 867

 bouquet Heart Eyes Hug Peace Златна си. Тази е.
Въобще съм забравила, че бяха бутчета, аз я правих и с хапки, и с пилешки пържоли.
С всичко става много хубаво, но при бутчетата кофтито е, че панировката е само на кожата, за който не я яде...
Веднага си я записвам.  Peace

Ще я пробвам непременно, лесна е и звучи много вкусно! Heart Eyes bouquet

# 309
  • Мнения: 18 932
Навиват се на руло пържолките, така ли? Не могат ли просто да се опекат оваляни или така стават по- сочни  Peace
Тъкмо и аз правя меню за неделя, право в десятката сте Heart Eyes
Много обичам да готвя на фурна  Mr. Green

# 310
  • Мнения: 3 020
Ами не, аз не ги навивам, овъргалям ги само.
С бутчета не е удобно заради костите, все пак си играеш да ги махаш, пък и аз махам и кожата, а панировката е вкусна и така все едно не я хапвам /затова не се сетих да търся рецептата с бутчета/
Най-обичам като е само хапки, особено от бутче, после само ядеш.
Отдавна не я бях правила и случайно мъжът ми се присети, че вчера правихме точно бутчета.  Grinning

Тук я бях пускала, но помня една потребителка не я одобри, така че ми е интересно да чуя и вашето мнение. Иначе досега гостите ни са оставали доволни.  Peace

# 311
  • Мнения: 18 932
Ако намеря пържоли от бут ще я пробвам в неделя  Peace

Аз не те разбрах- ти с цяло бутче ли е правиш? Без да го обезкостяваш? Това ми дава идеята да купя само долната част, бедрото   Peace

# 312
  • Мнения: 3 020
Първо я пробвах рецептата с бутчета с костите, защото не мога да ги обезкостявам като са сурови.  Blush След това съм я правила само с месо /даже съм купувала "пилешко месо за готвене" на парчета от магазина и с него ставаше супер, защото не е само бяло месо, а има и от бутчета/

# 313
  • Варна
  • Мнения: 375
Мога ли да направя захарен сироп,но с пудра захар?

# 314
  • Sofia
  • Мнения: 29 215
Мога ли да направя захарен сироп,но с пудра захар?
да,може

Общи условия

Активация на акаунт